Billig leasing bil i 2023 – Find billigste privatleasing

På jagt efter en billig leasing bil i 2023? Læs med her og bliv guidet i privatleasing, erhvervsleasing og meget andet. Vi er klar til at hjælpe, hvis du ønsker at få fat i det bedste tilbud på din leasing.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
billig leasing
Mærke
Drivmiddel
Sorter

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.500 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.916 kr./md.

Mini 3d
One

1.995 kr./md.

Renault Clio
1.2 Zen

1.995 kr./md.

Fiat 500
0,9 Twinair

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban
Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Renault Clio2.800 kr. 1.836 kr.1.240 kr.27.312 kr.
Fiat 5002.800 kr.1.756 kr.1.040 kr.25.952 kr.
VW Up2.800 kr.1.756 kr.980 kr. 25.832 kr.
VW Polo15.000 kr. 1.500 kr.340 kr.33.680 kr.
Tesla Model 325.000 kr. 1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
BMW 118i24.000 kr.1.912 kr.660 kr. 48.264 kr.
Mini 3d12.000 kr.1.916 kr.340 kr.35.672 kr.
BMW 118i 28.000 kr.1.995 kr. 660 kr. 53.260 kr.
Polestar 256.000 kr.2.200 kr.370 kr.83.140 kr.
BMW 116d14.400 kr.2.232 kr.660 kr.42.504 kr.

Er du på udkig efter en billig leasing bil i 2023 bil, så er du havnet det rette sted. Vi guider dig til, hvordan og hvorledes du kan få den billigste aftale, og hjælper dig med al den viden, du har brug for, når det kommer til at lease biler.

Se også Korttidsleasing, privat leasing eller leasing hybrid her.

Der findes mange forskellige former for “leje”, og det kan derfor være en god idé at kigge sig lidt omkring, før du beslutter dig for at indgå en aftale. Billig leasing er for dig, der gerne vil have fleksibilitet, spare penge og slippe for besværet som bilejer. Læs med her, hvor du kan blive klogere på Danmarks billigste leasing bil 2023.

Ønsker du derimod at blive klogere på emner såsom 7 personers elbil, en hurtiglader elbil eller blot opladning af elbil plugin hybrid? Så er vi også behjælpelige med dette.

Billig leasing

Billig leasing bil i 2023 – Hvor og hvordan?

Kender du til de forskellige former for muligheder indenfor dette område? 

Prisen afhænger af, hvilken form for aftale du er på udkig efter, og der er derfor ikke et enkelt svar på, hvad der er billigst. 

Med flexleasing får du fat i en bil uden registreringsafgift og mindre månedlig ydelse, hvilket kan være en fordel, hvis du ønsker et mindre udbetalingsbeløb.

Det kan dog også være, at sæsonleasing eller splitleasing er bedre løsninger for dig. Men det er ofte en personlig sag, alt efter hvilke behov man har.

Billig leasing

Sæsonleasing og splitleasing

Sæsonleasing er det bedste valg for dig, der gerne vil udskifte bilen alt efter sæsonen. Er du til en bil uden soltag om sommeren, men en firhjulstrækker om vinteren? Så kan det være en fordel med denne type aftale.

Kører du derimod meget erhvervskørsel, kan det være en splitleasing aftale du skal have fat i. Det er dog ikke til at sige på forhånd, hvad der er billigst for netop dig, da det afhænger af, hvor meget privat versus erhvervsrelateret kørsel du foretager dig. 

Gå også gerne i dialog med dit firma om erhvervsleasing – måske er det den rette og billigste løsning for dig. I forbindelse med erhvervsleasing kan der også være forskellige tiltag, der afgør, hvor billig en pris det bliver for dig.

Hos Mooly tilbyder vi både erhvervsleasing og privatleasing, find alle biler her. Eller bliv klogere på minibil leasing. I hårde økonomiske tider, kan det desuden være en fordel at holde godt øje med elpriser time for time, hvis du skal vide hvornår du lader din elbil op.

Eller alt fra hvad koster et batteri til en elbil, fordele og ulemper ved elbiler, opladning af elbil uden abonnement, hvor lang tid tager det at lade en elbil op – og mange andre. Dertil har vi også samlet elpriserne i forskellige områder såsom:


Hvis du skal indgå en aftale med dit firma om billig erhvervsleasing, og gerne vil bruge bilen i det private, så kan du foreslå at vælge en bil, der er indregistreret for over tre år siden, for så er beskatningen, som du skal betale, nemlig lavere end hvis bilen er indregistreret for mindre end tre år siden.

Uanset hvad, er der mange gode muligheder for billig leasing bil i 2023, og det kan altid betale sig at læse op på forskellige muligeder, inden du skriver under på en bindende kontrakt. 

Se også brugt elbil. Find billig leasing af bil som VW Up.


Find det bedste og billigste leasing firma 

Vi vil altid råde dig til at indgå en aftale med et firma, som du føler dig tryg ved. Det handler nemlig ofte både om det gode tilbud, men også det gode match med dit selskab. Tilbyder de de rette aftaler, som passer til din hverdag og hvordan du bruger en bil til daglig.

Forhør dig eventuelt rundt i din omgangskreds, om der er nogen, som har gjort sig gode eller dårlige erfaringer. Eller hvem de har hørt skulle kunne tilbyde billig leasing af bil – måske det billigste i 2023. Det kan også være, at du vil prioritere et lidt dyrere selskab, men som har ekstraordinære ydelser.

Vores rådgivere hos Mooly er kun et opkald væk, kontakt os her for en snak om din drømmebil. Vi står gerne til rådighed, og svarer på dine alverdens spørgsmål.

Du skal altid følge din mavefornemmelse, og hvis en aftale virker for god til at være sand, skal du måske lige dobbelttjekke, om den rent faktisk er det. Selvom du er på udkig efter billige leasing biler, så er det vigtigt at forholde sig kritisk, og dobbelttjekke at det nu også er en reel aftale, du er ved at indgå.

Læs mere om leasing i København

billig leasing

Hvad skal du holde øje med i din jagt?

Når du er på udkig efter den rette aftale eller firma, er der flere ting, du kan holde øje med mens du leder på livet løs. Vi kan hjælpe dig med et par punkter, så du føler dig forberedt på at finde den billigste leasing bil i 2023, eller blot et godt passende tilbud til dig.

  • Hvor mange forskellige modeller og biler har firmaet
  • Tilbyder de både erhvervsleasing og privatleasing
  • Hvilke omkostninger og ansvar påtager selskabet sig

Det er blot en brøkdel at de spørgsmål og områder, du kan have in mente, når du leder. Det vil dog ofte være vigtigst at afstemme med dig selv, hvad dine behov er, og hvor du ønsker at spare, hvis du er på jagt efter billig leasing bil i 2023.

Hvis du ikke vil gå på kompromis med bil, model mv. kan du skrue på andre parametre såsom afbetalingen, gælden eller selve lånet.

Bliv også klogere på bedste minibiløkonomisk billig bil, bedste lille bil med automatgear og Fiat 500 leasing.


Billig leasing bil i 2023 er vejen frem

Det bliver kun mere populært at ty til leasing, så hvad venter du på? 

Der er så mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe, at det kan være svært at vælge, hvad der er den bedste grund. Her er blot nogle af dem: 

Du skal ikke bekymre dig om service, slipper for renter og gebyrer i forbindelse med køb, du skal ikke tænke på værditab, og har fuld kontrol over månedlige afgifter. Herudover er du sikker på, at din bil er sikker og moderne at køre i. 

Leasing kan være en sikker og hurtig måde til en nemmere hverdag. Hvis du søger den billigste leasing bil 2023 kan du med stor sandsynlighed også spare penge, fremfor hvis du valgte en ny bil.

Vil du vide mere om Mercedes GLS leasing?


Hvad skal jeg være opmærksom på?

Der er mange ting at tage højde for, hvis du er ved at give dig i kast med dette område. Det kan derfor være en god idé at overveje, hvilke parametre der er vigtigst for dig, inden du vælger din endelige aftale.

Billig leasing bil i 2023 er til at finde mange steder, men husk at være kritisk og opmærksom, inden du skriver under på noget. Virker en aftale for god til at være sand, er den det måske også. Sørg derfor altid for, at gøre brug af et firma, der er til at stole på., også selvom du er på udkig efter den billigste leasing.  


Mærk efter dine behov

Om det er billig erhvervsleasing, billigste privatleasing eller noget tredje, findes der er en god løsning til dig. 

Det er kun dig, der ved, hvilke parametre dig der vigtigst at få opfyldt i dit liv. Gør dig derfor gerne nogle tanker, inden du vælger, hvilken aftale du skal gå med. 

Er det familiebilen der trækker, med god plads til børn, indkøb og ekstra legetøj? Eller er det single bilen, med sporty udseende og mange hestekræfter – det kunne eksempelvis være en lækker Porsche Boxster leasing? Uanset hvad, kan en billig leasing bil i 2023 være din vej til drømmebilen. 


Billig leasing er for alle

Der er ingen, der siger, at leasing skal være det helt store mysterie. For mange er det en god og sikker måde at få fingrene i en bil på, som fungerer uden de store dikkedarer. 

Er du i tvivl om, hvor du starter, så står der en masse firmaer klar til at fortælle, hvordan dette virker. De vil med glæde pege dig i den retning du søger, og besvare alle dine spørgsmål. Så tøv ikke med at tage kontakt, om det er billig erhvervsleasing, billigste privatleasing eller noget helt andet du søger! 


Hvad kan du forvente 

Har du først besluttet dig for at indgå en aftale, kan du se frem til fleksibilitet i hverdagen og en sikkerhed i forbindelse med din økonomi. Med en billig leasing bil i 2023 kan du også afprøve forskellige biler uden at binde dig til en, som hvis du købte den. Når din aftale ophører kan du nemlig vælge at indgå en ny aftale, og prøve en anden bil.

Læs mere om korttidsleasing her.

