VW Transporter leasing – Varevogn til erhverv eller privat

Leder du efter VW transporter leasing, så kan du hos Mooly få prisgaranti på den model, du er på udkig efter. Uanset om du er interesseret i erhvervs- eller privatleasing, så har vi den bedste mulighed til dig.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.611 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

2.392 kr./md.

VW Golf
1.5 TSI Highline DSG

2.552 kr./md.

VW Golf
1.2 Tsi 5d

2.896 kr./md.

VW Passat
Variant 2.0 TDI Highline DSG

Hvad er fordelene ved VW Transporter leasing?

Er du blevet forelsket i en VW Transporter, så kan vi godt forstå dig, da det er en stor og rummelig bil, som er god til netop at have meget opbevaring med. Både til familien, arbejdsmanden, håndværkeren og andre områder.

Det er desuden muligt, at få denne i flere forskellige modeller i alt fra Transporter 6.1, som er en lukket varevogn og til Transporter 6.1 ladvogn, som har en lukket front og ladfunktion bagtil. Derudover tilbyder VolksWagen et ekstraordinært lækkert design, så du med VW Transporter leasing får en smuk, men praktisk bil.

Hvorfor vælge en VW?

Volkswagen som bilmærke indenfor varebiler er et sikkert valg, da de har nogle af markedets bedste biler indenfor denne kategori. Du oplever det ikoniske design udenpå og det funktionelle indvendigt. De har både med enkeltkabine, dobbeltkabine, som chassis eller med lad.

Med VW Transporter leasing får du en bil eller køretøj, der aldrig svigter. Stabil, og funktionelt design. Tysk driftsikkerhed og kvalitet, som du aldrig tager fejl af. Volkswagen har med sine +70 år i denne branche udviklet lækre produkter, som er utroligt populære.

vw id7 leasing

Kontakt os

Er du draget af, at vide meget mere om biler, eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller via mail på piet@mooly.dk.

Vores adresse er: Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


vw id3 leasing

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.