SUV leasing – Find billigt erhvervs- og privatleasing tilbud

Leder du efter den bedste SUV leasing, står vi klar til at hjælpe dig. Hos Mooly har vi prisgaranti på både privatleasing og erhvervsleasing. Foruden markedets billigste pris, kan du desuden få ubegrænset kilometer og hurtig levering af din bil.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
suv leasing
Mærke
Drivmiddel
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

Er du på udkig efter en ny SUV leasing, så se mere her på Mooly, hvor vi specialisere os indenfor SUV leasing. Du kan finde alt fra Mercedes, Audi eller BMW og meget mere. Ønsker du en prøvekørsel af en SUV, så skal du være velkommen til at kontakte os.

SUV leasing

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes EQE 4395.000 kr.3.686 kr.370 kr.139.972 kr.
Mercedes EQE 350+60.000 kr.3.910 kr.370 kr.107.660 kr.
BMW iX365.000 kr.2.896 kr.370 kr. 100.492 kr.
BMW i453.000 kr. 3.298 kr. 370 kr. 93.316 kr.
Audi e-tron50.000 kr. 3.396 kr. 370 kr.91.492 kr.
BMW X5 30d 100.000 kr.3.500 kr. 3.210 kr.148.420 kr.
Mercedes GLC39.200 kr. 2.240 kr. 1.300 kr. 68.680 kr.

SUV leasing gør det muligt at køre i lækre store biler i løbet af året. Du kan nemt og hurtigt komme i gang med og få et tilbud 2024 til leasing af SUV. Er du interesseret i, at høre endnu mere om alle dine muligheder inden for denne type leje af bil, så læs med.

SUV er først og fremmest en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og, som navnet indikerer, er det en sporty bil, men også en af de mest populære familiebiler i Danmark. Denne type bil er den perfekte mellemting mellem en stationcar og en klassisk firehjulstrækker. Med den bedste SUV leasing kan du krydse både terræn, land og by. Find muligheder her for privatleasing, erhvervsleasing, mm.


Familievenlig og komfortabel bil

Denne type bil er meget egnet til børnefamilier med dens store rummelighed, med tilbud om masser af plads i kabinen, samt et større bagagerum. Med billig SUV leasing får du også en robust bil med sikkerheden i top. En bil til hele familien med privatleasing SUV. Læs mere om de mest sikre SUV’er i 2024.

Du kan hurtigt og sikkert komme fra A til B, også selvom terræn og tur kan være en smule ujævn. Den er god til ture op nordpå, hvis familieturen går til skiferie. Biler i denne kategori har ofte firehjulstræk, når den kører, hvilket stabiliserer. Men du kan blandt andet kombinere din leasingaftale, og få en del fleksibilitet.


SUV leasing af Range Rover i efterår

Finansiel og operationel leasing af SUV

Hvis du overvejer, eller allerede er sikker på, at SUV leasing er løsningen for dig, så findes der overordnet to forskellige måder, som man kan lease på, finansiel og operationel leasing. Men hvad er forskellen, og hvilken passer så bedst til dig når du er ude efter billig SUV leasing? Du kan også læse mere om fordelerne og ulemperne ved leasing, hvis du stadig er i tvivl om det er noget for dig.

Finansiel leasing 
Man kan overordnet betragte finansiel leasing som et lån. Gennem et leasingfirma får du en bil finansieret, hvor du hver måned så betaler et beløb, der fungerer som afdrag på bilen. Udover dette, betaler man også en procentdel af afgiften. På den måde kan man sige, at du faktisk køber din SUV på afbetaling. 

Hvis du under din leasingperiode skal have bilen til service, have skiftet dæk eller har brug for reparation, så står du selv for betalingen. Derudover, så står du også for, at bilen bliver solgt, når leasingaftalen er slut. 

Operationel leasing 
Ved operationel leasing er det forhandleren eller leasingfirmaet, der står for alle driftsomkostninger i din SUV leasing. De sørger for alt fra skift af sommer- og vinterdæk og reparationer til at du har mulighed for vejhjælp, hvis det skulle blive aktuelt. Vægtafgift og grøn ejerafgift er inkluderet i din leasingaftale, og du behøver heller ikke tænke over forsikringer. 

Ved operationel leasing slipper du for alle bekymringer, der følger med, hvis man selv ejer bil, da leasingfirmaet sørger for det hele, og du bare kan bekymre dig om at køre bil. Når din leasingaftale er slut, så afleverer du bare bilen tilbage igen. 

Hvad er forskellen?
Den største forskel på de to former for billig SUV leasing er, at ved operationel leasing kan du se det leasede som noget du lejer, og ved finansiel leasing kan du se det leasede som noget, du køber på afbetaling. Begge dele kan bruges i forbindelse med privatleasing SUV, dette aftaler du blot med leasingselskabet, når de laver et tilbud 2024 til dig.


