Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Elbil parkering København – Gratis parkeringsmuligheder

Elbil parkering København – Gratis parkeringsmuligheder

Elbil parkering København

Skal du finde elbil parkering i København, når du enten skal besøge byen for de mange seværdigheder, for at besøge nogle kære, eller på grund af arbejde, kan det være rart at vide, hvor man kan finde gratis parkeringsmuligheder.


Hvad er mulighederne for gratis parkering?

Der findes et væld af muligheder for elbil parkering København. Derfor behøver du heller ikke at bekymre dig om at kunne finde en plads, for dette burde helt sikkert være muligt. Hertil er parkering af el- og hybridbiler gratis i hele den Københavnske kommune.

Du kan altså med fordel tage din elbil med ind i hovedstaden, hvis du skal have familien på tur, har et ærinde eller skal besøge nogen, du kender. Vi anbefaler hertil, at du ser Københavns Kommunes oversigt over, hvor du kan finde ladestandere og el-parkeringspladser, så du nemt kan finde en parkeringsplads nær din destination.

Læs også meget mere om reglerne for elbil parkering København på Københavns Kommunes hjemmeside.

Lær også om afgifter på elbiler her. Få en god aftale på OK elpriser i dag.

Parkering af elbil i København

Nye regler for elbil parkering København

Du skal, som elbilsejer, være opmærksom på, at man fra juli 2023, i Københavns Kommune, har valgt at opsætte skiltning med påbud opladning under parkeringen, samt tidsbegrænsning på samme. Dette betyder, at du nu, i specifikke områder:

  • Kun kan holde parkeret i 3 timer ad gangen mellem 8 og 19.
  • Skal være koblet til en ladestander, når du holder parkeret.
  • Skal have sat P-skiven, for at undgå parkeringsafgift.


Det er ærgerligt at betale en bøde, når du havde de bedste intentioner. Hav derfor styr på skiltningen, når du vælger elbil parkering København, så du undgår ubehagelige oplevelser.

Læs også om leasing af Tesla, Porsche leasing, Polestar eller andre typer af elbil her.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ – Elbil parkering København

Hvor findes der elbil parkering i København?

Du kan finde ladestandere og parkering til elbiler flere steder i København. Langt de fleste områder har parkeringsmuligheder for alle typer af biler. Er du i tvivl, kan du på Københavns Kommunes hjemmeside finde et kort over alle ladestandere.

Hvad koster elbil parkering i København?

Du kan holde parkeret gratis ved ladestandere i hele København. Vær dog opmærksom på, at fra juli 2023 sætter Københavns Kommune skiltning op med påbud om ladning under parkering, samt en tre timers begrænsing på parkering ved ladestanderen.

Hvor kan man finde gratis parkering i København?

Det kan være svært at finde gratis parkering i hovedstaden, det er dog muligt. Du kan ofte parkere gratis omkring seværdigheder, som Kastellet og Zoologisk Have. Derudover kan du parkere gratis på Frederiksberg, samt i de fleste shopping centre rundt omkring i København, herunder på Fisketorvet.

Kan det betale sig at parkere med elbil?

Det kan endnu godt betale sig at parkere med sin elbil i større byer, da der både er masser af ladestandere, og da det typisk også er gratis. Tag derfor gerne elbilen, når du skal en tur til København eller Århus.

Angivelse af kilder: