7 Personers elbil – Til den større familie med ønsket om grøn kørsel

Er i en lidt større familie, og har behov for en 7 personers elbil, og dertil har et ønske om at være med på den grønne bølge, så er det nu i skal læse med videre lige her. Vi hos Mooly vil sørge for at gøre jer, læsere, klogere på hvilken elbil i skal gå efter, alt afhængig af hvilke krav og ønsker i ligger inde med.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

2.468 kr./md.

Tesla Model X 100D
75D 7P Autopilot

2.995 kr./md.

Tesla Model X 100D
7P Performance

På jagt efter den bedste 7 personers elbil til familien?

Er i beriget med en masse dejlige børn, og derefter har fået et behov for en større bil til jeres mange forskellige familieudflugter, så læs med videre her, hvor vi gør jer klogere på hvilken 7 personers elbil der kunne være det bedste bud til dig og din familie.

Vi kan godt blive enige om, at der ikke er et entydigt svar på hvilken 7 personers elbil der absolut er den bedste på markedet, dette skyldes selvfølgelig at hver familie er forskellig, og dertil medfølger der naturligvis også forskellige behov og ønsker. Dette er vi opmærksomme på hos Mooly, og dertil vil vi komme med forskellige mulige bud på hvilken 7 personers elbil 2023 der kunne være de bedste baseret på forskellige behov.

Er du måske mere til Mercedes? så læs mere om Mercedes EQC leasing her.


Genveje til nogle af vores artikler

Leasing København
Leasing Aalborg
Leasing i Nordsjælland 
Er leasing billigere end køb?
Leasing Odense
Leasing af brugt bil
Billig leasing 
Leasing af hybridbil
Flex leasing
Leasing elbil
Korttidsleasing
Elbil priser

7 personers elbil brugt eller ny?

Først og fremmest er det vigtigt at gøre op med sig selv, og sin familie om man er på udkig efter en 7 personers elbil brugt eller om man har et ønske om en ny model?

Der kan være fordele ved begge dele. Man kan sige hvis det er man er på jagt efter en 7 personers elbil brugt, så er der typisk også nogle penge at spare i den sammenhæng. Så dette afhænger naturligvis af den enkelte familie i forhold til hvad man foretrækker.


De 10 bedste bud på en 7 personers elbil

Nedenfor har vi valgt at opliste en række forskellige muligheder som kunne være den oplagte 7 personers elbil 2023, for en større familie.

  1. Hyundai Ioniq 7 (2024)
  2. Volvo EX90 (2024)
  3. Kia EV9 (2024)
  4. Mercedes EQB
  5. Mercedes EQS
  6. Tesla Model X
  7. Tesla Model Y
  8. VinFast VF9
  9. Volkswagen ID Buzz
  10. Rivian R1S

Ovenstående elbiler er der plads til 7 personer, eller flere. Fælles for dem alle er at det er eldrevne SUV’er. Det er modeller som varierer i både pris, antallet af funktioner, den enkelte rækkevidde og designet af 7 personers elbilen.


Interesseret i andre informationer?

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde det bedste proteinpulver i test på markedet.

Se også ladestander til elbil.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.