Mercedes VITO leasing – Lease en tourer eller van til erhverv

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om Mercedes VITO leasing.

Med Mercedes VITO leasing kan du transportere både mindre og større grupper fra A til B. En sådan van kan både bruges som privat bil, men lige så vel bruges som erhvervsbil. En tourer er den perfekte bil til flere mennesker. Læs mere om leasing af de forskellige typer herunder.

Høj funktionalitet og masser af komfort

Ved transport af større grupper mennesker, kan der være brug for en van eller en større bil, hvor hele flokken kan fyldes ind. Her kommer en tourer eller 119 naturligvis ind i billedet, da der er pladsen til netop dette.

Selvom en Mercedes VITO er en stor bil, er der bestemt ikke gået på kompromis med hverken funktionaliteten eller komforten, og derfor kan du også være sikker på, at dine passagerer, såvel som chaufføren selv, får en behagelig oplevelse under køreturen.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.