Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Hvor lang tid tager det at lade en elbil op – se svar

Hvor lang tid tager det at lade en elbil op – se svar

Hvor lang tid tager det at lade en elbil op

Søger du et svar på hvor lang tid tager det at lade en elbil op, så kan vi komme med et par bud, alt afhængigt af den model og bilmærke som du har. Det afhænger nemlig både af bilmærke og type samt hvilken ladestander du bruger.


Hvor lang tid tager det at lade en elbil op?

Det tager ofte et sted mellem 1-9 timer at lade en elbil op. Det afhænger dog af batteritype, ladestation, og hvilken bil du har. Benytter du de såkaldte supercharger, kan du til tider lade en bil op på 30 min til 80%.

Du kan desuden også købe din egen ladeboks til elbil, som du kan fastne til din husmur derhjemme, og lade din bil over natten eller lignende. Du kan i artiklen læse nærmere om de forskellige der findes, eller se et kort overblik her:

  • Norlys
  • OK ladeboks
  • Zaptec Go – The Charger
  • og mange andre..

Det kan være svært at vælge, den som passer præcis til ens behov, men det er værd at overveje hvor lang tid tager det at lade en elbil op med den specifikke ladeboks OG er boksen med eller uden abonnement.

opladning af elbil

Slip for benzinen

Selvom det tager lidt tid at oplade din bil med el / strøm, så er det med sikkerhed det værd. Det er det af enormt mange grunde. Først og fremmest fordi du slipper for at betale og tanke benzin, og benytter dig af bæredygtig energikilder. Derudover bliver alle fossilbiler også ulovlige i 2035.

Det er derfor en nødvendighed derfra og frem at anskaffe sig en elektrisk bil, hvis man vil fragte sig rundt. Derfor bliver det essentielt med spørgsmålet om hvor lang tid tager det at lade en elbil op for alle, og ikke kun et spørgsmål du sidder med.

Et par hurtige information i forlængelse af hvor lang tid det tager at oplade en elbil:

  • Nu mindre strøm, der er på batteriet, nu hurtigere lader batteriet
  • Det er ofte de første 80% på batteriet som lader hurtigt
  • De sidste procenter fra 80/90 % og op tager markant længere tid


Kontakt os

Ønsker du at vide meget mere om vores spørgsmål angående elbiler, deres priser, hvad det koster at lade, hvor dyrere afgifterne er, eller generelt leasing? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder: