MG elbil – Leasing af elektriske biler med fuld køreglæde

MG gør elektrificeret kørsel tilgængelig for alle med MG elbil, i en tid hvor elektrisk kørsel vinder indpas. Læs mere om leasing af elbiler og fordelene.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
Drivmiddel
Sorter

1.916 kr./md.

Mini 3d
One

2.396 kr./md.

Mini 5d
Cooper Aut.

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge at lease en MG elbil. Du kan både vælge leasing af brugt eller ny bil, og du er altid sikret komfort, sikkerhed og køreglæde med en MG elbil. Eller du kan blive endnu klogere på spørgsmål som: Kan det egentligt betale sig at lease frem for at købe?


MG elbil pris

Prisen for leasing af en MG elbil er varierende alt efter, hvilken slags model og størrelse du vælger, aftalen du indgår, hvor mange kilometer du kører om året og meget, meget mere. Din leasingaftale kan oftest skræddersyes til din økonomi sammen med leasingfirmaet, så du får mest muligt ud af aftalen.

Når du vælger MG elbil leasing, så kan du desuden også regne med i budgettet, at der ikke skal bruges penge på diesel, da du kører 100% elektrisk. Bliv klogere på MG elbiler med en dybdegående anmeldelse.

Er du interesseret i at læse endnu mere om elbiler, så kan du læse Mercedes elbil, Porsche elbil eller BMW elbil.

Privatleasing af MG elbil

Drømmer du om at lease en MG elbil, der er bygget på god teknologi, i et lækkert og klassisk design? Så er privatleasing en god mulighed, der også giver dig økonomisk overblik samt gennemsigtighed over din aftale. Du betaler en førstegangsydelse, og herefter et fast beløb om måneden, og så er du godt kørende, både for dig og for miljøet.

Hvad er fordelene ved MG elbil?

Hvis overvejer MG elbil leasing, så får du mere end bare en elektrisk bil. Du får en helt ny køreglæder og en række af fordele oven i det. Et udpluk af de fordele er:

  • Udleder ingen emission (CO2)
  • Elektricitet er billigere end brændstof
  • Lydsvag og komfortabel at køre i
  • Automatisk gearkasse
YouTube video

Brænder du inde med spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du få svar ved at læse artiklerne. Hvis du er interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, leasing Mercedes, Audi leasing eller BMW leasing.

Se også trafikstyrelsen eller FDM her.


FAQ

Kan det betale sig at lease MG elbil?
Det kan sagtens betale sig at lease MG elbil. Udover at det økonomisk kan betale sig, så er det også godt for klimaet at køre i en elbil, hvor der ingen emission udledning er.

Hvad koster leasing af MG elbil?
Priserne på leasing af MG elbil starter på omkring 3000 kr., og løber derefter op til deres luksusvarianter, der ligger højere i prisen.

Hvilke elbiler har MG?
Du finder 5 forskellige modeller, hvor 4 er 100% elektriske og 1 er en plug-in hybrid bil.

Hvad er fordelene ved en elbil?
Der er mange fordele ved en elbil. En af dem er at der ikke udledes nogen emission, det er lydsvagt og komfortabelt, du får lov til at køre med automatgear og mange andre fordele.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.