BMW iX1 leasing – Med privatleasing eller som erhverv

Ser du efter BMW iX1 leasing med gode fordele og stor sikkerhed. Med privatleasing eller leasing til erhverv, kan du opleve den lækre og rummelige SUV , der gør enhver blød i knæene.

Hos Mooly kan du få muligheden for at prøve bilen. Vi tilbyder nemlig ubegrænset kilometer, prisgaranti på bilen, stor sikkerhed og tryghed, hurtig levering og mere.

Vi køber din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

2.880 kr./md.

BMW 520d
xDrive M Sport

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

En SUV med det hele

Er du på udkig efter en SUV, der skal ramme alle dine behov og ønsker, så kan det være, at det netop er denne model, der skal bringe din køreglæde helt i kog.

Det fede ved en SUV er netop, at den både er rummelig, giver mulighed for terrænkørsel, stor kraft og høj elegance på trods af de sporty egenskaber, som bilen naturligt kommer med. Det er i hvert fald netop derfor, at vi er vilde med SUV’er hos Mooly.

Har du ikke besluttet dig for, om din næste bil skal være en BMW eller fra en anden producent, kan du også med fordel læse om disse gode SUV’er:

Læs mere om BMW leasing her.

Mærk køreglæden med BMW iX1 leasing

Har du allerede bestemt dig, eller du nysgerrig på, hvad mulighederne er, kan du med fordel vælge at læse med videre om BMW iX1 leasing. Vi har nemlig samlet alt det, du bør vide om modellen, de mange fordele, der kommer med leasing og meget mere.

Hos Mooly har du mulighed for at opleve BMW iX1 leasing på egen krop. Vi kan nemlig tilbyde forskellige aftale til både private og erhverv. Du kan med fordel læse mere om disse leasingtyper:

Bliv klogere på dine muligheder for BMW iX1 leasing hos Mooly. Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere, eller hvis du gerne vil have et tilbud.

Leasing af BMW iX7

Kom i kontakt med os

Skal du prøve en BMW iX1 på egen krop, så kontakt os i dag. Du finder herunder vores oplysninger, så du kan komme i kontakt med en rådgiver.

Telefon: +45 41 10 70 05

E-Mail: Piet, Rådgiver: piet@mooly.dk

Bliv også klogere med FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.