Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Leasing Aalborg – Find den rette leasingaftale i området

Leasing Aalborg – Find den rette leasingaftale i området

leasing aalborg bil

Mangler du leasing i Aalborg, så kommer vi både med indsigt i, hvad dette indebærer, hvilke leasingformer der findes, og hvor der er mulighed for netop at få fingrene i en bil i det Nordjyske. Kom i gang med at sætte dig ind i dine muligheder, fagtermer på området og din kommende yndlingsbil.

Det smarteste ved leasing, er at du kan få fingrene i din drømmebil til færre penge, end hvis du skulle købe den fra ny. Desuden findes der også løsninger, hvor du kan lease en bil i sæsoner, hvis du ønsker forskellige transportmidler i løbet af året.


Hvilke leasingformer findes der?

Når du har besluttet dig på at skulle leje en bil på denne måde, med en leasingaftale, kan du efterfølgende sætte dig ind i en masse ting og metoder, hvorpå du kan vælge den aftale og form der passer bedst til dine behov og ønsker. Bliv klogere på din leasing i Aalborg, inden du kommer i gang.

Flexleasing: Der er her i nogengrad tale om en metode, som ligger op ad bilkøb. Du betaler registreringsafgift for bilen – hvor der betales 2% af afgiften månedligt de første 3 måneder, og efterfølgende 1%. Denne pris varierer dog. Der er en væsentlig mindre kapitalbinding, når der er tale om flexleasing.

Finansiel leasing: Hvis du er på jagt efter leasing i Aalborg, hvor du i mindste grad ønsker et billån. De finansierer din bil, men du står selv for reparation, vedligeholdelse, driftposter og lignende omkostninger. Du er desuden selv ansvarlig for at sælge den videre efter forløbet.

Operationel leasing: Du kan med denne leasingform betale et engangsbeløb, og mindre månedtlige afbetalinger, som indebærer at leasingselskabet finansierer og står for betaling af afgifter, driftposter og omkostninger, reparationer og værkstedsbesøg.

Læs mere om Porsche Boxster leasing og andre lækre modeller her på siden.

leasing aalborg

Virksomheder med leasing i Aalborg

Hvis du leder efter den rette partner eller selskab til dig og din leasing Aalborg, så kommer vi med et par forslag til, hvor du kan kigge hen for at finde kyndig hjælp.

  • Easy-lease.dk – som både hjælper med motorcykler og biler. De har privat, såvel som erhvervsleasing.
  • I Støvring finder du Nordic Leasing A/S, som kan hjælpe dig med luksusbiler. Det er lige fra Bentley til Land Rover.
  • AutoCentralen.dk finder du også som en lokal leasing Aalborg forhandler.

De fleste af disse ovenstående selskaber har alt fra lease af BMW, Audi, Porsche leasing og nogle få har Tesla leasing. Hvilken bil kunne du se dig selv køre rundt i på de danske landeveje?

Læs endnu mere om leasing af bil

Vi sørger for, at du har god forstand på alt indenfor dette emne, og derfor kan du her på vores side også læse meget mere om netop dette område. Du får her et mindre overblik over nogle af de relevante artikler indenfor området:

Info om Audi A6 leasing

Ca. månedlig ydelse hos Bilforum Leasing

2.303 DKK pr. måned

Ring til Bilforum for at lease:

72 20 72 62

Info om bilen:

TypeDiesel
Km/L21,7
HK190 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder: