Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Ford leasing – privatleasing, pris og meget andet

Ford leasing – privatleasing, pris og meget andet

Er du på udkig efter at lease en Ford Kuga, Focus, Fiesta, eller måske noget helt fjerde? Med Ford får du en prisvindende bil, og uanset, hvad du er på udkig efter, så finder du helt sikkert en model, der er lige dig, i det store udvalg af Ford biler.

Leder du efter en bil, der kan rumme hele familien, skal du måske kigge nærmere på den populære MPV Ford S-Max. Er du mere til en stor SUV med god udsigt fra førersædet, så tjek Kuga-modellen ud. Måske ønsker du en sporty bil? Så er Ford Mustang helt sikkert noget for dig. Du kan selvfølgelig også nå at køre i det hele når du vælger leasing. 

ford privatleasing

Ford leasing – Hvordan fungerer det?

Med Ford leasing er du sikret en attraktiv bil, med en attraktiv løsning. Når du leaser, kan du nemlig køre i drømmebilen uden at skulle bekymre dig om uventede og dyre værkstedsregninger, eller salget af bilen når du er klar til en ny. Kort sagt, så får du gennemskuelige priser, ingen uventede udgifter, tryghed og økonomisk sikkerhed. Er du ikke overbevist endnu, så kan du læse mere om fordele og ulemper ved leasing

Ford Hybrid og plug-in Hybrid

Det er blevet mere og mere populært at køre i el- eller hybridbil. Du kan derfor selvfølgelig også finde Ford leasing af både el-, hybrid-, og plug-in hybridbiler. En hybridbil kører på to teknologier, en forbrændingsmotor på benzin eller diesel, og en motor på el. Hvis du vælger en plug-in hybridbil kan bilen lades op ved ladestander. 

Her finder du et stort udvalg af modeller til Ford leasing, blandt andet Ford Kuga plug-in hybrid eller Ford Mondeo hybrid stationcar. 

Info om Ford Kuga Plug-in Hybrid leasing

Ca. månedlig ydelse hos Leaseplan

4.500 DKK pr. måned

Ring til Leaseplan for at lease:

36 73 83 00

Info om bilen:

TypeHybrid / Benzin
Km/l100 Km/l
HK225 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Leasing til privat og erhverv

Udover separat privat leasing og erhverv leasing, er det en mulighed at kombinere de to former i splitleasing. Så hvis du kører meget i forbindelse med arbejdet, er denne form for Ford leasing fordelagtig. 

Fordelagtig Ford leasing

Der er mange fordele ved at lease, men du kan altid være sikker på at undgå de dyre renter og gebyrer, der følger med købet af ny bil. Derudover har du altid fuldt overblik over dine månedlige udgifter, og kan altid køre i præcis det køretøj, som du har lyst til. Så hvis du tit forelsker dig i nye biler, er Ford leasing løsningen for dig. 

Går du med spørgsmål som: hvordan fungerer leasing eller er leasing billigere end køb af bil, så kan du her på siden læse meget mere om det. Du kan også finde information om leasing af andre biler, herunder af Kia leasing, Skoda leasing, samt Porsche leasing.

Læs også om Audi leasing, BMW leasing, Tesla leasing, Mercedes leasing og meget mere.

Interesseret i andre informationer?

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde det bedste proteinpulver i test på markedet.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder: