BMW elbil leasing – Leasing til privat eller erhverv

Vil du vide mere om BMW elbil leasing? Læs med her, hvor vi gennemgår forskellige modeller, pris, privatleasing samt erhvervsleasing. Drømme bilen er lige rundt om hjørnet.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
bmw leasing
Drivmiddel
Sorter

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.325 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.462 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.468 kr./md.

Tesla Model X 100D
75D 7P Autopilot

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

2.982 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.995 kr./md.

Tesla Model X 100D
7P Performance

Drømmer du om en mere bæredygtig livsstil med BMW elbil leasing? Hvor det er dig, som skaber opmærksomheden på vejene med din fremrangende elbil? Så bliv hængende her på siden, og bliv klogere på dit fremtidige valg af leasing af en elbil.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
BMW iX365.000 kr. 2.896 kr.370 kr. 100.492 kr.
BMW i453.000 kr. 3.298 kr.370 kr. 93.316 kr.
BMW iX 25.000 kr. 1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
BMW i350.000 kr.2.700 kr.370 kr.83.140 kr.
BMW i3s58.000 kr. 2.995 kr. 370 kr.94.680 kr.

BMW går ind for at skabe den bedste køreglæde og går derfor aldrig på kompromis med køreoplevelsen. Så du kan med stor glæde sætte dig trykt bag rattet og få en oplevelse som du sent vil glemme.


Hvorfor vælge BMW elbil leasing?

Skal din hverdag være mere grønne og mere klimavenligt, er det et oplagt valg og skifte til BMW Elbil leasing eller til en hybrid, hvis man gerne vil være lidt mere grønnere og være med til at gøre en forskel for det danske samfund.

En elbil udleder mindre CO2 end en almindelig benzin bil. Derudover kan du nemt have en opladerstand hængende i din garage, så du kan oplade bilen om natten. Med en BMW Elbil leasing er der rig mulighed for at vælge mellem forskellige modeller, så du finder det der passer bedst til netop dine behov.

Vil du hellere lease en Mercedes? – kan du læse mulighederne for det her.

Se også andre BMW leasing

BMW 1 serie
BMW mini leasing
BMW X6 leasing
BMW 3 serie leasing
BMW 5 serie leasing
BMW cabriolet leasing
BMW i7 leasing
BMW i5 leasing
BMW ix1 leasing
BMW X5 45e leasing
BMW 545e leasing
BMW 330i leasing
BMW 850i leasing
Flexleasing BMW
BMW 330e leasing
BMW 118i leasing

Leasing er for dig der drømmer om en BMW elbil

Frygter du at pengepungen ikke kommer til at række langt nok til en BMW Elbil. Så få vendt din bekymring til glæde, for ved leasing kan du nemlig lease din drømmebil som passer til drømme og behov.

Leasing kan alle være med både privat og erhverver, der findes en løsning for alle. BMW Elbiler har noget for enhver smag. Er du til topfart, design, det sporty eller søger du mere en til familie livet? Så der ingen tvivl om at BMW kan hjælpe dig godt på vej.

Inden du leaser din drømmeelbil er der nogen ting som er meget godt og overveje inden du leaser din næste bil, så du kan være sikret at finde den BMW Elbil som der passer til dig. Blandet andet er det vigtigt at tænke over hvor langt du køre og hvor henne du har mulighed for at lade samt hvad du har brug for af udstyr på din kommende elbil.

privatleasing

Muligheder for dig med BMW elbil leasing

Længtes du stadig efter din BMW Elbil? så er der rig mulighed for at blive klogere på dine valg af leasing herunder.

  • Operationel leasing
  • Sæsonleasing
  • Finansiel leasing
  • Flexleasing

Er du stadig i tvivl om hvilken leasing der passer til dig, så er der også mange andre muligheder for dig. Det vigtigeste er at huske på at der også findes en løsning for dig som drømmer om en BMW elbil.

Find ud af mere om BMW leasing.


Info om BMW Elbil leasing

Ca. månedlig ydelse hos Sand Jensen

4.000 DKK pr. måned

Ring til Sand Jensen for at lease:

86 82 72 00

Info om bilen:

TypeElbil
Rækkevidde275 km
Motor170 HK
Antal døre5
GearAutomatgear
BMW elbiler

BMW elbil modeller

Det kan være svært at finde den helt rette bil, der opfylder alle ens drømme og præferencer, så det kan være en god idé at undersøge mulighederne. Vi guider dig derfor igennem de forskellige BMW elbil modeller, som du kan vælge imellem.

Hos BMW har de 5 forskellige modeller af elbiler, som henholdsvis er modellerne iX, iX3, i4, iX1 og i7, der alle kan findes til leasing.

iX

BMW iX er en SUV, der er perfekt til dig, der ønsker en rummelig bil, der har en imponerende rækkevidde. Det er derfor en elbil til dig, der gerne vil have mulighed for at køre op til 630 km.

iX3

BMW iX3 er også en SUV, der er perfekt som familiebil. Den er både sportslig og praktisk med en rækkevidde på op til 460 km. Hverdagsærinder bliver bare lige det federe, når de køres i denne elbil.

i4

i4 modellen er en elbil der oser af attitude. Den har en let konstruktion og et aerodynamisk design, der får blikkene til at vende sig. Rækkevidden er helt op til 590 km, og modellen kan sågar opgraderes.

iX1

Den eftertragtede iX1 er endnu en SUV, som er perfekt til dig, der ønsker at kombinere familielivet med stor køreglæde. Du får både komfort, plads og en rækkevidde på op til 438 km, hvis du vælger denne model.

i7

En vaskeægte forretningsbil får du med i7 modellen. Det er lidt af en blærerøvsbil, der har en 31” skærm med udsigt til himlen gennem panorama glastaget. Den har en suveræn rækkevidde på helt op til 600 km.

BMW i4 leasing muligheder i blå

Alt om opladning

Når det kommer til opladning af en BMW elbil, så har du to muligheder. Du kan enten oplade derhjemme via en ladestander, eller du kan oplade på farten ude i offentligheden.

Hvis du vælger at få installeret en ladeboks derhjemme, er det yderst vigtigt, at du får en professionel installatør til det, som du typisk vil kunne finde i forlængelse af din erhvervelse af elbilen.


Fordele ved at vælge en BMW elbil

Der findes adskillige gode grunde til at vælge at gå med en BMW elbil frem for en konventionel bil, der kører på benzin eller diesel. De fleste er naturligvis miljømæssige fordele, som vi ikke vil komme for meget ind på, men så er der naturligvis også alle de andre gode grunde.


Parkering

Først og fremmest, er det, endnu, nemmere at finde en parkeringsplads til en BMW elbil fremfor konventionelle biler, da der stadig er færre elbiler på vejene og derfor også færre, der skal parkere. Dette gør sig især gældende i de større byer, hvor der er ladestandere og specielle parkeringspladser til elektriske biler, som ofte er fri. Vær dog opmærksom på, at der kommer flere og flere elbiler til, og derfor holder dette måske ikke mange år endnu.

Nogle miljømæssige fordele

Foruden det åbenlyse som, at en BMW elbil ikke udslipper Co2 og andre gasser i forbindelse med motorens drift, så er det miljømæssigt også mere fordelagtigt og forsvareligt at drive en elmotor, fremfor en benzin- eller dieselmotor. Dette er fordi strøm kan genereres gennem bl.a. vind og vand, og derfor kan naturens kræfter være med til at drive elbilerne.

Elektrisk BMW

Den grønne vej fremad

Der er jo naturligvis og den grønne udvikling i sigte, som vi også skal tage forbehold for. Derfor vil det kun komme dig til gode, hvis du vælger en BMW elbil, da det vil forberede dig på fremtidens transportmetoder. Allerede fra 2026 har den danske stat en forhåbning om, at der ikke længere vil blive solgt benzinbiler på det danske marked, og derfor er det jo godt at komme det i forkøbet.

Vil du vide mere om fordele ved en BMW elbil, kan du med fordel læse mere om de forskellige modeller ovenfor, eller på de enkelte modelsider.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Søger du efter andre informationer?

Hos Mooly kan du altid finde tips og tricks. Derudover finder du også tests og anbefalinger af de bedste ydelser og produkter på markedet her og nu.


Angivelse af kilder

Læs mere om leasing hos FDM, eller lær om reglerne hos Motorstyrelsen. Du kan også kigge med hos Car and Driver, CarDekho og Car Magazine for alt nyt om biler.


FAQ – BMW elbil leasing

Hvad koster en BMW elbil?

Prisen på en BMW elbil afhænger af, hvilken model du ønsker. Derudover kan prisen også variere alt efter, hvor du køber den henne, og om du ønsker ekstraudstyr til den. Som eksempel koster en BMW i4 fra 469.500 kr.

Kan det betale sig med en BMW elbil?

Det er bevist, at det bedst kan betale sig, at køre elektrisk fremfor på fossilt brændstof, så ja, det kan godt betale sig på den lange bane. Prisen på selve bilen kan måske være dyrere, men i forbrug vil en elbil være billigere end en benzin- eller dieselbil.

Hvor lang tid holder en elbils batteri?

En elbils batteri holder i gennemsnit mellem 15-20 år. De holder faktisk bedre, end hvad man kunne forvente, hvilket også er derfor der ofte følger en lang garanti med fra producenterne.

Hvad er forskellen på en hybrid og en elbil?

Forskellen er, at en elbil udelukkende kører på elektricitet, hvor en hybrid delvist kører på el og fossilt brændstof. Det smarte ved en hybrid er, at forbrændingsmotoren overtager, når det elektriske batteri er tomt.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.