Citroën C5 leasing – God erhvervs- og privatleasing

Vi tilbyder prisgaranti på vores Citroën C5 leasing, så du kan få markedets bedste pris på din aftale. Derudover har vi hurtig levering og ubegrænsede kilometer i vores aftaler – så du får bedst mulig løsning.

Du kan både få privatleasing og til erhverv hos Mooly.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

En familiebil med stor rummelighed

Skal du have en ny bil, så er det værd at overveje dine muligheder med leasing, da du får en fleksibel løsning på et køretøj, så du ikke skal investere og købe en ny bil. Det kan både være en stor udgift, såvel give dig et større økonomisk tab på sigt.

Med Citroën C5 leasing får du adgang til en lækker model til rigtig gode penge. Først og fremmest skal det påpeges af denne model både fås som en SUV Aircross Plug-in Hybrid og som en C5 X Plug-in hybrid.

Denne model er ofte kendt som den gode familiebil, da den er rummelig, og du får en køreoplevelse i særklasse. Den har dynamikken fra en stationcar men højden fra en SUV.

Er du på udkig efter en andre bilmærker, kan du bl.a. læse mere om Kia Elbil, Kia XCeed, Kia EV6 og Kia Sorento.

bil leasing

Citroën C5 leasing – muligheder

Hos Mooly kan vi hjælpe dig med dine kommende leasingaftale, uanset om det er med privatleasing eller til erhverv. Vi skræddersyr vores aftaler, så de passer til dine behov og ønsker.

  • Hvorfor erhvervsleasing?

Med erhvervsleasing kan du slippe for omkostningerne ved bilen, og have brugsretten. Med Citroën C5 leasing til erhverv kan du sammen med din arbejdsplads eller virksomhed tegne en aftale, som gør at du får en bil til rådighed, men som skal benyttes i forbindelse med arbejdet. Med privatleasing bliver du beskattet af fri bil, hvilket du her slipper for.

En firmabil kan altså give dig en billig adgang til denne stationcar, og med en fast månedlig ydelse kan du skabe et bedre økonomisk overblik, som er forudsigeligt.


Kontakt os

Vi hjælper gerne dig med dine spørgsmål eller din forespørgsel. Du kan enten tage kontakt til os gennem vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Du finder os på adressen: Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Find mere information på trafikstyrelsen eller FDM.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.