Priser på elbiler – Bliv klogere på, hvorfor priserne falder

Oplever du også, at priser på elbiler varierer meget, så er du ikke den eneste, der har lagt mærke til det. I sidste halvdel af 2023 har priserne på elektriske biler jævnt været faldende med prisfald på op mod 1,5%.

Hos Mooly tilbyder vi erhvervs- og privatleasing af elbiler til gode priser, både med prisgaranti, ubegrænset kilometertal, hurtig levering og meget mere.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

Hvorfor ændrer priser på elbiler sig?

Du er nok ikke den eneste, der har bemærket, at priser på elbil varierer meget, og i sidste kvartal af 2023 endda et stort fald. Her kan man jo undre sig over, hvad der gør, at priserne varierer sig netop så meget, som de gør.

På elbilsmarkedet sker der lige nu en priskrig, efter at produktionen af elbiler er steget voldsomt. Det betyder, at bilproducenterne omstiller deres produktion, så endnu flere biler kan produceret med el. Dette medfører, at priser på elbiler falder markant, særligt i anden halvdel af 2023 og ind i 2024.

Det er blandt andet Tesla, der i foråret 23, markerede sig godt på markedet, ved at sætte elbilspriserne voldsomt ned på blandt andet Model 3 og Model Y. Herefter har mange fulgt trop, og det har gjort, at priserne generelt er faldet meget.

Dette er de billigste elektriske biler lige nu

De store prisfald, der ses blandt de elektriske biler har gjort, at de billigste er blevet endnu billigere, og at de dyrere biler nu ligger i en mere opnåelig del af skalaen.

Blandt de allerbilligste elbiler lige nu, ligger blandt andet:

  1. Dacia Spring
  2. Fiat 500e
  3. MG ZS EV
  4. Citroën Ë-C4
  5. Mazda MX-30
  6. Peugeot e-208
  7. MINI Cooper SE

Dette er langt fra en fyldestgørende liste, men den dækker over nogle de mest populære biler blandt de billigste på markedet lige nu. Du kan derfor overveje én af de ovenstående modeller, hvis du ønsker en billlig elbil.

Se også ladestander til elbil.

Find priser på elbiler

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på andet en biler og leasing, kan du også med fordel læse nogle af vores mange guider til produkter og services, opskrifter på lækre retter og drinks, samt finde mere viden om forskellige områder.

Bliv klogere på leasing med FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.