Porsche Taycan leasing – Lease den populære elbil brugt

Drømmer du om Porsche Taycan leasing, så bilen kan blive din. Her finder du en god pris på den populære elbil, hvad end du ønsker den brugt eller spritny.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

3.100 kr./md.

Porsche Taycan
Performance+

3.360 kr./md.

Porsche Taycan
4S Performance+

7.912 kr./md.

Porsche Taycan
4S Cross Turismo

Med Porsche Taycan leasing kan du opnå lang rækkevidde med en brugt elbil til en fordelagtig pris. Vi hjælper dig med at få al den viden, du behøver for at træffe en beslutning om den bedste løsning for dig.


Lease en brugt elbil privat

Med Porsche Taycan leasing får du muligheden for at opleve én af de mest populære biler på markedet. Ikke nok med, at den både har et lækkert design og kan give dig den sande fornemmelse af Porsches luksus, så er det også en elbil med kraft i.

Den helt nye Porsche Taycan er et friskt nyt pust blandt de klassiske biler fra Porsche. Taycan er en elektrisk superbil, som blev introduceret i 2019. Bilen skrev historie for brandet Porsche-mærket. som den første rent elektriske bil for Porsche mærket.  Den bliver solgt i flere forskellige variationer med forskelligt udstyr og performence. 

Lige nu er Porsche Taycan den mest populære bil os Porsche og det er der også en god grund til. Med 435 hestekræfter og en rækkevidde imellem 389-464 er denne bil helt i toppen af luksuriøse sportsvogne.

Leasing af Porsche Taycan elbil

Mærk farten i denne lækre Porsche Taycan elbil

At køre denne model fra det populære brand er meget mere end bare en køretur. Det er en oplevelse. Det elegante og moderne design gør sportsvognen til en sand fornøjelse at opholde sig i, og de sportslige sæder gør den både bekvem før, under og efter kørsel.

De kraftige elmotorer, som driver de fire hjul på en Porsche Taycan, gør kørslen af denne elbil til både en kraftfuld, eksplosiv og legende oplevelse ud over det sædvanlige.

Du kan også tjekke Porsche Boxster leasing, Mercedes GLE leasing eller Porsche 924 leasing ud.


Lang rækkevidde med Porsche Taycan leasing

Der har tidligere hersket en bekymring om elbiler og deres rækkevidde, men udviklingen har været stødt stigende, og der er nu ikke længere noget at være bange for, når det kommer til, hvor langt man kan køre i en elbil med leasing.

Lige netop denne serie af elbiler er yderst hypet på grund af den imponerende rækkevidde. Standard batteriet i elbilen har en rækkevidde på op til 335-408 km, hvortil der findes et Performance Plus batteri, der kan øge rækkevidden til 389-464 km. Du kan altså komme rigtig langt i denne elbil.

YouTube video

Hvilken pris kan du forvente for Porsche Taycan leasing

Der er forskellige modeller i Porsche Taycan leasing serien og den pris, du kan forvente dig, afhænger selvfølgelig af, hvilken model du ønsker. Porsche taycan Cross Turismo er en sporty stationcar, som også kan betegnes som en Shooting Brake model.

Det er en rummelig bil med stort bagagerum, der har et robust ydre og en høj kørehøjde, der udstråler prestige på vejene. Den kan opgraderes med en offroad-pakke, der egner sig til kørsel i ujævnt terræn såsom snevejr. Pakken inkluderer ekstra kropsbeskyttelse for øget sikkerhed, og så er der forskellige køretilstande til at tackle terrænnet.

Det vil selvfølgelig komme med en højere pris at vælge ekstra udstyr til sin bil, så det kan spille en rolle for din Porsche Taycan leasing pris.


Hvorfor vælge Porsche Taycan leasing brugt?

Er du ikke helt overbevist om at lease din drømmebil endnu, så giver vi dig lige lidt ekstra grunde.

 1. Du får mulighed for at køre rundt i en prestigefyldt elbil uden de store omkostninger, som hvis du skulle købe den. Det er altså en form for genvej til at få dine bildrømme til at gå i opfyldelse.
 2. Selvom du har leaset din Porsche Taycan brugt, har du stadig mulighed for at opgradere den til en nyere model indenfor kortere intervaller. Du kan derfor afprøve og nyde godt af de nyeste funktioner og teknologier, som Porsche bringer til markedet.
 3. Leasing af brugt Porsche Taycan kan give dig en stor fleksibilitet sammenlignet med, hvis du skulle købe en og måske fra ny. Du binder dig ikke på samme måde, og du kan nemt tilpasse din bilsituation til din livssituation, hvis nogle behov ændrer sig i løbet af tiden. Du skal blot returnere bilen, når leasingaftalen ophører og så er du igen fri til at tage næste skridt.

Få meget mere information omkring modeller fra Porsche, læs mere om Porsche Panamera, Porsche Macan og Porsche Carrera.

Lease en lækker Taycan - Porsche

Vælg den rette Porsche Taycan model til leasing

Har du bestemt dig for, at det skal være en Porsche Taycan, du skal lave leasing på, så skal du også overveje, hvad det er for en model, du ville sætte mest pris på at køre i. Denne lækre elbil kommer nemlig i et væld af modeller, som alle har deres fordele.

Lige når kan du få alle de følgende modeller, som alle er både luksuriøse, hurtige og et godt valg all-round:

 • Taycan
 • Taycan 4S
 • Taycan GTS
 • Taycan Turbo
 • Taycan Turbo S
 • Taycan Sport Turismo
 • Taycan 4S Sport Turismo
 • Taycan GTS Sport Turismo
 • Taycan Turbo Sport Turismo
 • Taycan Turbo S Sport Turismo
 • Taycan 4 Cross Turismo
 • Taycan 4S Cross Turismo
 • Taycan Turbo Cross Turismo
 • Taycan Turbo S Cross Turismo

Er du i tvivl om, hvad de enkelte modeller betyder, skal du ikke være ked af det, vi tager der nemlig gerne igennem, hvad de enkelte egenskaber har af betydning for køreoplevelse ved Porsche Taycan leasing. Læs meget mere om det herunder.


De betyder de forskellige modelnavne

Vil du vide mere om, hvad de enkelte modelnavne betyder, så læs med her, hvor vi kortlægger de forskellige modellers karakteristika, så du kan vælge den rette Porsche Taycan leasing model.

GTS

GTS står for Gran Turismo Sport, som angiver, at bilen er en model, der er lavet til at køre lange distancer og med gode sportsfunktioner, der gør køreoplevelsen til noget helt særligt og sportsligt.

Cross

Indgår ordet ‘Cross’ i bilens modelnavn, har du med en bil at gøre, som er bygget på et chassis, der bruger til flere forskellige modeller. Dette betyder også, at bilen typisk er lidt højere.

Turbo

Har modellen Turbo i navnet, betyder det i bund og grund, at bilen er bygget til at kunne give ekstra kraft og spark. I benzin- eller dieselbil betyder det, at der kommer med luft ind ved forbrændingen i motoren. Ved en elbil, som Porsche Taycan, betyder det, at elmotorne er mere kraftige og kan yde op til dobbelt så stor kraft, som almindelige elmotorer.

S

Har modelnavnet et ‘S’ i, så er det en sportsmodel. Det betyder, at bilen er lavet til at have en sporty følelse, ekstra kraft og masser af hestekrafter, som driver bilen frem i et spring.

YouTube video

FAQ

Hvad koster Porsche Taycan leasing?

Prisen for Porsche Taycan leasing varierer naturligvis alt efter, hvilken model du vælger, hvor meget ekstraudstyr bilen har, samt hvor gammel den er. Dog kan du forvente dig, at den månedlige ydelse vil ligge på omkring 7-8.000 kr., og så der der derudover betale en førstegangsydelse.

Hvorfor vælge Porsche Taycan leasing?

Der er mange gode grunde til at vælge en Porsche Taycan ved leasing af en bil. For det første, er det en lækker elbil, som sparker fra sig, den har et luksuriøst design, og så emmer den af elegance. Derudover er den lille og smart, og derfor også nem at køre og parkere.

Er det bedre at lease en elbil?

Om du vælger en elbil, som Porsche Taycan, eller én af de benzindrevne modeller fra brandet, er naturligvis op til dig. Dog kan det være en fordel, fremadrettet, at tænke i el-banerne, da det er den vej, det danske samfund går. Fra 2026 vil benzin- og dieselbiler nemlig blive udfaset lige så stille.

Hvad får man med i Porsche Taycan leasing?

Foruden den lækre elbil, som Porsche Taycan, får du mange fordele ved at vælge netop denne bil til leasing. Ikke nok med at du får en lækker og moderne bil at køre i, så får du også de mange fordele med, som kommer med en Porsche. Læs meget mere om dette i vores artikel om Porsche leasing.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.