VW California leasing – En unik bil til erhverv eller privat

VW California leasing er til jer, der er klar på eventyr. Med denne bil er mulighederne for oplevelser uendelige, og I kan bestemme lige, hvor I vil hen. Mooly tilbyder både erhverv og privatleasing med ubegrænsede kilometer, hurtig levering og prisgaranti.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.611 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

2.392 kr./md.

VW Golf
1.5 TSI Highline DSG

2.552 kr./md.

VW Golf
1.2 Tsi 5d

2.896 kr./md.

VW Passat
Variant 2.0 TDI Highline DSG

 Hvorfor skal jeg vælge VW California leasing?

Forstil dig at pakke en taske og samle dine nærmeste er alt, hvad der skal til for at I kan tage afsted. Med VW California leasing fungerer køretøjet både som transportmiddel og overnatningssted, så I kan bestemme hvor turen går hen.

Om I vil overnatte under stjernerne i bjergene eller på en strand i Europa er helt op til jer. Bilen giver jer en frihed, som I ikke vil finde andre steder. Kabinen er rummelig og udgør et perfekt sted til hyggelige stunder på turen.

Hvorfor lease en VW?

Volkswagen har mange modeller, og du vil garanteret kunne finde en model, som passer til dine behov. Blandt de mest populære varianter har de Polo og Up, som du kan lease hos Mooly. Vores udvalg af VW modeller, som vi tilbyder leasing af, er:

  • Up
  • Polo
  • Passat
  • Golf

Når du leaser en Volkswagen får du en bil, der er god at køre i og som har god holdbarhed. Om du ønsker du at lease en bybil eller en VW Multivan, har VW en model til dig. Er du eventyrslysten og vild med køreferier, burde du overveje VW California leasing. Se et udvalg af vores VW modeller her.

VW california leasing

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål til os? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


vw california leasing

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.