Porsche elbil leasing – Flexleasing, privat eller erhverv

Vil du vide mere om Porsche elbil leasing? De fantastiske elbiler kan blive din med flexleasing, privat- eller erhverv. Kør i en brugt bil til en god pris, og oplev de mange fordele med en fleksibel leasingaftale.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
porsche leasing
Drivmiddel
Sorter

3.100 kr./md.

Porsche Taycan
Performance+

3.360 kr./md.

Porsche Taycan
4S Performance+

4.344 kr./md.

Porsche Macan
2.0

6.400 kr./md.

Porsche Cayenne
E-Hybrid platinum edition

7.912 kr./md.

Porsche Taycan
4S Cross Turismo

9.600 kr./md.

Porsche 911
Carrera 4 GTS

10.790 kr./md.

Porsche Panamera
GTS Sport Turismo

12.800 kr./md.

Porsche 911
Carrera S Cabriolet

Har du, ligesom så mange andre, også altid haft en forkærlighed for lækre biler, så er en Porsche elbil nok heller ikke gået din næse forbi. Den populære Taycan er nemlig ikke bare en overdådigt lækker elektrisk bil, som fås til en god pris, men også endnu et pragteksemplar på brandets evner.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Porsche Taycan74.400 kr.3.100 kr.370 kr.112.340 kr.
Porsche Taycan88.000 kr.3.360 kr.370 kr.129.060 kr.
Porsche Macan76.000 kr.4.344 kr.7.160 kr.142.448
Porsche Cayenne120.000 kr.6.400 kr.370 kr.197.540 kr.
Porsche Taycan92.000 kr.7.912 kr.370 kr.187.684 kr.
Porsche 911152.000 kr.9.600 kr.5.580 kr.278.360 kr.
Porsche Panamera140.000 kr.10.790 kr.5.580 kr. 280.640 kr.
Porsche 911140.000 kr.12.800 kr.5.580 kr.304.760 kr.
Tesla Model 330.000 kr.1.995 kr.370 kr.54.680 kr.
Tesla Model Y50.000 kr.2.700 kr.370 kr.83.140 kr.

Leasing Porsche elbil pris

Der findes mange forskellige måder til at finansiere sin porsche elbil pris, og dette er blot op til lejeren selv hvordan og hvorledes der ønskes at betalingen skal foregå.

Nu når det er vi dykker ned i diverse former for forskellige måder, man har mulighed for at finansiere sin porsche på. Så er det vigtigt også at nævne de forskellige leasingaftaler, man har mulighed for at vælge imellem, når nu det er, at vi er inde på emnet porsche og priser.

I forbindelse med leasing af en porsche elbil, er der et hav af muligheder, ligesåvæld som at der er et hav af behov fra forskellige mennesker. Dertil er man også nødt til at imødekomme disse behov med en række muligheder.

Typisk når man tænker på pris og porsche, så er der mange der kan tendere til at få kolde fødder, og vælger allerede inden de har undersøgt mulighederne nærmere, at slukke deres egen lille drøm om en porsche. Dette skyldes at de netop allerede er klar over at sådan en porsche elbil pris oftest ikke er til at betale for, for alle og en hver.

Leasing af alle Porsche klasser

Porsche Boxster
Porsche Macan
Porsche Panamera
Porsche Carrera
Porsche Taycan

Men med de mange forskellige typer af leasing muligheder, så gør vi hos Mooly vores bedste for at videreformidle de mange løsninger der kan flettes ind hos den enkelte.

Det vil altså sige, at hvis du har en drøm om en porsche elbil, men synes at det kan være en pris der ikke er til at betale, så har man med diverse leasingaftaler mulighed for at betale et mindre beløb om måneden, i stedet for at smide en stor portion penge på engang.

Se også vores modeller fra VW, Range Rover, Fisker leasing eller Tesla her.


Porsche elbil leasing

Skal man vælge en SUV eller en sportsvogn?

Det store spørgsmål lyder ofte på om det skal være en Porsche elbil SUV eller en sportsvogn? Selvom det velkendte brand tilbyder mange forskellige modeller, efterhånden, så er det alligevel stadig kun muligt at få en elektrisk version som sporty sedan eller som lille, elegant sportsvogn. Derfor er det heller ikke muligt at få fingrene i en SUV, der kører på ren el.

