Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Leasing Odense – lease en billig bil og varebil privat

Leasing Odense – lease en billig bil og varebil privat

leasing i Odense

Det er helt oplagt at prøve kræfter med leasing i Odense, hvis du gerne vil køre rundt i en smart eller blot praktisk bil, men ikke helt har økonomien til selv at købe en. Der er dog også mange andre fede fordele ved at lease, så lad ikke økonomien afholde dig fra at lease, også selvom du har råd til at investere i og betale for en bil.

Hvad end dit behov måtte være, om du vil foretage en privatleasing af en ganske almindelig personbil, eller om du skal bruge en varebil til erhverv, en stor bil til hele familien eller en smart lille sporty sag, kan du uden tvivl finde det rette valg for dig i Odense til en billig pris.

Det vil sige, at der findes mange måder at indgå en leasingaftale på, og om du gerne vil lease privat, eller om du skal bruge bilen i dit erhverv, kan du vælge mellem et hav af modeller, størrelser, farver og forhandlere.


Hvad er fordelen ved leasing Odense?

Når du leaser et køretøj i Odense, fungerer det lidt ligesom at leje en bil. Dog er det dyrt at leje på længere sigt, så derfor er det langt mere optimalt at indgå en leasingaftale. Du ejer ikke din bil eller varebil, når du leaser, men du har brugerrettighederne over bilen.

Du sparer samtidig dig selv for rigtig mange penge, da du slet ikke betaler samme beløb, som hvis du skulle købe en bil fra ny – eller brugt for den sags skyld. På den måde er det en billig løsning.

Derudover kan du nemt og enkelt udskifte dit køretøj med jævne mellemrum med leasing Odense. Særligt ved flexleasing har du mulighed for at være fleksibel med din leasing af varebil eller privatleasing af en familiebil eller sportsvogn.

Så hvis det er sommer og lækkert vejr, kan du vælge at køre rundt i en cabriolet, og dermed få en åben bil, hvor kalechen kan køres af. Og når det så bliver vinter, kan du udskifte din bil med en større model, hvor udseendet ikke har lige så stor betydning, men hvor den skal indeholde nogle andre kvaliteter, såsom sædevarme, hurtig opvarmning af ruder og andre praktiske funktioner.
Se også Mercedes GLC her.

Hvor i Odense kan du lease?

Der findes et væld af forhandlere, når du gerne vil lease i eller omkring Odense billig. Se herunder vores liste over virksomheder, der tilbyder leasing i Odense.

 • Kobe Leasing A/S
  Denne forhandler er beliggende ved Munkehatten 5 i Odense og tilbyder diverse leasingformer herunder både flex, erhvervs og privatleasing. Tjek deres Instagram-profil og se, hvilke køretøjer du kan lease.
 • Flexlease.nu
  Denne leasingvirksomhed tilbyder både leasing af nye og brugte biler. Du finder forhandleren på Bondovej 16 i Odense. Se mere på deres hjemmeside her.
 • Autocentrum-Odense
  Leasingfirmaet på Dalumvej 77 i Odense hjælper dig med leasing herunder både som finansiel og operationel. Vil du vide mere, kan du finde svar på deres hjemmeside.

Info om BMW 320d leasing

Ca. månedlig ydelse hos Kobe Leasing

2.500 DKK pr. måned

Ring til Kobe Leasing for at lease:

71 96 59 60

Info om bilen:

TypeDiesel
Km/L24,4
HK190 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Læs meget mere om leasing

Hvis du allerede nu ved, at det er et helt bestemt mærke såsom Audi, Volkswagen eller BMW, du vil lease hos, eller om du helt konkret ønsker viden om f.eks. flexleasing eller privatleasing, så hop ind og læs mere.


Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

 • Find ud af dine muligheder med leasing her.
 • Bliv meget klogere på, hvordan det fungerer at lease en bil.