Fisker leasing – Lease den populære Ocean elbil privat

Drømmer du om Fisker leasing? Det er nu blevet muligt at lease Fisker i Danmark. Vi hos Mooly kan stå for din nye Fisker bil, kontakt os allerede i dag.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Mærke
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

Kender du ikke allerede til Fisker leasing, så er det på høje tid. Ved hjælp af enten privatleasing- eller erhverv, får du mulighed for at køre i en lækker bil fra den danske producent. Prøv eksempelvis den smarte elbil Ocean, der er designet og bygget som en sand oplevelse at køre i.


Fordele ved privatleasing

Du kan naturligvis vælge at lease på mange forskellige måder, herunder flexleasing, splitleasing eller sæsonleasing, men privatleasing er typisk den bedste måde at lease på, hvor du er en privatperson, der skal have ‘ny’ bil.

Med Fisker leasing får du mulighed for at mærke, hvordan dansk design og kvalitet føles på vejen, samt hvad det gør af forskel for køreglæden.

Der er mange fordele ved privatlease, fremfor at købe, en bil. Du står ikke selv for investering i bilen, og dermed behøver du ikke at smide en stor mængde penge efter en Fisker Ocean, hvis det er den bil, du ønsker at lease. Her er det nemlig leasingselskabet, der står for det.

Læs meget mere om Fisker leasing nedenfor. Bliv også klogere på leasing Mercedes, Range Rover leasing, Skoda leasing og VW leasing. Overvej eksempelvis en Mercedes EQA 250.

Brænder du derimod for at blive klogere indenfor eksempelvis en 7 personers elbil, en hurtiglader elbil eller blot opladning af elbil plugin hybrid?


fisker ocean

Hvorfor vælge Fisker leasing?

Der er mange fordele ved at vælge Fisker leasing. Du får fat i en bil af høj kvalitet, spækket med flotte og funktionelle detaljer, og så er køreoplevelsen jo ikke til at tage fejl af: den er nemlig helt fantastisk.

Vælger du at gå med Fisker leasing, når du skal lease en bil, kan du gøre det på én af to måder, som privatperson, hvis du vælger privatleasing:

 • Finansiel Fisker leasing: Minder i bund og grund meget om et billån, hvor der betales månedlige ydelser, der betales for de forskellige udgifter forbundet med brug af bilen, samt værkstedsregninger og service.
 • Operationel Fisker leasing: Her er det leasingselskabet, der står for alle udgifter og omkostninger ved ejerskabet af bilen. Du overtager blot brugsretten af bilen. Du starter med at betale en førstegangsydelse, som baseres på bilens værdi, herunder månedlige ydelser og hvad der ellers indgår i din aftale.


Det er naturligvis ikke kun privatleasing, der gør sig gældende for en Fisker bil, og derfor kan du også med fordel se efter erhvervsleasing eller korttidsleasing til kortere perioder.

Er du på udkig efter billig leasing, læs mere her. Eller alt fra hvad koster et batteri til en elbil, fordele og ulemper ved elbiler, opladning af elbil uden abonnement, hvor lang tid tager det at lade en elbil op – og mange andre. Dertil har vi også samlet elpriserne i forskellige områder såsom:Fisker leasing – forskellige modeller

Er du også helt vild med det danske brand, og kan du ikke vente med at lave en god aftale om Fisker leasing, så er du ikke alene. De suveræne biler er nemlig ikke bare en dansk darling, men måske også det nye svar på den populære Tesla. Hvem ved, måske kører alle Fisker om et par år?

Læs mere om privatleasing, elbil stationcar eller Porsche elbil her.

Vil du lære om de forskellige modeller, så læs med her, hvor vi beskriver, hvad du kan forvente dig af Fisker leasing, både af eksisterende, men også kommende modeller.

 • Fisker Ocean
  Denne model optræder som en elegant SUV, der er 100% eldrevet. Den har et eksklusivt design med flotte kurver og stort fokus på detaljerne. Det helt særlige ved netop denne elbil er, at den har en stor rækkevidde på over 700 km, der gør den til en af de største spillere på markedet, når det kommer til rækkevidden. Denne bil kan du nogle få steder lave en aftale om Fisker leasing med, men den er endnu ganske ny på det danske marked.
 • Fisker PEAR
  Denne model er endnu ikke på markedet, men er tiltænkt at skulle give det urbane liv et ekstra pift. Her får du nemlig en lækker elbil, som er designet med et futurisk og moderne look, der kan tage vejret fra selv den største bilentusiast. En ægte citybil, som hverken går på kompromis med teknologi, æstetik eller bæredygtigheden. Glæd dig til 2024.
 • Fisker Ronin
  Denne model vil passe godt til Fisker leasing for den helt store sporstvognselsker. Her får du nemlig fingrene i den første 100% eldrevne, cabriolet sportsvogn med fire døre. Det siges, at denne bil bliver ganske revolutionerende. Og dette gælder ikke bare æstetikken, men også de mange gode funktioner, der siges at komme med den. Hold dig opdateret på Releasedatoen her.


Vi håber, at dette har givet dig et overblik over de gode muligheder for Fisker leasing på nuværende tidspunkt, men også i fremtiden. I mellemtiden, kan du jo med fordel lease en Porsche eller se mere til fede modeller fra Lotus, eller find SUV leasing her, eksempelvis en plug in hybrid SUV.

Læs også: BYD elbil pris, BYD elbil leasing og Mazda elbil leasing her.


YouTube video

Læs også om elbil parkering i København, så du kender reglerne og kan finde gratis muligheder, her. Eller hvis du skal vide mere om elpriser time for time, hvis du skal spare på strømmen.

Læs også om Offshore wind substations her.

Læs også om vores Xpeng modeller her:


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ – Fisker leasing

Hvad koster Fisker leasing?

Købsprisen på en Fisker Ocean vil ligge fra 335.000 kr. og derfor vil privatleasing i mange tilfælde være en bedre løsning, end at investere direkte ud af lommen. Leasing for en Fisker Ocean koster omkring 2.500 kr. månedligt. Dog findes der på nuværende tidspunkt ikke ret mange muligheder for Fisker leasing.

Hvad er det gode ved Fisker leasing?

Der er mange fordele ved at lease en Fisker. For det første, har du med 100% eldrevne køretøjer at gøre, udformet i et lækkert design med fokus på bæredygtigheden. For det andet, er det et dansk brand, og hvorfor ikke støtte vores landsmænd, hvis nu muligheden stiller sig.

Hvilke modeller kan vælges ved Fisker leasing?

På nuværende tidspunkt findes kun én Fisker bil på markedet til leasing. Dette er den helt nye Fisker Ocean, som du kan lease gennem producenten selv. Der findes også Fisker Karma biler på markedet, men disse er typisk privatejede, og PEAR og Ronin lader venter lidt på sig på fabrikken.

Kan det bedste betale sig at privatlease?

Som privatperson, findes der forskellige muligheder for leasing. Privatleasing er særligt designet til brug af biler i privaten, og derfor bør du bestemt gå efter dette. Der findes på finansiel og operationel leasing, som kan være fordelagtige af hver deres årsager. Undersøg derfor dine muligheder.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.