Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Fordele og ulemper ved elbiler – En klimavenlig løsning

Fordele og ulemper ved elbiler – En klimavenlig løsning

Fordele og ulemper ved elbiler

Skal du til at købe, lease eller leje en bil bør du overveje fordele og ulemper ved elbiler, inden du sætter dig fast på dit valg. Der er mange ting man skal overveje, og vi har her samlet et overblik til dig, så du kan komme trygt i gennem dit udvalg af bil.


Hvilke fordele og ulemper ved elbiler ser vi?

Udvalgte fordele og ulemper ved elbiler er bl.a. deres grønne brændsel som fordel og ulempe at de ofte er meget afhængige af ladestandere på køreturen. Men vi kommer meget nærmere på en masse forskellige punkter for, hvorfor og hvorfor ikke du bør købe denne type bil.

Lad os starte med et lille overblik over fordele:

  • Den kører på bæredygtig energi
  • Du er fremtidssikret – da de udfases i 2035
  • De har et væsentlig lavere støjniveau
  • God acceleration og motor

Næste punkt, et kort overblik over ulemper:

  • Ofte begrænset mulighed for opladning
  • Tidskrævende opladning vs. tank af benzin
  • Ofte ikke anhængertræk

Ovenstående fordele og ulemper ved elbiler er blot et uddrag af de mange der er – på begge sider. Men det vil vi løbende i denne artikel komme nærmere omkring.

ulemper ved elbiler

Hvor langt kører en elbil?

Du kommer ofte rigtig langt med en elbil, hvilket er en af de mange fordele ved denne type bil. Dog tager det lang/længere tid at lade bilen op til at kører igen, hvis du sammenligner med benzin. Det er meget forskelligt hvor langt diverse modeller kører – men det ligger ofte mellem 400-600 km. på en opladning.

Du kan dykke nærmere ned i forskellige modeller gennem Mooly, da vi har samlet guides på modeller som nævnt herunder. I disse guides finder du også specifikke fordele og ulemper ved elbiler i den enkelte kategori.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder: