BYD elbil pris – Oplev biler til erhverv og privatleasing

Søger du en BYD elbil pris, så du ved, hvad du kan forvente for din leasing? Vælg at lease som erhverv eller med privatleasing, og få gode fordele og stor fleksibilitet. Oplev den kinesiske bil på egen krop, uden større investering.

Vi tilbyder altid, hos Mooly, en aftale med prisgaranti, ubegrænset kilometertal, hurtig levering, eventuel import og meget mere. Læs mere herom.

Vi tilbyder at købe dig fri fra din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

Oplev den kinesiske kvalitet

Du har måske før støt på det kinesiske brand, men det er både et yderst populært og veldesignet bilmærke, der tager verden med storm. Du kan med fordel vælge netop denne bil, hvis er på udkig efter din næste elektriske oplevelse.

Du kan vælge at lease bilen gennem enten privatleasing eller erhvervsleasing, hvis du ikke har modet på at investere i din egen, helt nye, bil. Der findes naturligvis også andre leasingtyper, herunder:

Hør mere om mulighederne hos Mooly ved at kontakte vores rådgivere. Find kontaktoplysninger og mere, nedenfor.

BYD elbil pris

Prisen for leasing af en BYD elbil varierer, alt efter, hvad det er for en model, du vælger, hvor meget udstyr bilen kommer med, om det er privat- eller erhvervsleasing, samt andre forhold.

Hos Mooly, kan vi tilbyde dig en BYD elbil pris, baseret på de ønsker og behov du har, når du vælger en leasingaftale hos os. Her vil vi sammen finde en god og fleksibel løsning, som gør det nemt og trygt for dig, at komme til at køre i lige netop den bil, du bedst kunne tænke dig.

Du vil på markedet typisk kunne findde en BYD elbil pris for leasing på mellem 4.000 og 5.000 kr om måneden. Dette vil naturligvis variere for modellerne, årgangene med mere.

Lease en BYD elbil

Bliv klogere med Mooly

Hos Mooly er vi ikke kun eksperter i biler og leasing heraf. Vi ved nemlig også en masse om mange andre produkter, services og andet, der kan komme dig til fordel i hverdagen. Læs derfor vores artikler om både airfryere, hundefoder og opskrifter, hvis du vil finde de bedste.

Bliv klogere på leasing med FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.