BMW i5 leasing – Prøv den med erhvervs- eller privatleasing

Oplev BMW i5 leasing på egen krop. Med privatleasing og leasing til erhverv, får du, hos Mooly, muligheden for at køre i den suveræne bil, som ikke bare emmer af kvalitet, men også af fuld kraft.

Vi kan altid garantere en god pris på vores biler, hurtig levering af bilen, ubegrænset kilometer og meget mere.

Vi køber gerne din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

2.880 kr./md.

BMW 520d
xDrive M Sport

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Bildrømme for alle

Skal vi hjælpe med at opfylde dine bildrømme? Hos Mooly har vi et væld af biler, som du kan vælge imellem, hvis du er på udkig efter din nye bil, og måske endda drømmebilen. Finder du ikke lige netop den bil, du allerbedst kunne tænke dig at køre, blandt vores udvalg, hjælper vi gerne med import af en fra udlandet.

Vi kan tilbyde forskellige muligheder, når det kommer til finansiering af bilen. Vi tilbyder nemlig både leasing til erhverv, men også privatleasing. Hertil finder du også gode løsninger til leasing, såsom:

Skal vi være dit leasingfirma, så tag endelig kontakt til os. Vores rådgivere er altid klar til komme dig imøde, både med gode tilbud, en god leasingaftale, samt opklaring på eventuelle spørgsmål.

BMW i5 leasing

Er det netop BMW i5 leasing, du har for øje, så lad os hjælpe dig med dette. Hos Mooly finder du flere forskellige muligheder for leasing af en BMW i5, hvad end det skal være til privat brug eller som firmabil.

Vi tilbyder også andre modeller inden for i-serien, som du bestemt ikke må gå glip af. Du kan nemlig, ud over i5 også finde:

Skal vi hjælpe dig med at få en god aftale på BMW i5 leasing, skal bilen importeres fra, eksempelvis, Tyskland, eller har du andre spørgsmål til processen, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Find vores kontaktoplysninger nedenfor.

Læs også mere om BMW leasing her.

Leasing af BMW i5

Vores kontaktoplysninger

Skal du lease en BMW i5, så kan du med fordel række ud til os i dag. Her kan du høre mere om muligheden for at lease gennem os, men også for at finde lige netop den model, du bedst kunne tænke dig.

Telefon: +45 41 10 70 05

E-Mail: Piet, Rådgiver: piet@mooly.dk

Find mere viden hos FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.