Valget mellem, om det skal være en Porsche elbil eller en model fra et andet brand, er naturligvis op til dig. Når man ser på anbefalinger, fra de forskellige testmagasiner, ses der en rimelig lige og god vurdering af både den mindre sportsvogn eller sedan, men også af de større og mere rummelige SUV biler.

Derfor skal du helt sikkert også gå efter netop den bil, du kunne tænke dig. Dog vil det ikke være muligt at finde en Porsche elbil SUV.

Kunne du tænkte dig at lease en SUV elbil, kan du med fordel se nærmere på modeller som BMW iX3, Audi Q4 e-tron eller den klassiske Tesla.

Porsche elbil leasing

Lær mere om den populære Porsche elbil: Taycan

Kunne du tænke dig lære mere om, hvad den lille, hurtige elbil fra Porsche kan, hvad en pris på en sådan bil ligger på og anden viden, kan du med fordel besøge vores artikel og læse herom. Du finder også her en pris på leasing af en Porsche, både den elektriske, men også også andre modeller.

Vi vil her forklare mere om, hvad den famøse Taycan kan, hvad der gør den speciel, og hvorfor vi anbefaler denne bil til dig, der gerne vil mærke hvad det vil sige at have en Porsche elbil med fuld kraft og fænomenalt design – både inde og ude.

5 gode grunde til at lease en Porsche elbil:

  • Billigere end andre Porscher
  • Anmeldt rigtig godt
  • Kører langt på en opladning
  • Flere modeller at vælge imellem
  • Både sporty og familiebil

Læs også om andre modeller fra Porsche, såsom Macan eller Carrera.


Hvad koster en Porsche elbil?

Det helt store spørgsmål er så: Hvad koster en Porsche elbil?

Hvis du skal ud og finansiere den lækre Taycan selv, vil en standard model koste dig omkring 830.000 kr. Dette er naturligvis den helt skrabede version, og så vil der naturligvis komme noget ekstra oveni, for forskellige dele, mm.

Vil du stedet hellere lease en Porsche elbil, kan du forvente at skulle betale 5.000 og 10.000 kr. per måned. Dette varierer naturligvis efter om der er tale om en Turbo model, standard modellen eller én med flere forskellige modifikationer og tilbehør.


Mere information

Du er nu blevet klogere på porsche elbil pris, porsche elbil suv og andet. Så er spørgsmålet bare, om det er den rette bil for dig? Er du i tvivl, er leasing en god mulighed for at prøve bilen af, uden du pludselig står med en stor kapitalbinding.

Denne bil kommer med en høj pris, hvilket er værd at overveje, inden du træffer en beslutning. Hvad skal du bruge bilen til? Hvad er dine behov? Den tjekkede Porsche el bil er noget for sig selv, og du kan være sikker på, at der vil blive langt mærke til dig på vejene.

Vil du prøve en sjov og sporty bil, evt en Taycan eller SUV, er dette den perfekte løsning. Bilen er hurtig, nem at have med at gøre, og så har den et design udover det sædvanlige. Man er ikke i tvivl om, hvad man får, når man sætter sig ind bag rattet. Designet er gennemført fra top til tå, og der netop en af grundene til, at Porsche elbil pris ikke er for alle.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også trafikstyrelsen eller FDM her.


FAQ om Porsche elbil

Hvad er fordelen ved en Porsche elbil?

Der er mange gode fordele ved at vælge en Porsche elbil, herunder at den er mere miljøvenlig, og da vi går grønnere tider i møde, kan det godt betale sig at investere i noget grønt allerede nu, så du kan lære el-nettet at kende.

Hvor langt kan en Porsche elbil køre på en opladning?

En Porsche elbil, altså den populære Taycan model, har en rækkevidde på op mod 470 km på en opladning, som er en tur fra København til Skagen. Dog skal du være opmærksom på, at bilen bruger mere strøm, når der køres på motorvej.

Findes der en Porsche elbil SUV?

Nej, der findes endnu ingen Porsche elbil som SUV. I stedet findes endnu kun den populære sportsvogn, Taycan, som både har et elegant design, lækre features, god kraft og kan tilpasses dine behov, om nødvendigt.

Skal man vælge en SUV eller sportsvogn?

Der er naturligvis forskel på, hvilke præferencer man har. Er man til en rummelig bil, hvor der skal være plads til benene, bagagen, og måske også børn, så er SUV nok det bedste valg. Ønsker man derimod en lille kompakt bil med stor kraft, så kan en Porsche elbil, som Taycan, være et eksklusivt valg.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.