Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Drinksopskrifter » Hvilke drinks er mest populære? Liste over gode cocktails

Hvilke drinks er mest populære? Liste over gode cocktails

hvilke-drinks-er-mest-populaere

Skal du holde fest, hvor du skal servere drink? Så er det måske rart at vide, hvilke drinks der er mest populære, så du kan være sikker på at servere noget, der falder i dine gæsters smag. Heldigvis findes der et væld af drinks og cocktails, som du sagtens kan servere til en fest, og som de fleste vil kunne lide.

Vi har samlet nogle af de mest populære drinks, som du med fordel kan benytte dig af, når du skal finde en god drink, som du kan servere for gæster, tage med til en fest selv, eller til nytårsaften, når det nye år skal skydes ind med manér.

Hvilke drinks er mest populære?

Nogle af de mest populære drinks er Daiquiri, Margarita, Mojito, Negroni, Old Fashioned og mange flere. Derfor kan du roligt gå med én af disse, hvis du skal servere gode og smagfulde drikke, der kan nydes af mange og som helt sikkert også kommer på listen over dine favoritter.

Herunder finder du vores liste over hvilke drinks, der er mest populære.

cocktail og drink

Strawberry Daiquiri

Er det den frugtige og smagfulde cocktail med jordbær og rom, som kunne passe godt ind i dine smagsløg, så kan du med fordel følge vores opskrift på Frozen Strawberry Daiquiri, der giver dig et godt resultat, hver gang, og som smager helt fortryllende.

Der er ikke så meget at sige til, at denne drink netop ender i toppen over de mest populære. Den er nemlig ganske nem at lave, minder meget om en sorbet med alkohol i, og så er alkoholen næsten ikke til at smage, hvis man har brugt nogle gode og modne jordbær.

Aperol Spritz

Du kender den nok allerede i forvejen. Den populære og citrusfyldte aperitif drink, der både har mousserende vin, lækker appelsin aperitif og danskvand i. Den giver et lækkert drillende spark til smagsløgene, som både nydes af syre og sødme fra drinken, men også en bitterhed, der klæder den helt vildt godt.

Har du endnu ikke selv fået en smag på denne skønne aperitif? Så kan du bruge vores opskrift på Aperol Spritz, som både er nem at lave og som smager helt suverænt.

Old Fashioned

En mere klassisk, og måske også mere sofistikeret, drink er en Old Fashioned. Denne gode og kraftige drink har både sødmen og bitterheden, som klæder mange drinks. Det helt særlige ved denne er dog, at alkoholen ikke blandes op med andre væsker for at tynde den ud. Derimod tilsættes kun flere smagsfortærkere, der gør netop denne drink til et populært valg.

Det er bestemt ikke en drink for sarte sjæle, da den består whiskey, bitters, sukker, is og et stykke afskåret, vredet appelsinskal. Det er en drink, der giver hård på brystet, men den har også nogle gode og helt enestående smage, som den erfarne mund vil smage på med stor nydelse.


Ofte stilledes spørgsmål:

Angivelse af kilder:

  • Læs om 23 klassiske drinks her.
  • Find det rigtige udstyr til at mixe en drink her.