Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Opskrifter » Bage brød i airfyer – Opskrift på lækre boller

Bage brød i airfyer – Opskrift på lækre boller

varme brød i airfryer

Det er super nemt og lækkert at bage brød i airfryer, du kan følge vores opskrift på sprøde og lækre boller eller varme brød fra frost. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til bagning, så prøv dig frem med forskellige opskrifter.

bage brød i airfryer

Bage brød i airfryer – Opskrift

Helle
I denne opskrift kan du lære at bage brød i airfryer. Det er nemt og hurtigt og du får de lækreste boller til morgenmaden ud af det.
4.34 fra 6 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
1.5 time ca 0 minutter
Samlet tid 2 timer
Ret boller, Brød, Morgenmad
Køkken Dansk
Antal 7

Equipment

 • Airfryer

Ingredienser
  

 • 2.5 dl lunkent vand
 • 10 g gær
 • 0.5 tsk sukker Sirup eller honning kan også anvendes
 • 50 g havregryn brug evt andet mel
 • 300 g hvedemel
 • 0.5 tsk salt
 • mælk til pensling
 • sesamfrø til drys på toppen

Sådan gør du
 

 • Fyld en skål med det lunke vand og rør gæren ud i det. Tilsæt derefter sukker og havregryn.
  bage brød i airfryer
 • Tilføj mel og salt ved at røre det ud i massen. Ælt dejen med fingre eller røremaskine indtil den ikke klistrer.
  bage brød i airfryer
 • Lad dejen hæve i 30-45 minutter under et viskestykke et lunt sted.
  bage brød i airfryer
 • Put bagepapir i din airfryerkurv, så den er helt dækket. Form dejen til boller i valgfri størrelse. Vi fik 7 boller ud af dejen.
  bage brød i airfryer
 • Lad bollerne hæve på samme måde som før i 30-45 minutter.
  bage brød i airfryer
 • Efter hævetiden er ovre pensler du bollerne med mælk og drysser sesamfrø på toppen.
  bage brød i airfryer
 • Bag bollerne i din airfryer i 10 minutter ved 200 grader.
  bage brød i airfryer
 • Vend bollerne i kurven ved at løfte bagepapiret og bag dem yderligere i ca 7 minutter indtil de er færdige. De skal gerne være sprøde og lyde hule, når du banker på det.
  bage brød i airfryer
 • Lad med fordel bollerne køle lidt af inden der er klar til servering.
  bage brød i airfryer

Video

Noter

Tilpas selv mængden af dej, så du kan lave større eller mindre portioner. Det er super nemt at bage brød i airfryer, så prøv de af og tilpas ingredienser til dine præferencer. Drys eventuel birkes eller havregryn på toppen i stedet for sesam.
Server dem med lækkert pålæg eller smør og syltetøj. De er perfekte til en hyggelig morgenmad. 
Keyword airfryer, brød
Tried this recipe?Let us know how it was!

Seneste opdatering: 12. DECEMBER 2023
Vi bruger altid rigtig meget tid på at opdatere vores forskellige opskrifter. I denne omgang har vi opdateret vores opskrift om at bage brød i airfryer, så du altid kan være sikker på at, bruge en opskrift der er 100 procent opdateret. Vi har også udvalgt, de bedste 2 produkter til at bage brød i airfryer med, se dem her: Onyx Cookware 5L og Onyx Cookware Dual.


Nedenstående opskrift er en nem og universel opskrift, hvor du helt selv kan vælge at tilføje flere ingredienser eller tilpasse dem til dine smagspræferencer. Server dem til morgenmaden med dit foretrukne pålæg, eller smør og syltetøj.

Spar op til 80%

Silikoneform til airfryer

20 kr

100 kr

Op til 80% nedsatte priser på airfryer tilbehør

Søg efter “Chiotto airfryer

Bageform som tilbehør

En airfryer har mange nyttige formål og med det rette tilbehør, er der ikke grænser for, hvad du kan tilberede i din varmluftsovn. Det er populært at købe den bageform eller muffinforme i silikone til, da de gør bagningen af brød og kager endnu nemmere.

Når du skal bage brød i airfryer med en bageform, behøver du ikke bagepapir, hvilket kan spare dig for bøvl og ekstra redskaber. En silikoneform kan for det meste også klappes sammen, så den ikke fylder i køkkenskabene, og du kan nemt få dine madvarer ud af den, uden det brænder fast.

En bageform kan bruges til mange forskellige opskrifter og du kan både bage kage, varme brød i airfryer eller tilberede andre lækre retter i formen. Brug en muffinform til at bage muffins, lave røræg eller små tærter.

Er du interesseret i at spare penge på din shopping online. Læs meget mere, og find kuponer, her hos Mooly. Læs Mofibo rabatkode, Imerco rabatkode og MyProtein rabatkode.

Hvis du enten træner ofte og hårdt, eller døjer med ømme muskler. Lease en lækker bil med Mercedes EQC leasing i dag. Eller hvad med Lamborghini leasingLand Rover leasingMercedes EQB leasingMercedes EQS leasingMercedes GLB leasingMercedes GLE leasing og Mercedes C klasse leasing?

Varme brød i airfryer

En af fordelene ved en air fryer er, at den er en del mere tidsoptimerende end en almindelig ovn. Den opvarmes nemlig hurtigere og er super nem at betjene. Du kan derfor hurtigere end før, varme brød i den, hvor du ikke først skal vente 20 minutter på at din ovn bliver varm først.

Det virker både til frosne brød eller hvis du skal bage det fra bunden. Et frossent hvidløgsflute eller et hjemmelavet et, er perfekt til denne maskine. Du kan både vælge at købe et brød og blot gøre det lækkert med hvidløgssmør, urter og mozzarella eller du kan købe det færdiglavede fra frost i supermarkedet og varme det op til det bliver sprødt.

Udover opskrifter, så kan vi også en del andet her hos Mooly. Du kan blandt andet læse om, hvor du finder, og hvordan du bruger rabatkoder til sider som ComputerSalg, POWER og med24.

Vil du spare på din strømregning? Find de bedste elselskaber i elselskaber Jylland, på elselskaber Sjælland og elselskaber Fyn.

Læs om flere opskrifter til bagning

Angivelse af kilder og tests: