BMW X6 leasing – Kør med erhverv eller privatleasing

Når du vælger BMW X6 leasing, vil du ikke blot kunne mærke den køreglæde, som denne model giver, men også fordelene ved privatleasing og leasing til erhverv. Oplev køreglæden med den rette bil.

Hos Mooly får du mulighed for at prøve de modeller af, du drømmer om, til fordelagtige priser, med fri kilometer og hurtig levering. Læs mere herom.

Vi køber gerne din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

2.880 kr./md.

BMW 520d
xDrive M Sport

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Hvorfor vælge at lease?

Der findes mange gode grunde til at vælge at lease en bil, fremfor at finansiere den selv. For det første, kommer der flere gode fordele med, ved både privatleasing og erhvervsleasing. Du vil nemlig opleve:

  • Ingen renter og gebyrer
  • Faste månedlige ydelser
  • Stor fleksibilitet
  • Hurtig levering

Dette er blot for at nævne nogle af de mange muligheder, som blandt andet Mooly kan tilbyde dig, hvis du drømmer om at køre en specifik bil, men ikke ønsker at investere i en.

Nogle af de andre fordele, der kommer med leasing er netop, at du ikke er nødt til at køre bilen, selvom du ikke nyder det. Med leasing kan du nemlig aflevere bilen tilbage igen, og vælge en bil, der giver der en større glæde. Find flere modeller, herunder både BMW 1 serie, BMW X5 og forskellige BMW elbiler.

BMW X6 leasing

Har du også altid drømt om at kunne køre i den suveræne og eksklusive SUV. Så er det måske netop på tide, at du prøver BMW X6 leasing, så du kan få bilen i dit liv, men uden de store økonomiske investeringer, som det ellers ville kræve.

Med en BMW X6 får du en sporty SUV, der giver dig en kraftfuld køreoplevelse med et atletisk og eksklusivt udvalg af ekstraudstyr. Find blandt andet en 8-cylindret BMW M TwinPower Turbo-motor med hele 530 hk.

Hvis dette ikke skulle være nok, kan du også glæde dig ved, at denne bil også kommer med stor kørekomfort, da den har en suveræn sportsgearkasse, gode sæder og en stor offroadpakke, der gør enhver køretur til en dans på skyer.

Læs meget mere om BMW leasing her.

BMW X6 leasingaftale

Læs mere om

Er du nysgerrig på andre biler, produkter, services eller noget helt andet, så kan du med fordel læse mere, her os Mooly. Vi laver nemlig gode guides til diverse produkter, opskrifter og tilbyder gode aftaler med leasing.

Bliv klogere på BMW X6 hos hos Trafikstyrelsen og FDM.


FAQ

Hvad koster BMW X6 leasing?

På grund af sin høje eksklusivitet, de mange gode features og den suveræne motor og det dertilhørende system, ligger BMW X6 leasing naturligvis i den højere ende af skalaen. Du vil typisk kunne finde priser fra omkring 4.500 kr. om måneden.

Hvorfor vælge BMW X6 leasing?

Der er mange gode fordele ved at vælge BMW X6 leasing, fremfor at lease andre modeller fra samme mærke. Her får du nemlig en suveræn SUV med plads til både familien, bagage, samt den helt store køreglæde. Mærk de mange muligheder på egen krop, med Mooly.

Kan man privatlease en BMW X6?

Det er bestemt muligt at få fingrene i BMW X6 leasing til privat. Vil du vide mere om dine muligheder, så kontakt dit foretrukne leasingfirma, eller kontakt Mooly, for at høre mere om både privatleasing og erhvervsleasing af denne model.

Hvad er forskellen på privatleasing og erhvervsleasing?

Det ligger meget i navnet, at der er forskel på de to typer af leasing, men hvad dækker det egentlig over? Helt kort, så giver erhvervsleasing dig mulighed for at køre en bil på virksomhedens regning, mens privatleasing vil være 100% til eget, private forbrug.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.