Citroën C4 leasing – Erhvervs- og privatleasing, prisgaranti

ubegrænsede kilometer og transparante priser på en Citroën C4 leasing hos Mooly. Vi tilbyder både erhvervs- og privatleasing med prisgaranti til flere forskellige brugere.

Vi går op i vores kunder, og sikrer at alle får den helt rigtige leasingaftale på plads, og så har vi også hurtig levering, så du kan komme afsted.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

Har du, ligesom mange andre, opdaget kvaliteterne hos en Citroën C4, så kan vi glæde dig med tanken om, at du kan få fingrene i en af markedets billigste aftaler på leasing af bil.

Citroën C4 leasing – fordele

Der findes et utal af fordele, når det omhandler Citroën C4 leasing, da den både er god til paret der bor i byen, men også familien, da den har mere rummelighed end først antaget. Denne model har en lignende model men som elbil – ë-C4. Men her er nogle fordele på den første:

  • Nyt lækkert design med højpositur og store hjul
  • Rummelig men aerodynamisk
  • LED forlygter
  • Suveræn komfort, både for- og bag i bilen
  • Smartskræm, så du kan koble apps mv. til

Det smarte ved Citroën C4 leasing og ikke køb, er at du får alle disse ovenstående egenskaber blot billigere, bedre og mere fleksibelt.

bil leasing

Typer af leasingaftaler hos Mooly

Det kan være en jungle, at finde rundt i alle dine muligheder, når det kommer til Citroën C4 leasing eller af andre modeller, da der findes rigtig mange forskellige måder at lease på. Det er alt ligefra: operationel-, finansiel-, sæson- og flexleasing.

Det er blot et uddrag af nogle af de former for aftaler, som du kan gøre brug af. Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information. Og er du ikke til denne franske bilmodel, så kan du også finde modeller fra Kia – Kia Elbil, Kia XCeed, Kia EV6 og mange flere.

Kontakt os

Står du med andre spørgsmål, eller undren, så er du altid velkommen til at række ud til vores eksperter. Dette kan du enten gøre via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Du finder os på adressen: Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Find mere information på trafikstyrelsen eller FDM.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.