Volvo XC90 leasing – Privatleasing af luksuriøs hybrid SUV

Bliv klogere på Volvo XC90 leasing, hvad end du ønsker at køre i den elektriske SUV hybrid med privatleasing eller erhvervsleasing.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
Drivmiddel
Sorter

1.916 kr./md.

Mini 3d
One

2.396 kr./md.

Mini 5d
Cooper Aut.

Gør din daglige køreture ekstra gode, og elektriske, med den luksuriøse plug-in hybrid SUV, Volvo XC90 leasing. Med denne bil går du ikke på kompromis med hverdagen, du er hurtigt på farten igen med hurtig opladning og du er sikret høj kvalitet og luksus når du vælger en Volvo XC 90 hybrid.


Vælg Volvo XC90 leasing for en sikker løsning

Denne hybrid bil fra Volvo er flere gange blevet kåret som en af verdens sikreste biler, hvilket også gør den til et oplagt og sikkert valg til hele familien med sine 7 sæder. Når du væger Volvo XC90 leasing, får du en luksuriøs og populær SUV, der er udstyret med avanceret teknologi og banebrydende kvalitet, så du ikke går på kompromis med noget. Læs en dybdegående anmeldelse af bilen her.


Bilmærke og model Udbetaling ex. moms Månedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgift Samlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Volvo XC90 24.000 kr. 1.912 kr. 660 kr. 48.888 kr.
Volvo XC90 5dørs 14.400 kr. 2.232 kr. 970 kr. 43.133 kr.
Volvo XC90 sort 53.000 kr. 3.298 kr. 370 kr. 93.316 kr.
Volvo XC90 hvid 65.000 kr. 2.896 kr. 370 kr. 100.492 kr.
Volvo XC90 grå 104.000 kr. 3.680 kr. 1.620 kr. 151.400 kr.
Volvo XC90 mørkeblå 88.000 kr. 4.480 kr. 340 kr. 142.440 kr.
Volvo XC90 leasing 100.000 kr. 3.500 kr. 1.300 kr. 144.600 kr.
Volvo XC90 el 95.000 kr. 3.686 kr. 370 kr. 139.972 kr.
Volvo XC90 plug in 60.000 kr. 3.910 kr. 370 kr. 107.660 kr.
Volvo XC90 hybrid 60.000 kr. 2.995 kr. 370 kr. 96.680 kr.

Bliv endnu klogere på spørgsmål som: Kan det egentligt betale sig at lease frem for at købe?


Volvo XC90 leasing, der passer dig

Hvis du ønsker at lease Volvo XC90 hybrid, så findes der mange leasingaftaler, så du kan tegne en, der matcher dine behov. Du kan både vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og flexleasing. Det er altid en god ide at tale med leasingfirmaet om, hvilken aftale, der vil passe dig bedst, også med henblik på Volvo XC90 pris. Brænder du inde med spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du også få svar på det.


Privatleasing af Volvo XC90

Hvis du vælger Volvo XC90 privatleasing, så skal du betale en førstegangsydelse, og derefter en månedlig ydelse, så længe aftalen kører. Hvis du vælger privatleasing har du økonomisk sikkerhed, hvor service, værkstedsbesøg og vedligeholdelse er inkluderet i aftalen.

YouTube video

Erhvervsleasing af Volvo XC 90

Hvis du skal have en firmabil gennem din arbejdsplads, så er det erhvervsleasing, du skal vælge, hvis du ønsker at køre i denne hybrid SUV. Denne aftale er ekstra fordelagtig på biler, der er over 3 år gamle, da erhvervsbeskatningen går til en mere retvisende markedspris, frem for nybilspris.

Erhvervsbeskatningen bliver genberegnet, hver gang, at kontrakten udløber, hvilket oftest vil sige, at din Volvo XC90 leasing pris bliver billigere år for år.


Hvis du er interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, leasing Mercedes, Audi leasing eller BMW leasing.

Se også trafikstyrelsen eller FDM her.


Volvo XC90

Få liv og fede køreoplever med Volvo XC90 leasing. Start allerede nu med at dine drømme og få leaset en Volvo. Du gør også en forskel for klimaet ved at vælge en bil der er mere klimarigtig.

Med denne model skal i ikke begrænse jeres ønsker om at tage på familieudflugt med hele to ekstra sæder er det muligt at komme rundt i hele Danmark. Og dermed skal i ikke gå på kompromis for at tage på eventyr hele familien.