SUV leasing af Jeep

Privatbrug eller erhvervsmæssigt til leasing SUV

Når du har besluttet at du gerne vil lease en SUV bil, så vil du opleve at der er et hav af forskellige leasingaftaler at vælge imellem. Dertil er det vigtigt at bruge lidt tid på at sætte sig ind i hvilke fordele der er ved de forskellige aftaler. Herunder findes der privatleasing og erhvervsleasing, som blandt andet kan benyttes til en SUV leasing. Det første skridt i valg af leasingaftale, er at tage stilling til hvilket formål bilen skal benyttes til.

Privatleasing SUV
Hvis du vælger at du skal benytte din SUV leasing til privatforbrug, vil en privatleasing aftale være en oplagt mulighed for dig. Du vil i forbindelse med denne slags leasing aftale opleve en løsning der tilpasses dine behov og krav. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige modeller alt afhængigt af dit behov.

Ved SUV leasing med en privatleasing aftale, behøver du ikke tænke på service eller bilens salgsværdi når den skal sælges. Dette tager selve leasingfirmaet sig af. Det er du skal være opmærksom på, er at du vil få en fast månedlig ydelse, som ikke vil blive påvirket af uforudsigelige faktorer. Dette kan anses som værende en større sikkerhed, hvis man sammenligner med et scenarie hvor man køber en bil, og selv står for uforudset udgifter.

Erhvervsleasing af SUV
Erhvervsleasing er til dig, som har brug for en bil, som du skal benytte i arbejdstiden.
I forbindelse med en erhvervsmæssig leasing SUV, er det blot din arbejdsplads der står for alle udgifter i forbindelse med service, vedligeholdelse og eventuelle andre uforudset udgifter. Dette anses for nogen som værende en fordel, da man som privatperson ikke skal stå for disse praktiske ting i forbindelse med en SUV leasing.

Læs også om vores forskellige Hongqi modeller her:

SUV Leasing, der passer til dine behov

Ønsker du lidt ekstra fleksibilitet i dine biler, så kan du med fordel læse mere om sæsonleasing, som giver dig mulighed for at have en SUV med privatleasing i de kolde måneder og måske en sportsvogn i de varme måneder, om sommeren. Denne type aftale, uden du betaler for inaktive måneder med bilen. Men der er mange muligheder.

Sæsonleasing: Med denne form for aftale, betaler du kun for dine aktive måneder med bilen. Du kan derfor have en Porsche eller Audi i nogle måneder, hvor du blot betaler registreringen i disse måneder, men fortsat kan afbetale dette mindre beløb hele året, for at sprede økonomien ud. Du kan så have billig SUV leasing i de resterende måneder, og blot betale for dem.

Flexleasing: Denne metode giver dig mulighed for at have en bil uden at skulle stå for registreringsafgift. Det giver et lavere udbetalingsbeløb såvel som en lavere månedlig ydelse, som giver dig større råderum i hverdagen.

Når du leaser kan du være sikker på, at du får en bil, der passer til dine behov og dit budget. Du vælger netop helt selv, hvilken leasingaftale du ønsker at indgå, og om det er den bedste SUV leasing eller af anden type bil.

Er du stadig i tvivl om dit valg? Læs endnu mere om, hvorfor du skal overveje en SUV.

Førstegangsydelse ved SUV leasing

Udbetalingen, eller førstegangsydelsen, som det også kaldes, ved den bedste SUV leasing dækker over de omkostninger ved service, som følger med bilen, det værditab, der forefinde, ofte allerede ved køb af bilen, der typisk opstår ved langt de fleste leasingtyper.

Der findes dog også tilfælde, hvor der ikke findes krav om førstegangsydelse, og dette kan der være fordele ved. Læs mere om leasing af brugt bil uden udbetaling og andre tilbud her.

Spørgsmålet, om det er billigere at vælge SUV leasing uden førstegangsydelsen kan variere alt efter bilens brand og model, samt leasingtypen. Ved privatleasing SUV, vil der typisk forekomme en førstegangsydelse på cirka 20% af SUV bilens værdi.

Ved indgående af en leasingaftale om en SUV, overtager brugeren af bilen brugsretten, og her vil det også være den samme, som skal betale førstegangsydelsen. Denne betaling vil typisk dække over en procentdel af bilens aktuelle pris, men kan også variere efter både model og brand. 

Leaser du således en Porsche Macan, vil den være væsentligt dyrere end end SUV fra Skoda.Fordele ved leasing af SUV

Der findes et væld af fordele ved tilbud om billig SUV leasing i 2024, ikke bare fordi du får fingrene i en skøn bil, som du kan bruge både til privat og erhverv.

Rummelighed

Én af de mange fordele er naturligvis størrelsen på sådanne biler er, at der er plads til det hele. I vintermånederne er der plads til ski og udstyr, kælke og flyverdragter, mens der i sommermånederne er plads til kufferter og badeudstyr.

Der kommer nemlig typisk et stort bagagerum med en SUV, og derfor er privatleasing SUV et godt valg til børnefamilien.

Redskaber

Som med andre typer af større biler, kommer SUV leasing naturligvis også med muligheden for anhængertræk. Det betyder, at du både kan trække en trailer og en campingvogn bag bilen, som både er udstyret med masser af hestekræfter og evnen til at tage dig med på landet eller ud i naturen.

