Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Opladning af elbil uden abonnement – find nem løsning

Opladning af elbil uden abonnement – find nem løsning

opladning af elbil

Få styr på opladning af elbil uden abonnement, så du nemt og hurtigt kan komme rundt på vejene med din elektriske bil. Der findes ofte mange forskellige løsninger, som du kan bruge og det gælder både hvis du ejer en bil, lejer eller leaser.


Den nemmeste løsning med ladestandere

Tilbage i 2018 blev det lavet om således, at du på alle offentlige ladestandere kunne oplade din elbil uden abonnement. Det er derfor ligesom benzintankning, hvor du enten har et kort tilknyttet operatøren eller et betalingskort, som afregner din tankning af el.

Men hvor finder du offentlige ladestandere. Her er det nogle ting, du skal være opmærksom på:

  • Er du på landet – her er ofte langt i mellem standere
  • Opladning af elbil uden abonnement nogle steder ikke er tilgængeligt (private stande)
  • Er der pladser nok ift. selve parkeringen (så du undgår bøder)

Der findes en app på FDM, hvor du kan finde en oversigt over udbydere og ladestandere i hele landet, så du kan planlægge din rejse, når du skal afsted med elbilen. Det giver ofte et godt overblik over, hvilken rute du da kan tage, når du skal køre afsted på tur.

Hos Mooly svarer vi på spørgsmål lige fra hvor mange kWh bruger en elbil, hvad koster det af lade en elbil og til hvad koster et batteri til elbil og hvilke fordele og ulemper er ved elbiler. Læs med.

opladning af elbil uden abonnement

Find nærmeste opladning af elbil uden abonnement

Som tidligere nævnt kan du på FDM appen finde den nærmeste mulighed for opladning af elbil uden abonnement. Dog er der som hovedregel ALTID adgang til strømmen, hvis du finder en ladestander, da det, som nævnt, er tilgængeligt for alle at lade ved offentlige standere.

Dog er det smart at have abonnement hos nogle udbydere, da der kan være nogle mængdebesparelser på de aftaler, de kan lave. Der er desuden noget bekvemmelighed over at have et kort, hvor du ikke skal trække Dankort og kode op hver gang.

Se også ladestander til elbil.


Kontakt os

Ønsker du at lease en elbil, eller hvilken som helst anden model, eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder: