Flexleasing BMW – Fleksibel erhverv og privatleasing

Flexleasing til BMW er en god og fleksibel måde at lease på. Vælg, hos Mooly, både mellem erhvervsleasing og privatleasing, med flere fordele. Læs mere om leasingtypen, så du kan blive klogere på dine muligheder.

Vælger du at lease gennem Mooly, kan du være garanteret en god pris, ubegrænset kilometer, hurtig levering af bilen, import, og meget mere.

Vi tilbyder også at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

2.880 kr./md.

BMW 520d
xDrive M Sport

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Hvad er flexleasing?

Ved du ikke, hvad flexleasing er, eller er du bare nysgerrig på, hvad det har af fordele, kan du med fordel læse med her, hvor vi gennemgår alle de fordele det har for dig, som leasingtager.

Det smarte ved flexleasing af BMW er nemlig, at din aftale er fleksibel – på flere forskellige måder. Det er nemlig både fleksibilitet i forbindelse med leasingperioden, udvalget af biler, finansiering og meget mere.

Flexleasing fungerer meget lig et billån, hvor du månedligt betaler en ydelse, og hvis bilen er ny, så også en del til registreringsafgiften. Men det vil være leasingselskabet, som ejerbilen.

Er flexleasing BMW ikke lige sagen for dig, kan du også med fordel overveje:

BMW flexleasing

Når du leaser en BMW, hvad end det er en stor SUV, som X5 45e, en lækker sedan, som en 330i, eller en elegant coupe, som 850i, så er der på alle disse biler mulighed for flexleasing BMW.

Det store udvalg af BMW’er, ikke bare hos Mooly, men også generelt, kan gøre det ret udoverskueligt at finde ud af, hvilken bil eller model, man skal vælge, hvilken type leasing, man bør overveje, og ikke mindst, hvilket selskab, der er det bedste at have som leasingfirma.

Med Mooly er alle aftaler helt gennemsigtige. Vi har altid prisgaranti, ubegrænset kilometer, hurtig levering, mulighed for import ved flexleasing BMW, og meget mere. Vil du høre mere? Kontakt os i dag.

BMW flexleasing

Kontakt os vedrørende BMW flexleasing

Skal vi hjælpe dig med flexleasing af BMW, så ræk ud i dag. Herunder finder du relevante oplysninger, når du skal i kontakt med os. Vores rådgivere står altid klar til at hjælpe med opklaring, tilbud og mere.

Telefon: +45 41 10 70 05

E-Mail: Piet, Rådgiver: piet@mooly.dk

Læs mere om forskellige forhold, hos FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.