Tesla Model Y leasing – Attraktiv erhvervs- og privatleasing

Overvejer du Tesla model Y leasing, kan vi hjælpe dig på vej med nogle af markedets bedste priser på både erhvervs- og privatleasing. Hos Mooly har vi prisgaranti, så du altid vil få fat i den laveste markedspris.

Få desuden hurtig levering af bilen, så du kan komme ud på vejene snarest muligt. Kontakt en af vores eksperter i dag for din pris.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

2.325 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.462 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.982 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

Den populære firehjulstrækker Tesla Model Y leasing er lige nu en enorm aktuel leasingmulighed på grund af et vildt dyk i prisen. Denne upåklagelige familiebil med mågevinger som bagdøre, er et super godt bud på leasing af den bedste elbil.

Med leasing Tesla Y får du helt op til 7 siddepladser, så der er plads til alle.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Tesla Y sort50.000 kr. 2.700 kr. 370 kr. 83.140 kr.
Tesla Y hvid 45.000 kr. 2.325 kr.370 kr. 73.640 kr.
Tesla Y grå30.000 kr.1.995 kr. 370 kr.54.680 kr.
Tesla Y standard range25.000 kr. 1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
Tesla Y sort 5 dørs58.000 kr.2.995 kr.370 kr.94.680 kr.
Tesla Y hvid autopilot50.000 kr.2.468 kr.370 kr.80.356 kr.

Skal du ud og erobre verden med Tesla leasing? Så er det også en mulighed, du kan læse meget mere om.


Hvorfor vælge Tesla Model Y leasing?

Der er utroligt mange kriterier at tage højde for, når man er på udkig efter en god leasingaftale. Der er eksempelvis:

 • Tesla model Y privatleasing
 • Erhvervsleasing
 • …eller en helt anden aftale, som måske passer bedre til dig og din situation.

Udover at have styr på, hvilken leasingaftale du skal gå efter, så er det måske vigtigste nok, at du vælger den rette bil. Hvad er vigtigt for lige præcis dig? Hvis det er familiebilen, der kører på el, som er rummelig til både børn og hund, så er du kommet det helt rette sted.

Kør på fuld elektricitet med Tesla Model Y leasing, så slipper du for at skulle forbi tankstationer og tanke i dyre domme. Du kan i stedet for lade den op derhjemme i løbet af natten, så den er klar til morgendagens udflugt.

Hvis du er på farten, og batteriet løber tør, kan du nemt tilslutte dig enhver offentlig ladestation, og det giver jo god anledning til at lige at strække benene eller besøge et godt frokoststed i Odense hvis det er der, du er havnet.


Din fremtidige bedste ven

Med Tesla Model Y leasing kan du komme langt på batteriet, men skulle du løbe tør for el på vejen, så tager det kun 15 minutter at oplade på en af de mange Supercharger lokationer. Så kan du i mellemtiden læse om pizzaovn bedste i test eller om det bedste proteinpulver i test mens du venter på, at bilen igen er klar til at køre videre.

Leasing er for alle, der ønsker mere fleksibilitet i sin hverdag og ikke ønsker at skulle stå for så mange afgifter fra forskellige firmaer men i stedet kan have det hele samlet et sted og hos en forhandler.

Leasing gør det også muligt for dig at skifte din bil hvert andet år eller tredje, hvis det er et ønske du har. Så har du mulighed for selv at bestemme, hvilken bil du skal køre rundt i, hvilket også inkluderer denne uimodståelige Tesla Model Y leasing som passer perfekt ind i enhver carport og gør dine naboer helt misundelige.


Sikkerhed i topklasse

Med Tesla model y leasing kan du være sikker på at lease en elektrisk SUV, der er robust. Denne bil betegnes som værende den mest sikre bil i sin klasse, da den kommer med alt det sikkerhedsudstyr, der er nødvendigt og mere til. Læs endnu mere om sikkerheden i Tesla.

Nogle af det bedste sikkerhedsudstyr, der hører med Tesla Model Y Leasing er:

 • Den har en forbedret autopilot
 • Forbedret kollisionsadvarsler
 • Forbedret nødbremsning
 • Der er også overvågning af chaufførens blinde vinkler som en del af standarden
 • Derudover er der anhængertræk med en trækevne på op til 1600 kg.

Hvis du ønsker den udvidede model Y, så får du tilmed en fuldt selvkørende funktion, og den smarte Summon-funktion. Summon-funktionen tillader dig at parkere bilen automatisk, imens du ikke selv er indeni bilen.

Selvom du vælger Tesla model y privatleasing uden udvidelserne, kan du trygt og sikkert tage din familie med på køreture. Udover at sikkerheden er i top, er der også god rummelighed indeni bilen, så alle passagerer og chaufføren sidder behageligt. Læs også endnu mere om Tesla Model Y.


En grøn aftale med Tesla Y leasing

Ud over, at Tesla Model Y er en lækker bil i sig selv, så er der en del fordele ved at køre i elbil. De fleste har nok hørt at en elbil, er en grønnere løsning, og andre en måske skeptiske, fordi der er snak om, hvor meget CO2 det tager, at producere et stort batteri til netop sådan en bil. Men i længden, så er en elbil altså grønnere, da den udover produktionen ikke udskiller CO2, som normale og traditionelle biler gør.

Nogle af fordelene, du får, ved at vælge Tesla Model Y leasing af elbil, er:

 • Du får en klimavenlig løsning med en bil, der ikke forurener fra en forbrændingsmotor.
 • Ren køreglæder uden gearskift med automatgear
 • Mindre støj indeni og udenfor kabinen
 • En billigere bil i brug sammelignet med andre biler
 • En kraftig motor og stærk acceleration
 • En nem start hver dag med en guld tank
 • Færreudgifter til vedligeholdelse og service


Tesla Model Y privatleasing

Hvis du gerne vil køre rundt i denne lækre familiebil i det private, så kan det være en fordel for dig at vælge Tesla model Y privatleasing. Med erhvervsleasing skal det nemlig være en del af aftalen med din arbejdsgiver, hvis du også ønsker at bruge bilen udenfor arbejds øjemed.

Har du behov for større fleksibilitet, som f.eks. at kunne skifte bil oftere, så kan det være, at flexleasing eller sæsonleasing er en bedre løsning for dig. Du kan altid få god rådgivning hos os, så du er sikker på at indgå den mest fordelagtige aftale. Læs også om leasing uden udbetaling her.

Og er du ikke interesseret i denne elbil, så kan du finde artikler om, alt fra Mercedes C220d leasing, Mercedes EQE pris eller andre bilbrands.

Læs også om varmepumpe eller Ps5 strømforbrug.


Leasing Tesla Y performance

Denne skønne elektriske model Model Y Performance er at finde i eliten for biler. Disse “All wheel drive” Long Range og Performance kan køre omkring 500 km., hvilket indikerer noget om denne bils kvalitet. Denne Model Y Performance har desuden en acceleration på 0-100 på 4,5 sekunder.

Derfor bliver en Tesla Model Y pris også derefter. Den er dyrere end nogle af de andre, hvis du skal købe den fra ny, men her kommer det smarte ved leje af bilen ind. Du kan nemlig hos os bl.a. foretage Tesla Y leasing for ca. 2.000 kr.


Erhvervsleasing på Model Y Performance – se pris

Vi har tidligere beskrevet lidt om erhvervsleasing Tesla Y, men vi tager her også lige et spadestik dybere og ser på, hvad det indebærer. Det er overordnet en type af aftale, som består i, at din arbejdsgiver eller virksomhed står for udgifterne og de månedlige ydelser.

Det eneste du skal gøre, er at betale skat af fri firmabil, som opgøres i din selvangivelse. Derfor er der følgende fordele ved Tesla Model Y erhvervsleasing:

 • Budgetsikkerhed – da du betaler lavt og kontinuerligt hver måned
 • Du har fradragsret i forbindelse med fri firmabil
 • Fleksibilitet på arbejdet med komfortabel transport
tesla model y privatleasing

Din nye bedste ven til en god pris

Er du nysgerrig på Tesla model Y leasing pris? Så læs med her.

Prisen varierer efter flere forskellinge ting, herunder:

 • Type af leasingaftale
 • Længden på aftalen
 • Inkluderede kilometer m.m.

Hos Mooly har du mulighed Tesla Y leasing af brugt bil, hvilket medfører en fordelagtig pris, sammenlignet med en ny bil.

Tesla model Y privatleasing er en overordnet billig løsning, især hvis du gerne vil slippe for en stor kapitalbinding. Med en fast månedlig udgift ved du præcis, hvor mange penge du skal lægge til siden til bil om måneden, hvilket medfører en stor økonomisk tryghed og sikkerhed for mange.

Tesla model Y leasing pris er især god for tiden, da producenten gør sit ypperste for at sætte den lavt, så konkurrenterne ikke kan følge med. Producenten har denne mulighed, blandt andet fordi de kan fremstille elbiler billigere end mange andre. Slå derfor gerne til hurtigst muligt, skal du have fingrene i den måske bedste elbil.


En grønnere fremtid

Med leasing Tesla Y køber du ind på idéen og visionen om en grønnere fremtid, hvor biler ikke kører på benzin. Producenten ønsker at omvende bilmarkedet til elbiler, der ved at køre på strøm udleder mindre CO2.

Den innovative tankegang skinner gennem hele producentens profil, fra fremstillingen af bilerne, til måden hvorpå de kan opdateres digitalt. Det er en helt ny og spændende måde at se biler på, hvor de fungerer ligesom en form for computer, der løbende kan opdateres til nyere og bedre versioner.

Det bliver hele tiden mere populært at køre i elbil eller hybridbiler, hvorfor det kan være en god idé at slå til nu, hvor der stadig er mange fordele at finde. (Herunder mindre afgift, gratis parkering osv.)


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ

Kan man lease en Tesla Y model?

Ja, det kan man. Hos Mooly kan du få rådgivning til at vælge den helt rette leasingaftale, så du kan lease en Tesla Y model til en fordelagtig pris. Den kan både fungere som en rummelig familiebil eller til behagelige køreture med chaufføren i fokus.

Hvor lang er rækkevidden på en Tesla model y?

Rækkevidden på en Tesla model y varierer efter, hvilken udgave du vælger. Det kan eksempelvis være en model med baghjulstræk, der kan køre op til 455 km, eller en Long Range AWD der kan køre hele 533 km.

Kan Tesla Model Y leasing bruges som familiebil?

Ja, med leasing af denne Tesla model Y får du en rummelig bil med 5 siddepladser. Så der burde være nok plads til en familie, hvor alle stadig kan sidde behageligt. Der er også god plads i bagagerummet, hvis der skal oppakning med på turen.

Er en Tesla Model y sikker?

Ja, sikkerheden er i top i en Tesla Y model. Det er en robust, elektrisk SUV, der betegnes som værende den sikreste bil i sin klasse. Der er alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner og lidt til. Du kan derfor trygt tage din familie med dig ud og køre i denne bil.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.