Leasing af elbil stationcar i 2023 – Find prisen på de bedste modeller

Leasing af elbil stationcar er et grønnere valg, og du får en bil, der både kører godt og har god plads. Men hvad kan du få og hvilken model er den bedste til prisen? Læs mere her.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
mercedes leasing brugt

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

På udkig efter en elbil stationcar 2023? Der findes et væld af gode og smarte modeller fra adskillige brands, som du med fordel kan have med i dine overvejelser, hvis du leder efter en elektrisk familiebil eller en bil med god plads til det hele. Læs med her, og bliv klogere på de bedste priser og modeller for stationcar elbil.

Har du brug for info om en ladeboks elbil? Så er vi også behjælpelige med dette.


Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Tesla Model 3 stationcar25.000 kr. 1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
Mercedes EQE 43 stationcar95.000 kr. 3.686 kr. 370 kr. 139.972 kr.
Mercedes EQE 350+ stationcar60.000 kr. 3.910 kr.370 kr. 107.660 kr.
Mercedes EQC 400 stationcar60.000 kr.2.995 kr. 370 kr.96.680 kr.
Mercedes EQA 250 stationcar56.000 kr. 2.696 kr.370 kr.89.092 kr.
Mercedes EQC 400 stationcar60.000 kr.3.040 kr.370 kr.97.220 kr.
Mercedes EQB 350 stationcar60.000 kr.3.200 kr.370 kr.99.140 kr.
Mercedes EQA 250 stationcar52.000 kr.3.173 kr.370 kr.90.816 kr.
Mercedes EQB 350 stationcar40.000 kr.4.800 kr.370 kr.98.340 kr.

Hvilken er den bedste elbil stationcar leasing til prisen?

Der er mange bud på den bedste elbil stationcar 2023 til prisen, så det er bare om at se sig om i forhold til det bedste match for netop dig. På Mooly står vores team af leasing eksperter klar til at hjælpe dig, så du kan finde den rette løsning.

Blandt elektriske stationcars, finder du blandt andet:

 • Peugeot 308
 • VW ID.Space Vizzion
 • Opel Astra SW Electric
 • Nio ET5 stationcar
 • Porsche Taycan Sport Turismo
 • MG5 Electric
 • BMW i5 Touring
 • Porsche Taycan Cross Turismo
 • Audi A6 Avant e-tron

Se blandt andet mere om leasing af elbil her, hvor du kan blive meget klogere på diverse leasing aftaler.

Se også vores guide til billigste elselskab.

Elbil stationcar

Find den rette model for dig

Er du på udkig efter en stor eller lille stationcar elbil? Er det hestekræfter, design eller rummelighed, der er vigtigst for dig? Eller er der andet, du behøver eller ønsker i en bil? Det er vigtigt at gøre sig tanker om netop dette, før du køber din kommende elbil stationcar 2023.

Er det Tesla der trækker, kan du se vores modeller lige her. Vi har også mange andre lækre modeller, så der er noget for enhver smag, når det kommer til elektriske biler.

Læs eksempelvis også om Polestar, der har lavet nogle skønne elbiler i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber, der gør dem helt særlige og til en drøm at køre i.

Se også ladestander til elbil.

Elbil stationcar

Hvad er en elbil stationcar

En stationcar er kendetegnet som en biltype med bagklap, stort bagagerum og mulighed for udvidelse. Disse biler har som regel 5 siddepladser, men nogle modeller fåes med helt op til 7 siddepladser.

Det er derfor en oplagt familiebil, eller for dig, der godt kan lide at have god plads til dine ting i bagagerummet og i kabinen. Stationcars er netop populære hos børnefamilier, fordi der er god plads til både børn, kufferter og meget andet.

En elbil stationcar adskiller sig fra andre ved blandt at være elektrisk, men også fra eksempelvis hatchback, ved at have et længere tag bagtil.

Find suveræne stationscars som både elbil, hybrid eller med benzin eller diesel. Overvej eksempelvis en lækker Mercedes E-klasse eller en Porsche Panamera, som din næste mulighed for stationcar elbil.


Kør med god samvittighed

Du kan køre med god samvittighed, hvis du vælger at lease en elbil fremfor en fossilbil. Disse kører nemlig på strøm fremfor benzin, og udleder derfor også mindre Co2. Dette er blot en af mange gode grunde til at vælge en grøn bil!

Foruden den grønne fordel, som følger med brug af en elbil stationcar, finder du også andre fordele ved en elektrisk bil, som:

 • Besparelser på gennemsnitligt 30-50% på værkstedsregninger
 • Hurtigere og mere kraftfuld acceleration fra 0-100 km/t, end ved en tilsvarende konventionel bil, som en benzinbil.
 • Lavere afgifter i forhold til indfasning, bundfradrag og Co2-tillæg.
 • Det er billigere at oplade en bil, fremfor at tanke med benzin eller diesel.

Læs også om afgiften på elbiler. Find den bedste til prisen.


Elbil stationcar 2023, tag på eventyr med familien

Med en stationcar kan du opleve en masse rumlighed, så både du og din familie kan skabe nye minder på jeres køretur. Med en elbil stationcar 2023, kan i tage på lange ture og tage på eventyr på inden og udenfor landets grænser.

Ved en elbil stationcar kan der være flere fordele, som du har til gode, når du ønsker at køre en tur. Denne type bil er en god mulighed for at alle medpassagerer kan føle sig godt tilpas, og opleve en behagelig transport frem og tilbage.

Derudover kan du som ejer, og passager, ikke have knude i maven over de eventuelle miljøpåvirkninger, som lange distancer, når du og i skal køre, kan have af betydning for miljøet, idet det er en elektrisk bil. Du kan roligt sætte dig bag rattet, og opleve den bedste elbil, og få det mest optimale ud af dine og jeres ture. 


