BMW cabriolet leasing – God pris på erhverv og privatleasing

Mærk en kraftfuld sedan eller stationcar med BMW 330i leasing. Den høje komfort, suveræne motor og effektive gearkasse gør enhver køretur til en sand fornøjelse. Se dine muligheder for erhvervs- og privatleasing.

Vælger du at lease gennem Mooly, får du prisgaranti, hurtig levering, ubegrænset kilometer, og meget mere med, i din aftale.

Vi køber din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

2.880 kr./md.

BMW 520d
xDrive M Sport

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Få vind i håret med disse modeller

BMW har lavet flere forskellige muligheder, når det kommer til cabriolet. Du ser gode valg i alt fra deres 4-serie til 8-serie. Vi oplever oftest, at der er forespørgsmål på BMW cabriolet leasing om sommeren eller gennem sæsonleasing.

Dette gøres ofte, da denne type køretøj bedst egner sig til varmere tider, grundet taget. Hos Mooly tilbyder vi prisgaranti på både erhvervs- og privatleasing – også når det gælder sæsonleasing. Du kan altid kontakte vores ekperter for et specificeret tilbud.

Er du på jagt efter andre modeller, som ikke er en sæsonbetonet model. Så kan du læse nærmere om:

Eller overordnet, hvis du holder af dette bilmærke og producent, så kan du med fordel læse mere om BMW leasing her.

Muligheder med BMW cabriolet leasing

Du har et væld af muligheder med denne type bil. Blandt andet finder du M-sport, som er en BMW cabriolet model, der dækker rigtig mange af de gængse behov og meget mere til. Fordelen ved at lease denne type bil er desuden ofte at undgå den store udbetaling, der er ved sådanne lidt dyrere biler.

Tag gerne kontakt til os, hvis du vil høre mere om hvordan du bedst muligt strikker den rette aftale sammen på en BMW cabriolet leasing aftale. Vi skræddersyr din aftale, og har vi ikke bilen på lager henter vi den gerne i Tyskland.

Leasing af BMW 330i

Vores kontaktoplysninger

Er det BMW cabriolet leasing, der frister, eller vil du høre mere om dine muligheder for andre modeller, eller mere generelt, så tag kontakt i dag.

Telefon: +45 41 10 70 05

E-Mail: Piet, Rådgiver: piet@mooly.dk

Bliv også klogere med FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.