Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Lotus leasing – Lease din drømmebil, og bliv godt kørende

Lotus leasing – Lease din drømmebil, og bliv godt kørende


Bliv klogere på Lotus leasing her. Hvis du er interesseret i at køre rundt i en sportsvogn fra det kendte bilmærke, så har du nu muligheden for at lease en af de ikoniske modeller, der også er kendt fra motorsporten.


Hvorfor vælge Lotus leasing?

Hvis du leder efter Lotus leasing, så er du sikker på at få fingrene i en lækker og ikonisk bil, med masser af lækre sportsvogne og andre modeller. Du er i hvert fald sikker på at finde en model, der matcher dine behov.

Fordelene ved leasing er, at du ikke behøver at lægge en stor sum penge på én gang for at købe en bil. Derudover er du ved mange af leasingformerne også fri fra værditab, hvis du en dag skal sælge igen. Du slipper også for høje renter og gebyrer, der tit er forbundet med et billån.

Det er både muligt at lease til privat og erhverv. Erhvervsleasing er en god mulighed, hvis du kører meget i dit arbejde, enten til kundemøder, mellem landsdele eller afdelinger, eller hvis du bare har langt på arbejde. Privatleasing af Lotus er til dig, der ønsker at kører i en luksusbil i hverdagen.

lotus leasing pris

Privatleasing af Lotus

Der findes to former for privatleasing: Finansiel leasing og operationel leasing. Herunder gennemgår vi kort, hvad forskellen på de to leasingaftaler er. Så kan du nemmere selv finde ud af, hvilken form for Lotus leasing, der matcher dine behov.

Ved finansiel leasing betragtes aftalen som et billån. Du betaler altså et fast beløb hver måned, hvor du blandt andet betaler her af på bilens registreringsafgift, og når aftalen slutter, kan bilen betragtes som din. Dog er det også dig, der selv skal stå for videresalget af bilen efterfølgende.

Ved operationel leasing betragtes aftalen som ‘leje’ af bilen. Det er leasingfirmaet, der står for alle omkostninger, værkstedsregninger og uforudsete udgifter. Derfor kan du blot aflevere bilen tilbage når leasingperioden er slut, og så sørger leasingfirmaet for det videre salg af bilen efterfølgende.

Er du stadig i tvivl om Lotus leasing er noget for dig? Du kan læse meget om, hvordan leasing fungerer og om det kan betale sig at lease frem for at købe.Se videoen og bliv meget klogere på Lotus leasing


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.