Oplev en masse med elbil stationcar

Der findes flere forskellige bilmodeller, som afsætter stationcar modeller, hvilket gør det svært at vælge. Men du kan opleve at finde et univers af bilmodeller på Mooly, så du kan finde den bilmodel, der passer bedst til dig og dine ønsker, i forhold til både størrelsen og til prisen. 

Den bedste elbil 2023 er ikke til at udnævne, da dette kommer and på, hvad du, som person, ønsker i din næste drømmebil. Derudover er der også andre relevante ting, der spiller en afgørende rolle, når du skal på udkig efter din elektriske bil. Den bedste el stationcar 2023 til prisen kan, for dig, skabe værdi på designet, komforten eller dens energikilde.

Med en elbil stationcar kan du tage på sommerferie, efterårsferie og juleferie i 2023, uden at skulle bekymre dig om plads og komfort. Denne type bil er nemlig ét af de bedste valg, når det kommer til kør-selv-ferier, men også når turen blot er kort.


Et hav af muligheder

Hvad der giver værdi og mening for dig, når det kommer til bilmærke og bilmodel, er helt individuelt. Der er et hav af muligheder, også når det kommer til elbil stationcar. Der findes utallige bilfabrikanter og mærker at vælge mellem, så du kan finde lige netop din præference.

En elbil stationcar er for dig, der mangler det sidste skub mod en rummelig og praktisk bil, og som kan være til gavn for både fører og tilhørende passagerer. Med den rette bil, kan der være forbundet flere positive sider, som gør at du kan slippe bekymringerne og tage på diverse udflugter.

Er du generelt i tvivl om en bil er noget for dig, eller ønsker du blot at udvide din horisont inden for leasing verdenen, så er der hjælp at hente. Vi, hos Mooly, står klar til at give rådgivning mod din næste drømmebil. Dette kunne eksempelvis være gennem leasing af hybridbil.


Bedste stationcar 2023

Der findes mange bud vedrørende, hvad der er den bedste stationcar 2023 til prisen. Mangler du inspiration, er der flere forskellige ting, du kan gøre. Først og fremmest findes der utallige anmeldelser på nettet, som du kan læse, for at få et overblik over elbil stationcar 2023.

Er dette ikke nok, kan du altid vælge at snakke med en bilforhandler, for at blive klogere på dine muligheder for en stationcar elbil. Hos Mooly står vores leasingeksperter klar til at rådgive og vejlede dig, skulle du have nogle spørgsmål. Vi hjælper gerne med at finde den bedste elbil stationcar til dig.

Der findes ikke et enkelt svar på, hvilken model der er den bedste elbil 2023. Ligesom alt andet afhænger det af vedkommendes behov, herunder hvor mange sæder du har brug for, pris, størrelse på bagagerum, rækkevidde og meget andet.

Læs også om elpriser time for time her.

Elektrisk stationcar - Skoda

Udforsk dine muligheder

Vi råder altid til at udforske alle muligheder, inden du vælger din kommende elbil stationcar 2023. Det gode ved leasing er, at du kun lejer bilen i en tidsbegrænset periode, hvorefter du afleverer bilen tilbage (afhængigt af leasingaftale).

Dette medfører stor fleksibilitet, skulle du skifte mening, og drømme om en anden stationcar elbil. Du kan også vælge at afprøve forskellige typer af biler, såsom SUV’er, hatchbacks eller andet, så du ved, netop hvad det er for en bil du behøver og ønsker i hverdagen og i fritiden.

Læs meget mere om dine muligheder for privatleasing lige her, men find også gode muligheder for leasing af de bedste brands, der er gode til prisen.


Mere om elbil stationcar 2023

Når det kommer til leasing af elbil stationcar i 2023 er du nok allerede klar over, at der en række faktorer, som er gode at have styr på. Hvilken stationcar elbil er den bedste for dig, spørger du måske dig selv? Det svære ved at købe eller lease en bil er, at det er helt individuelt, hvad man har behov for.

Vores bedste råd til dig, som leder efter den bedste elbil 2023 er at lave en liste med de kriterier, du har for din kommende bil. Hvad skal rækkevidden være? Hvor mange sæder? Er det plug-in eller ej? Gør dig gerne nogle tanker om, hvad der skal til, så du kan få en god oplevelse.


Billigste stationcar 2023

Kontakt vores forhandler og hør om dine muligheder for at lease den billigste stationcar 2023. Du skal nok ikke regne med at køre i den nyeste og smarteste model, men der er alligevel mange brugte biler, som kan leases til en god og billig pris.

Den bedste stationcar elbil 2023 er den, som opfylder dine behov og ønsker.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ

Hvad er en en elbil stationcar?

En elbil kører på strøm modsat en fossilbil, der kører på benzin. En stationcar har typisk større bagagerum og plads.

Hvorfor vælge en elbil stationcar?

Denne type bil er oplagt, hvis man gerne vil køre i en grønnere bil, der ikke udleder så meget CO2. En stationcar er en oplagt familiebil, da der er mere plads.

Er en elbil stationcar større end normale biler?

Ja, denne type bil vil typisk være større end andre biler, alt efter den specifikke model.

Hvad er det bedste ved en elbil stationcar?

Denne type af bil er super lækker, da der er plads til hele familien. Du kan samtidig køre med god samvittighed, da den ikke udleder lige så meget. Oveni det er der i 2023 billigere afgift på elbiler.


Læs også

Er du interesseret i Audi leasing? Så læs med her. Eller hvad med brugte elbiler? Bliv klogere på området her.


Angivelse af kilder

 • Lær mere om stationcar her.
 • Læs mere om Mercedes leasing her.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.