Renault elbil – Lease som erhverv eller privatleasing

Oplev en Renault elbil på egen krop. Hos Mooly kan du både finde muligheder for leasing til erhverv og privatleasing, med store fordele. Se modeller, find mere viden og bliv klogere på de valg, du kan tage, i dag.

Hos Mooly tilbyder vi altid hurtig levering, prisgaranti og ubegrænsede kilometer til alle vores kunder. Få også importeret en bil, hvis den ikke allerede findes i landet.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

Vælg den rette måde at lease på

Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan vælge at finansiere en bil på. Herunder hører naturligvis, at du kan vælge at købe bilen kontant, det kan de færreste dog, optagelse af et billån i banken og leasing gennem et leasingselskab – både for private og erhverv.

Det smarte ved leasing er, at du ikke selv skal investere i en bil, og dermed heller ikke hverken optage lån eller spare rigtig mange penge op. I de fleste leasingaftaler er det nemlig leasingselskabet, der sørger for at finansiere bilen, og du vil så kunne ‘leje’ bilen af dem, i en given periode.

Blandt de mange leasingmuligheder finder du blandt andet der følgende typer, som hver især har deres fordele:

Renault elbil – din næste?

Drømmer du om at køre en Renault elbil, eller ønsker du blot at se muligheder, har du fundet det rette sted at lede. Vi har nemlig, hos Mooly, stor erfaring med leasing af alle typer af biler med forskellige mærker.

Renault er et populært, fransk brand, som de seneste år virkelig har indtaget et god plads på markedet, herunder med deres elbiler. Blandt deres mange populære modeller finder du blandt andet Megane og Scenic, som elbil.

Er det ikke en Renault elbil, der synger til dit hjerte, kan du også med fordel overveje andre mærker, som DS, Kia, Skoda og MG.

Oplev Renault elbil

Find mere viden her

Hos Mooly arbejder vi ikke kun med biler og leasing, herunder Renault elbiler, men også med andre typer af produkter, services og opskrifter, som du kan læse mere om, her på siden.

Vil du være klogere på leasing, så læs mere hos FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.