Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Hvad koster et batteri til en elbil – Skift dit gamle

Hvad koster et batteri til en elbil – Skift dit gamle

hvad koster et batteri til elbil

Leder du efter svar på hvad koster et batteri til en elbil, så er du kommet det rette sted. Som eksperter indenfor biler, der elsker vi at kunne dele information som denne med dig. Det kan være at du netop står og skal have skiftet dit gamle til et nyt.


Hvad koster et batteri til en elbil?

Et batteri koster ofte et sted mellem 50.000-150.000 kr. alt efter hvilken bil du har. Det kommer selvfølgelig hovedsageligt an på hvilken model og mærke du har. Det er dog ofte ikke en udgift, der kommer så ofte, da de fleste batterier holder 10-15 år og muligvis også længere.

Men hvad påvirker om dit batteri skal skiftes?

  • Hvor mange kilometer du har kørt
  • Hvilken type terræn du ofte kører i
  • Hvor godt / eller dårligt du har passet på det

Vi kan komme med et eksempel på et Tesla batteri. Her koster et nyt batteri til elbil 105.000 kr. Men det er også et af de dyreste mærker indenfor denne kategori. Der findes både billigere og dyrere modeller og batterier.

elbil batteri

Overvej leasing – så du slipper for denne udgift

Er du bilejer, er der ofte mange omkostninger forbundet med det at have en bil, uanset om det er benzin-, hybrid-, eller en elbil. Der er værkstedsbesøg, udskift af diverse reservedele hvilket herunder også gælder udskift af et batteri.

Det kan man heldigvis slippe for, hvis man begiver sig ud i leasing af bil i stedet for at købe. Vi har samlet et par punkter på fordele ved netop leasing fremfor køb:

  • Inden uforudsete omkostninger løbende til værksted
  • Fast månedlig betaling
  • Fleksibilitet
  • Ingen tab i værdi ved salget

Hos Mooly kan du lease billigt, uden skjulte omkostninger, mulighed for fri kilometer, vi køber din gamle bil, så du hurtigt kan komme videre og generelt en komplet løsning, så du ikke står med salg osv. selv.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder: