Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Ps5 strømforbrug – hvor meget strøm bruger en playstation?

Ps5 strømforbrug – hvor meget strøm bruger en playstation?

solceller bedste i test

Er du nysgerrig på ps5 strømforbrug? I denne artikel undersøger vi, hvad en playstation koster i strøm om året. Det afhænger selvfølgelig af, hvor mange timer man bruger den, samt hvilken elaftale man har. Læs mere her.

Hvor meget strøm bruger en playstation?


Bruger du din playstation i gennemsnit 3 timer om dagen, vil det svare til cirka 61 kWh om året, hvilket koster cirka 124 kroner om året.

Prisen afhænger derfor især af dit brug af maskinen, men også din pris på el.


Se også:


Spar penge hvor det gælder 

Vil du gerne spare penge på el, er det nok ikke ps5 strømforbrug der gør den største forskel i det samlede regnskab. Dog ikke sagt, at mange små justeringer hist og her kan gøre en markant forskel for din samlede elregning. 

Du kan med fordel undersøge din nuværende elaftale, så du kan sikre dig, at have en fordelagtig løsning. Dette opnås bedst ved at sammenligne priser hos forskellige elselskaber, så du kan danne dig et overblik over forskellige løsninger. Se også vores tabel, hvor du kan blive klogere på priser for el time for time. 

Se også billigste elselskaber.


Hvad bruger strøm i dit hjem?

For at sammenligne ps5 strømforbrug, kan du i vores tabel finde en oversigt over de ting, der blandt mange andre bruger strøm i dit hjem. Det er typisk de store apparater som løber med prisen for største elslugere, især da disse bruges ofte og i længere tid.

Tænk eksempelvis på dit køleskab, som er tændt konstant. Eller på hvor mange maskiner du involverer i din madlavning. Nogle ting, som blandt andet ps5 strømforbrug er nemmere at skrue ned for end andre.


Se hvad der bruger strøm i hjemmet

Vaskemaskine og tørretumbler 20%
Køle- og fryseapparater 16%
TV 15%
Madlavning 13%
Belysning 12%
Opvarmning 3%
Diverse 1%

Mooly tester

Er du interesseret i andet end strøm, solceller, elpriser eller alt fra denne artikel, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk. Vi holder os altid informeret om, hvordan markedet udvikler sig.

Angivelse af kilder og tests: