BMW mini leasing – Korttidsleasing til privat og erhverv

Vælg BMW mini leasing, når du skal bruge privatleasing eller erhvervsleasing i en kortere periode. Brug med fordel denne type leasing, når du kun skal bruge en bil i en begrænset periode, eller hvis du vil prøve en specifik model af.

Hos Mooly, tilbyder vi stor fleksibilitet i vores aftaler med ubegrænset kilometer, prisgaranti og hurtig levering.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

2.880 kr./md.

BMW 520d
xDrive M Sport

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Hvad er minileasing?

Har du ikke før hørt om minileasing, eller er du bare nysgerrig på, at vide mere om det, så læs med her. Vi har nemlig samlet alt det, der er værd at vide for dig, som leasingtager – hvad end der er tale om privatleasing eller til erhverv.

Mini leasing er en form for korttidsleasing, hvor bilen leases i mellem 1 og 24 måneder. Dette er en god model til dig, der gerne vil:

  • Prøve en bil af
  • Er på længere forretningsrejse
  • Har brug for en bil i en kort periode
  • Fleksibilitet i forbindelse med skiftende behov

Der findes mange gode fordele, både for private og erhverv, når det kommer til denne type leasing, og derfor er det også helt sikkert en type, du bør have in mente, når du vælger leasing af BMW.

BMW mini leasing

Vælg, med fordel, BMW mini leasing, når behovet et kortvarigt, eller hvis du ønsker at prøve en eller flere modeller af, inden du vælger at investere i en specifik model.

Overvej mini leasing af BMW iX3 eller en BMW elbil. Der findes et væld af muligheder og modeller, når det kommer til BMW, og derfor begrænser muligheden sig heller ikke kun til én model.

Mini leasing er det perfekte valg til dig, der gerne vil kunne nyde fordelene ved leasing, herunder både at have en bil, men også at undgå langvarige forpligtelser, renter og gebyrer, samt større økonomiske investeringer i modeller, som du måske slet ikke ønsker. Læs meget mere om dine muligheder her hos Mooly, eller kontakt vores rådgiver for råd og vejledning om BMW mini leasing.

Mini leasing af BMW

Læs også

Er du interesseret i andre biler, produkter, services eller måske opskrifter? Hos Mooly kan du finde det hele. Vi har nemlig alt fra gode leasingmuligheder til guides for at finde de bedste produkter på markedet.

Find også mere information hos Trafikstyrelsen og FDM.


FAQ

Hvorfor vælge BMW mini leasing?

De store fordele ved at vælge BMW mini leasing, fremfor andre typer af leasing, er, at du ikke fastsætter dig selv i en længere periode, men snarere kan vælge at lease lige netop den bil, du godt kunne tænke dig, i helt ned til en måned eller to ad gangen.

Hvad koster det at lease en BMW?

Prisen for BMW leasing, hvad end det er til privat eller erhverv, og om det er mini eller langtidsleasing, vil variere efter model. Du vil typisk kunne finde priser helt ned til 1.999 kr. per måned.

Er det en fordel af minilease?

Der findes flere fordele ved mini leasing, end man lige tror. Faktisk giver det både økonomisk fleksibilitet, en meget kort leasingperiode, ingen bekymringer omkring værditab, samt både fleksibilitet og fordele for både private som erhvervskunder.

Hvad er mini leasing?

Mini leasing af, eksempelvis, en BMW, er en form for korttidsleasing, hvor du har mulighed for at lease en bil i alt fra 1 til 24 måneder, hvor du ikke hæfter for renter og gebyrer, og hvor du finder stor fleksibilitet i din aftale. Læs mere herom.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.