Leasing minibil – Privatleasing af lille bil i dag

Vil du gerne bliver klogere på fordelene ved leasing minibil, og om det kan betale sig for dig? Læs med her, og hør om dine muligheder for privatleasing af lille bil.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Mærke
Drivmiddel
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

Mercedes A180
AMG-Line Aut.

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

1.896 kr./md.

Audi A3
35 TFSI s-line aut.

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

Ønsker du leasing minibil? En minibil er, som navnet indikerer, en lille bil, og er mindre end de små biler i mellemklassen. Du skal vælge at privatlease minibil, hvis du er på udkig efter en bybil, der ikke fylder særligt meget. Leasing minibil giver dig også mulighed for billig leasing, hvis du ikke ønsker at betale for meget for din leasingaftale. 


Hvad er en minibil?

En minibil, som også kaldes for “segment B”, er en bil i klassen mellem en mikrobil og en lille mellemklassebil. Det er en lille og praktisk bil, der giver lige så stor køreglæde som en stor bil. Hvis du har overvejet en mikrobil, men er i tvivl om pladsen, så opgrader dit ønske til en minibil, hvor du generelt får mere komfort og plads. Læs om de bedste minibiler i 2024. 

Bliv klogere på leasing med Tesla leasing, Mercedes GLC leasing eller Fisker leasing. 


Hvorfor skal du vælge en lille bil?

En lille bil kommer både med økonomiske fordele, da denne størrelse bil er nogle af de billigste at privatlease. Det er også en økonomisk bil, der kan køre langt på literen. 

Derudover er det en praktisk bil, der nemt kan færdes snævre steder. Din parkering bliver også meget nemmere, fordi du både kan parkere smallere steder, og generelt fylder bilen ikke så meget, så du kan komme hele byen rundt på fire hjul med leasing minibil. 

Hvis du stadig er i tvivl om leasing minibil er for dig, så kan du læse om flere fordele ved en lille bil. 


Er leasing minibil det rette valg for mig?

Det kan være svært at afgøre om en minibil er det rette valg af køretøj. Måske du er nervøs for, om der overhovedet er plads i bagagerummet, eller om, der er plads til familien. De fleste minibiler har et helt fornuftig bagagerum, og der er plads til familien, men i kommer måske til at sidde lidt tættere end i er vant til i en stor bil. 

Når du vælger leasing minibil, så får du en del bil for pengene. Minibiler er ikke ramt af den danske registreringsafgift på samme måde, og førstegangsydelsen er også betydeligt lavere, end ved de større biler. Læs mere om leasing af brugt bil uden udbetalingKører jeg stadig sikkert med leasing minibil?

Det korte svar er ja. Hvis du er på udkig efter din næste bil, og også ønsker at sikkerheden skal være i top, så kan du roligt vælge at lease en lille bil, hvor sikkerheden er over middel. 


Privatleasing giver dig overblik

Med privatleasing minibil får du en lille bil med en masse fordele. Du får en lav månedlig ydelse, billige driftsomkostninger, og så får du en bil, der er perfekt som by- og pendlerbil. Med leasing minibil privat, så har du altid fuldt overblik over din aftale, dine betalinger og alt, der hører med i aftalen. Derudover, så behøver du ikke tænke på at stå med dyre regninger fra service eller værkstedsbesøg, da det ofte er inkluderet i din leasingaftale af lille bil. 

Læs også om leasing er billigere end køb, eller helt generelt, hvordan leasing af bil fungerer. 


Genveje til nogle af vores artikler

Leasing København
Leasing Aalborg
Leasing i Nordsjælland 
Er leasing billigere end køb?
Leasing Odense
Leasing af brugt bil
Billig leasing 
Leasing af hybridbil
Flex leasing
Leasing elbil
Korttidsleasing
Elbil priser

Find den billigste leasing af minibil løsning

Med en lille bil kan du komme hurtigt og nemt rundt i landet både i Danmark, men også i udlandet. Vær dog opmærksom på dine muligheder med en leaset bil i udlandet, da der nogle gange kan være nogle begrænsninger.

Du kan både finde den billigste leasing af mikrobil såvel som mini. Men overordnet må vi først se på hvad koster det at lease en lille bil? Markedet ligger ofte på omkring en lidt over 2.000 kr./mdr, hvor du hos Mooly kan finde din leasing af minibil fra 1.500 kr./mdr.

Der er flere mærker, som producerer en lille bil. Det er bl.a. Skoda, SEAT og Fiat. Men der findes ligeledes også et brand bilmærke der hedder MINI.

MINI bil – et bilmærke der ofte glemmes

Foruden vores tidligere omtale om små biler, eller en mini- eller mikrobil, så finder der også et bilmærke kaldet MINI. Dette mærke laver nogle af de lækreste, små og snilde biler, som de fleste kan være økonomisk med til.

Et udvalg som MINI har er blandt andet: Cabrio Electric, Cabrio, Cooper SE, Clubman og de lidt større modeller: Countryman og Countryman plug-in hybrid. Den muligvis mest populære af disse modeller er uden tvivl MINI Cooper SE, som du kan se på billedet herunder.

Derfor kan du også flere steder foretage leasing af MINIbil, som også er en lille bil. Den er nem og handy at bevæge sig rundt i, og den kan også nu fås i elektrisk version. Den har 185 HK, så kan trække forholdsvist godt.

Hvem er MINIbil bilmærket?

MINI er helt tilbage fra 1957, hvor det blev knapt med ressourcerne og befolkningen fandt ud af, at det ikke kunne betale sig at eje store bezin-slugere. Derfor kom denne lille MINIbil på markedet, som tilgodeså alle klasser.

Det har i mange år siden da været en af de bedste lille bil, som der har været tilbudt. Men der er sidenhen også kommet flere på markedet, da bilmærker som SKODA og SEAT indså at det også var vejen frem, og at der var efterspørgsel netop her.

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud.


FAQ

Hvad koster det at lease en lille bil?
Det kommer selvfølgelig an på, hvilken minibil du ønsker at lease. Der er forskel i prisen på de forskellige mærker, så derfor kan det bedste betale sig at tale med et leasingfirma, eller lave sin research grundigt online, inden du vælger en bil. 

Kan man lease en lille bil uden udbetaling?
Det kommer an på, hvilken aftale du laver med dit leasingfirma. Hvis du ikke kan finde et sted, hvor du kan lease uden udbetaling, så er beløbet heldigvis ikke særlig højt, når der er tale om leasing minibil. 

Kan leasing minibil betale sig?
Hvis du ikke har behov for en stor bil, der skal køre rigtig langt hver dag, så er en lille bil er rigtig godt valg. Hvis du kører i byen hver dag, er det bekvemt med en minibil, der ikke fylder for meget, og som kan komme rundt de fleste steder. 

Hvornår skal jeg vælge leasing minibil?
Hvis du arbejder, eller bor, i byen, og ikke har et stort behov for en stor bil, så er en minibil et rigtig godt bud. Derudover så er det også en økonomisk bil, der har lave driftsomkostninger og en lav månedlig ydelse. 

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.