Falder valgene mere på en BMW iX3 leasing eller drømmer du mere om at lease en Mercedes GLE leasing? så læs mere her.


Volvo XC90 leasing – Et sikkert valg

Med en Volvo XC90 leasing aftale er du sikret køreglæde på bedste vis. Hvad end du sidder bag rattet eller som passager på bagsædet, så er der spørgeret for moderne komfort og høj sikkerhed i bilen. Så du kan trygt tage din kæreste med på tur.

Modellen er bygget på el og er derfor med til at nedbryde CO2 udslippet. Hvilket også er en god ting og ha i mente når man skal vælge sin fremtidige bil, for ikke at fremhæve Volvo XC90 der er unik på sin helt egen måde. Bilen er udstyret med alle google programmer herunder maps, assistent og play store puls mange andre fede funktioner.

Hvis en bil som denne lyder som noget for dig og er en drøm, du har haft længe, kan du få den drøm i opfyldelse med leasing. Der findes et stor udbud af forskellige leasingsaftaler og der er gode muligheder for at finde en aftale, der passer til dig og din families behov


Volvo XC90

Leasing er for alle der har en bildrøm

Der findes et hav af forskellige former for leasingaftaler, der tilpasser sig til din situation. Det er eksempelvis muligt at privatlease eller erhvervslease, og derfor er en god idé at undersøge, hvilken form for løsningerne der er mest fordelagtig for lige netop dig.

Hvis du ønsker Volvo som privat forbrug, er det privatleasing du bør undersøge. Du har mulighed for at opnå økonomisk sikkerhed ved denne løsning, da der betales et opstartsgebyr, hvorefter du så efterfølgende betaler et fast beløb månedligt. Der vil derfor ikke kunne opleve nogen uforudsete omkostninger forbundet med bilen.


Herunder kan du blive klogere på hvilkere muligheder der for Volvo XC90 leasing der passer til dig som privatperson

  • Sæsonleasing: Denne form for leasingaftale af en Volvo XC90 vil indebærer at bilen kun vil blive indregistreret for et vis antal måneder om året, eksempelvis 6. Betalingen vil derimod typisk forløbe sig hen over hele året, selvom bilen kun er indregistreret for et halvt år. Det betyder også at man kan have bilen uden at skulle betale afgift i de pågældende måneder den ikke bliver brugt.
  • Operationel leasing: Er det modsatte af at eje en bil. Hvertfald sagt med fokus på de bekymringer der følger med når det er du ejer, dem vil du ikke opleve i forbindelse med denne type leasing. Leasingselskabet står for alle uforudsete udgifter under leasingperioden.
  • Flexleasing: Ved denne type leasingaftale, undgår man at skulle betale den fulde registreringsafgift på en gang, men har derimod mulighed for at dele beløbet ud i nogle rater i den pågældende leasingperiode.
  • Finansiel leasing: I forbindelse med denne type leasing, så forpligter din pågældende arbejdsgiver eller virksomhed til at købe bilen selv, eller blot at finde en køber, efter end leasingperiode.

Der findes også andre løsninger for leasinger, og der findes også erhvervsleasning hvis det mere er til arbejdesbrug.


Volvo XC90

FAQ

Hvad koster Volvo XC90 leasing?
Det kommer meget an på, hvilken slags aftale du laver, samt hvornår bilen er fra og meget, meget andet. Men Volvo XC90 leasing pris, ligger fra omkring 10.000 kr. om måneden.

Hvor langt kan en Volvo XC90 køre på literen?
Bilen er en plug-in hybrid bil, hvilket vil sige, at den kører både på el og diesel. Når den kører på diesel, så kan den køre ca. 12,2 km/l, hvilket også er forventeligt med en bil af denne størrelse.

Er det billigere at lease end at købe Volvo XC90?
Hvis du ikke har pengene til en stor udbetaling, eller til at købe bilen kontant, så kan leasing betale sig. Volvo XC90 er bil i den dyrere prisklasse, og derfor kan det bedre betale sig at lease, end at tage dyre billån med høje renter.

Hvad er fordelene ved Volvo XC90 hybrid?
Bilen er en af de sikreste biler, udstyret med avanceret sikkerhedsteknologi, hvilket gør den til et sikker valg til familien. Derudover har en smarte teknologier, der kan identificere andre køretøjer, cyklister, samt kan bremse automatisk, hvis det skulle blive nødvendigt.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.