Mercedes hybrid – Læs mere om plugin og meget andet

Leasing af Mercedes hybrid er et grønnere valg, da du har muligheden for at veksle mellem at køre på benzin eller strøm. Men hvad er en hybrid og hvilken model er den bedste? Læs mere her.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
mercedes leasing brugt
Drivmiddel
Sorter

2.240 kr./md.

Mercedes A-Klasse A250 e
Advantage AMG aut

2.640 kr./md.

Mercedes C klasse 300 E
St. Car AMG-line

3.520 kr./md.

Mercedes GLC 300 de
AMG-line 4-Matic

3.572 kr./md.

Mercedes GLC 300 de
AMG-line 4-Matic

3.972 kr./md.

Mercedes GLC 300 de
Coupé AMG-line 4-Matic

5.024 kr./md.

Mercedes GLE 350 E
AMG-line 4-Matic

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

Overvejer du at købe eller lease en Mercedes hybrid? Med en Mercedes plug in hybrid er du sikker på, altid at køre i en top tjekket og moderne bil, der kan lidt af det hele. Bliv klogere på Mercedes hybrid pris og meget mere i denne artikel.

Bilmærke og model Månedlig ydelse ex. moms Udbetaling ex. moms Halvårligt grøn ejerafgift Samlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes A-Klasse A250 e hybrid 2.240 kr. 36.000 kr. 370 kr. 63.620 kr.
Mercedes C klasse 300 E hybrid 2.640 kr. 50.400 kr. 370 kr. 82.820 kr.
Mercedes GLC 300 de hybrid 3.520 kr. 56.000 kr. 370 kr. 98.980 kr.
Mercedes GLC 300 de hybrid 3.572 kr. 72.000 kr. 370 kr. 115.604 kr.
Mercedes GLC 300 de Coupé hybrid 3.972 kr. 80.000 kr. 370 kr. 128.404 kr.
Mercedes GLE 350 E hybrid 5.024 kr. 100.000 kr. 370 kr. 161.028 kr.
Mercedes GLE 350 de hybrid 5.600 kr. 108.000 kr. 370 kr. 175.940 kr.
Mercedes hybrid

Mercedes hybrid – et grønt skridt

Mercedes plug in hybrid er bilen for dig, der gerne vil gøre noget godt for miljøet, men samtidig køre i en bil, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller detaljegrad. Billen fåes i forskellige Mercedes hybrid modeller, og de er alle en drøm at køre i.


Hvad er en hybrid bil?

En hybridbil er kendetegnet ved at have mindst to forskellige teknologier, der driver bilen på hver sin måde. Dette består typisk af en forbrændingsmotor, som man kender fra ‘klassiske’ fossilbiler. Denne bruger benzin eller diesel. Herudover har en hybridbil også en motor, som drives af el.

Er det en ren hybridbil, kan denne ikke oplades med kabel, da den automatisk oplades under kørsel. Visse modeller findes dog som Mercedes plug in hybrid, hvilket vil sige, at den har mulighed for både intern og ekstern opladning.


Mercedes hybrid

Fordele og ulemper ved plug in hybrid

 Der er som ved alt andet fordele og ulemper ved en Mercedes hybrid bil, og det er individuelt, hvad man finder som fordele og hvad man ikke mener er relevant. Vi har ridset et par af disse op for dig, så du kan danne et overblik:

Fordele:

  • Mercedes hybrid biler bruger mindre benzin eller diesel end fossilbiler, og forurener derfor også mindre.
  • De larmer mindre.
  • Er idelle til bykørsel og kø

Ulemper:

  • Dyrere end almindelige fossilbiler
  • Er der ikke mulighed for plug in, kommer man nemt til bare at bruge den som almindelig bil

Læs om flere forskellige typer indenfor netop dette brand: GLB leasing, Mercedes C-klasse og mange flere.

Find også Mercedes GLC hybrid her.

Mercedes hybrid

Mercedes hybrid pris

Mercedes hybrid pris varierer alt efter hvilken model, du er på udkig efter, så kontakt os endelig for nærmere information. Vores leasingeksperter hos Mooly står til at guide dig, så du kan køre i den bil, du går og drømmer om.

Det kommer desuden meget an på, hvilken type aftale, du ønsker at tegne. Står du i en situation, hvor du eksempelvis benytter din bil meget i forbindelse med arbejde, så kan du tegne en erhvervsleasing med din arbejdsgiver og leasingselskabet.

Det gælder uanset om det er en BMW, leasing af elbil eller om det er en helt tredje type. Din pris på en Mercedes hybrid afhænger dertil også af, hvor gammel bilen eller modellen er, og hvor mange kilometer denne har kørt.Hvordan virker en hybrid bil?

Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige typer af motor, hvis ikke du er kyndig indenfor netop dette område. Det er overordnet sker i motoren når bilen kører er, at at den opsamler energien mens den kører op og ned af bakke. Her opsamler hybridbatteriet energien og lagre det.

På den måde kan din motor i din Mercedes Hybrid supplere hinanden, da batteriet kan hjælpe til hvor brændstofmotoren slipper. Det gør at den kan køre længere på literen. Hvilket i sidste ende både er en økonomisk fordel, praktisk fordel og bæredygtig fordel – hvilket disse hybridbiler fordele og ulemper tidligere er beskrevet.


Her bestiller du en Mercedes hybrid leasing

Hos Mooly kan du få fingrene i en Mercedes GLB plug in Hybrid 2021 og helt op til 2023. Når du leaser frem for at købe kan du spare en del på det økonomiske, da du ikke skal lægge den store udbetaling til et køb. Det er blandt andet leasing fordele og ulemper ved hybridbiler.

Med den rette leasingaftale, kan du opnå stor fleksibilitet, hvilket du kan læse meget mere om på “hvordan fungerer leasing af bil?”. Vi deler glædelig ud af en masse know how på området, eller hvordan du bedst muligt får sammensat din kontrakt bedst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os angående dine muligheder, og hvordan din fleksibilitet kunne se ud, den nødvendige udbetaling og hvilke leasingtyper, du har behov for. Kontakt os både på mail eller pr. telefon, hvor vi glædeligt tager en snak om dine Mercedes Hybrid leasing tanker.


FAQ

Hvad er en Mercedes hybrid?

Mercedes hybrid biler har både en almindelig motor, der drives af benzin eller diesel, samt en motor, der drives af el. Der er derfor mulighed for mindre forurenende kørsel.

Har alle hybrid biler plug in?

Nej, det er ikke alle hybridbiler, der også har mulighed for ekstern opladning. Dette er forskelligt fra model til model.

Hvad er fordelene ved en Mercedes hybrid?

Der er flere fordele, blandt andet mindre CO2 udledning, mindre motorstøj, ideel til bykørsel, mulighed for afveksling og meget andet.

Hvad er Mercedes hybrid pris?

Dette afhænger af den ønskede model, så tag fat i Mooly leasing teamet, og tag en snak om dine ønsker. Vi står klar med hjælp og sparring, så du kan finde den bedste løsning.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud.

Yderligere information:

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.