Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Kia leasing – Ceed eller Niro til privat og erhverv

Kia leasing – Ceed eller Niro til privat og erhverv

Kia leasing front ved træ

Går du med tanker om Kia leasing, så er det måske nu, at du skal springe ud i det. Det velkendte brand har nemlig et væld af forskellige modeller, som kan opfylde behov for den lille såvel som den store familie, til privat eller erhverv, og så giver de ren køreglæde til alle og enhver.

Du får mange fordele ved at lease en bil, fremfor at gå ud og investere i en ny bil selv. Du skal blandt andet ikke selv stå for finansiering af bilen, da dette vil være en opgave for leasingselskabet. Desuden er det en mere fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at skifte bil, som du ønsker det. Hertil findes der forskellige metoder, som du kan gøre brug af.

Leasing af Kia i hvid

Leasing for enhver

Der findes, som sagt, forskellige muligheder for leasing, og vi vil herunder gennemgå nogle forskellige typer, så du kan få et overblik.

Flexleasing, som også omtales som finansiel leasing, er en mulighed, som er god til biler med en høj registreringsafgift, fordi du kan betale en procentdel af afgiften hver måned, fremfor at betale den fulde registreringsafgift af din Kia. Denne løsning er både gode for nye og for ældre biler.

Erhvervsleasing er for dig, der ønsker at benytte specifikke biler, af forskellige størrelser og former, når kunder skal besøges, der skal køres til møde, eller du skal bruge bilen i anden arbejdsrelateret sammenhæng. Er du interesseret i en Kia som firmabil, findes der mange forskellige modeller, som har gode fordele i forskellige situationer.

Privatleasing, der også ofte forbindes med operationel leasing, er til dig, der gerne vil have en sikkerhed på den måde, at alle udgifter, forbundet med finansiering og brug af din Kia, er samlet i en månedlig ydelse, som giver et samlet økonomisk overblik. Der er desuden gode muligheder for forsikring og vejhjælp i både Danmark og udlandet.

Der findes mange fordele ved leasing, og lige så mange leasingformer. Derfor kan du være sikker på at finde en leasingaftale, der matcher dit behov og dit budget. Ønsker du privat leasing af Kia, eller måske erhverv? Begge dele er muligt, og det er endda også muligt at kombinere begge dele i splitleasing, hvis du kører meget i dit job. 

Kia Leasing – Gennemskuelighed og tryghed ved leasing

Drømmer du om en ny bil, men bliver du allerede træt ved tanken om de dyre renter og høje gebyrer, der følger med købet af en ny bil? Måske tør du heller ikke låse dig fast på én bil i mange år? Så er leasing måske løsningen for dig. 

Kia leasing er for dig, der ønsker et køretøj, der tilbyder sikkerhed, komfort og køreglæde hver eneste dag. Når du leaser, ved du altid, hvad du skal betale hver måned, du undgår dyre værkstedsbesøg og kan skræddersy din aftale til præcis dit behov. 

Læs også: Kia Niro leasing eller Kia Sorento leasing lige her.


Hvorfor Kia leasing?

Ved Kia leasing behøver du ikke at bekymre dig, og du kan fokusere på fuldt ud på glæden ved at køre bil. Når du leaser betaler du et fast månedligt beløb så længe du kører bilen, og du har mulighed for at skifte bil eksempelvis hvert år eller hvert 3 år, så du altid kører i den nyeste model med den nyeste teknologi og sikkerhed. 

Du kan for eksempel lease den nye og sportslige Kia Ceed, der er perfekt som familiebil, og som findes både som benzin-, og plug-in hybridbil. Du kan også vælge den moderne, sporty og ikoniske elbil Kia EV6, der i 2022 vandt “Car of the Year” i Europa, hvis du ønsker at køre grønt med Kia leasing. 


Info om Kia Ceed Hybrid leasing

Ca. månedlig ydelse hos Autohuset Vestergaard

3.500 DKK pr. måned

Ring til Autohuset Vestergaard for at lease:

63 13 41 35

Info om bilen:

TypeHybrid
Km/l76,9 Km/l
Hk160
Antal døre5
GearAutomatgear

Kia leasing der passer til dig

Der findes mange fordele ved leasing, og lige så mange leasingformer. Derfor kan du være sikker på at finde en leasingaftale, der matcher dit behov og dit budget. Ønsker du privat leasing af Kia, eller måske erhverv? Begge dele er muligt, og det er endda også muligt at kombinere begge dele i splitleasing, hvis du kører meget i dit job. 

Går du med spørgsmål som: hvordan fungerer leasing eller er leasing billigere end køb af bil, så kan du her på siden læse meget mere om det. Du kan også finde information om leasing af andre biler, herunder af Volvo leasing, Skoda leasing

Læs også om Audi leasing, BMW leasing, Tesla leasing, Mercedes leasing og meget mere.


Interesseret i andre informationer?

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde det bedste proteinpulver i test på markedet.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder: