VW ID5 leasing – Et match til både privat og erhverv

Med en elektrisk rækkevidde på 553 km og dynamiske egenskaber er VW ID5 leasing et rigtig godt valg. Lease din bil hos Mooly, hvor vi tilbyder erhverv og privatleasing med hurtig levering, prisgaranti og ubegrænsede kilometer.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.611 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

2.392 kr./md.

VW Golf
1.5 TSI Highline DSG

2.552 kr./md.

VW Golf
1.2 Tsi 5d

2.896 kr./md.

VW Passat
Variant 2.0 TDI Highline DSG

Hvad er fordelene ved VW ID5 leasing?

VW ID5 leasing er endnu en genial tilføjelse til Volkswagens elektriske SUV’er. Designet minder om de resterende ID-modeller, men udstyret har fået markante forbedringer.

For hver model har de opgraderet deres standarder, og denne model er ingen undtagelse. Nedenfor kan du se nogle af det udstyr og tilbehør, du kan vælge:

  • Rummelig kabine
  • Intelligent opladning
  • Høj komfort
  • Panoramaglastag
  • Tophastighed på 180 km/t

Overvejer du at anskaffe dig en elbil, kan du læse om VW elbil leasing.

Sådan leaser du

Har du fundet en VW model og leasingtype, der passer dine behov, så kan du lease gennem Mooly. Kontakt os gerne på telefon +45 41 10 70 05 for at høre mere om dine muligheder, hvilke modeller, du kan vælge mellem, og hvordan vi finder den perfekte Volkswagen til dig.

Vi står altid til rådighed for spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte vores Volkswagen leasing service, hvor vi sidder klar. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular eller på mail piet@mooly.dk.

vw id7 leasing

Hvordan fungerer privatleasing?

Leaser du gennem privatleasing, vil du finde to forskellige finansieringsmetoder, nemlig operationel og finansiel leasing. Første mulighed minder meget om at leje noget, hvor den finansielle Volkswagen leasing i langt højere grad minder om et traditionelt billån.

Du kan derfor vælge VW ID5 leasing, hvis du ønsker en elbil med rummelighed, som kan køre langt på literen i forhold til andre elbiler.


vw id3 leasing

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.