Med styr på sikkerheden kan du sætte dig ind bag rattet og læne dig tilbage, for din hverdag er pludseligt blevet meget nemmere. Pludselig virker indkøbsturene ikke så besværlige, og med fire hjul under sig, er der ingen grænser for de ture, du kan begive dig ud på. 


Snak med forskellige forhandlere 

En billig leasing bil i 2023 er lige rundt om hjørnet, så tag en snak med forskellige udbydere, for at finde det bedste tilbud. Vær opmærksom på, at disse aftaler kan se meget forskellige ud, så det er værd at undersøge og sammenligne forskellige aftaler og firmaer på forhånd. 

Der findes en række forskellige muligheder, så du kan med fordel også snakke med en ekspert og blive rådgivet til, hvilken løsning der passer bedst til dine behov og din situation.

Det kan være at du kun ønsker den billigste leasing bil i en kortere periode på et par måneder og her vil korttidsleasing være en god løsning for dig. Hvis du gerne vil have en bil i længere tid, kan det være at billig privatleasing, erhvervsleasing eller flexleasing er en bedre løsning for dig.

Er du interesseret i at prøve en el bil, så kan du med fordel prøve leasing elbil inden du måske beslutter dig endeligt for at købe en.


Sæsonleasing

Hvis du leder efter den billigste leasing aftale, og godt kunne tænke dig sæsonleasing, så er der flere muligheder. Sæsonleasing er en god måde at få fingrene i en billig leasing bil i 2023, hvis du ikke har behov for en bil hele året rundt. Måske du rejser med arbejdet et par måneder af gangen om året. Med sæsonleasing betaler du kun for de antal måneder du aktivt kører i bilen.

Med sæsonleasing kan du dog også vælge at køre i to forskellige biler om året, hvis du gerne vil køre cabriolet om sommeren og stor lækker bil om vinteren.


Splitleasing

Ønsker du at finde den billigste leasing løsning, hvor du kan kombinere dit forbrug af en bil med din arbejdsgiver, kan du med fordel vælge at se på en splitleasingaftale. Dette er nemlig én af de bedste løsninger, du kan vælge, hvis du alligevel har eller skal have firmabil i 2023.

Ved erhvervsleasing er det typisk arbejdsgiveren, der leaser bilen, men med splitleasing, leaser I den sammen. Dette betyder, at du, som bruger, har brugsretten til bilen, men at det samtidig vil være virksomheden, der står for leasingen.

Det, der gør splitleasing til en billig og fordelagtig aftale, er, at du som privatperson også får lov til at bruge bilen i din fritid. Der vil dog være en kilometerbegrænsning på, som vil betyde, at du kun kan bruge bilen i et vidst omfang. Ved du dog allerede, hvad du kommer til at køre i resten af 2023, kan du med fordel indgå en sådan aftale, for din egen vindings skyld.


Billig leasing løsning for dig

Billig leasing i resten af 2023

Skal du finde en god, billig leasing løsning for resten af 2023, kan du med fordel vælge at se på dine muligheder hos Mooly. Med hjælp fra vores dygtige rådgiver, finder vi sammen lige netop den model, der passer bedst til dine behov og til dit budget, så du får den billigste leasing for resten af året.

Fortæl os om dine behov. Måske har du bare brug for en lille og god bybil, der nemt kan komme rundt i storbyens gader, måske er det nærmere den helt store familiebil med plads til alle ungerne, baggage, husdyr og mere. Uanset hvad, hjælper vi til at finde en god og billig leasing løsning for dig i 2023.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder, og så finder vi frem til den rette model til dig. Vi importerer også gerne bilen fra Tyskland eller Sverige, hvis ikke bilen allerede findes i Danmark. Det er nemlig vigtigt for os, at du får netop det, du ønsker dig, når du leaser med Mooly.

Find billig leasing i 2023 med vores rådgiver. Vi garanterer et godt og samarbejdspræget forløb til en god og billig aftale.


Læs også om…

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde den bedste robotstøvsuger på markedet.

Find også Trafikstyrelsen og FDM her.


FAQ

Hvor finder jeg billig leasing?

Du kan hos Mooly finde billig leasing med aftaler på flere forskellige mærker og modeller. Det giver dig mulighed for at få fingrene i en lækker bil til ingen penge. Når du leaser lejer du dig ind på en bil, som leasingselsskabet ejer.

Hvad koster en leasing af bil?

Prisen varierer på leasingaftaler, da en billig leasing kan ligge nede på omkring midt 2.000 månedligt, og nogle af de nyere og populære modeller kan koste op mod 4-5.000 kr om måneden.

Er det billigt at lease hvis bilen er brugt?

Ofte når du leaser en bil, er den brugt. Derefter vil prisen ofte variere alt efter hvor gammel bilen er, og hvor brugt den er. Det vil dog ofte være billigt at lease fremfor at købe, da du slipper for den store udbetaling.

Hvilken bil er billig at lease?

Det er som ofte de ældre biler, der er de billigste at lease. Hvorfor det giver mening for dig, der vil spare, at kigge mod ældre serier, og som ikke nødvendigvis er de eksklusive mærker som Tesla eller Mercedes.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.