Foruden dette, er der også ofte mulighed for at komme tagbøjler på en SUV, og derfor kan den ferieglade type med fordel lave privatleasing SUV, hvor der er plads til det hele.

Sikkerhed

Da SUV biler ofte sættes lig med firhjulstrækkere, så er det da heller ikke så ualmindeligt, at de netop har dette. Firhjulstræk giver nemlig stabilitet til den høje bil, som denne type bil ofte er. Derfor skabes der også større sikkerhed ved bilen, som holde dækkene solidt på jorden.

De mere robuste biler er typisk også sikrede mod forskellige typer af ulykker, så selv hvis man skulle være ude for et uheld, så vil bilen tage den værste skade, men stadig beskytte dig og dine passagerer.

Sådan foregår SUV leasing typisk

Uanset om det er privatleasing eller erhvervsleasing, der er tale om, når du skal i gang med SUV leasing, så er der nogle forskellige ting, du kan forvente dig, når du kontakter og samarbejder med med et leasingselskab.

Først og fremmest, vil et leasingfirma gerne høre mere om dig og dine ønsker. Det kan være, at du har specifikke behov, som du gerne vil have dækket. Disse skal naturligvis tages højde for, og derfor vil et leasingselskab naturligvis også imødekomme disse på bedste vis.

Når dine ønsker gennemgås, kan der opstå spørgsmål som:

  • Ønsker du et bestemt bilmærke eller model?
  • Ønsker du sportslige køreegenskaber?
  • Ønsker du en særlig følelse i kabinen?
  • Ønsker du en mere brændstoføkonomisk SUV?
  • Ønsker du en elbil, en hybridbil eller en SUV, der kører på benzin eller diesel?
  • Ønsker du hurtig acceleration?

Der findes naturligvis også andre spørgsmål, men dette er en god start, hvor du kan tænke over, hvad du egentlig ønsker dig. Så hav dette med in mente, når du på opdagelse efter den perfekte bil for dig til SUV leasing – enten som privatleasing eller til erhverv.

SUV leasing af adskillige brands og modeller

Der findes et væld af muligheder for lækre SUV’er, som du med fordel kan lease, både som privatperson, men også til erhvervsbrug. Herunder hører blandt andet mærker som:


Dette er blot nogle af de mange mærker, som kan tilbyde SUV leasing med både mindre og større modeller. Hvad du vælger, er naturligvis op til dig, måske har du et budget, der favner bredt, så du både har råd til SUV leasing af en Range Rover og en stor BMW SUV.

Dog kan det også være tilfældet, at budgettet er mere begrænset, måske fordi du ikke har lyst til at bruge for mange penge på en bil, og så kan Skoda og Kia jo være oplagte mærker, da de tilbyder super gode og sikre biler med billig leasing.

Se mulighederne igennem inden du tager en beslutning, for at være sikker på, at du tager det rigtige valg, når du skal i gang med den bedste SUV leasing i 2024.

Læs også om trafikstyrelsen og FDM her.

SUV leasing – Elbil eller hybrid?

Ønsker du billig SUV leasing, men vil også gerne køre i el- eller hybridbil, så er det selvfølgelig også muligt. Der findes en del SUV modeller, der kører på el eller som hybrid allerede, men det kommer kun flere og flere af dem. Er du i tvivl om, hvad forskellen er på el- og hybridbil?

Der er mange muligheder når den kommer til leasing SUV, og du kan være helt sikker op, at du får fingrene i en lækker bil, der sikrer køreglæde og sikkerhed for hele familien. Hvad end du er på udkig efter billig SUV leasing, privatleasing SUV eller måske en elbil, så er det vigtigt at finde et godt tilbud i 2024.


FAQ

Hvilke fordele er der ved SUV leasing?
Ved leasing SUV vil du opleve stor rummelighed, i den forstand at der vil fremgå et stort bagagerum i en SUV, og dertil vil privatleasing være et oplagt valg til børnefamilien. Der er også fordele såsom anhængertræk, samt en stor sikkerhed i forbindelse med denne robuste type bil.

Hvordan kan jeg lease en SUV?
Du har mulighed for at tilpasse din leasingaftale alt afhængig af dit behov. Du bestemmer selv om det skal være flexleasing, sæsonleasing, privatleasing eller en af vores helt andre type leasing aftaler. Du vil opleve stor fleksibilitet i forbindelse med en SUV leasing.

Hvad er finansiel leasing?
Hvis du vælger at benytte finansiel leasing til din leasing SUV, kan du anse det som et lån. Det vil sige du afdrager et fast beløb hver måned på bilen. Derudover skal du også betale en procentdel af afgiften.

Hvad er operationel leasing?
Hvis du vælger operationel leasing i forbindelse med din SUV leasing, så vil det være forhandleren eller leasingfirmaet, der står for diverse driftsomkostninger. Dette omhandler blandt andet skift af sommer-/vinterdæk, eventuelle reparationer. Derudover er vægtafgift og grøn ejerafgift inkluderet i den operationelle leasingaftale af din SUV.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.