Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Mazda CX 60 leasing – bliv klogere på pris, test og mere

Mazda CX 60 leasing – bliv klogere på pris, test og mere

mazda cx 60 leasing

Med Mazda CX 60 leasing er du garanteret en bil helt i top. Modellen bliver rost til skyerne for især den store sikkerhed til alle passagerer, uanset hvor i bilen man sidder. Bliv klogere på test, pris og meget andet i denne artikel.


Mazda CX 60 leasing – sikkerhed i top

Med Mazda CX leasing kan alle passagerer føle sig sikre, uanset hvor i bilen de sidder. Bilen scorer nemlig max point på sikkerheden, hvilket skyldes den solide konstruktion og et brede udvalg af sikkerhedsudstyr.

Det er nemlig ikke kun dens evne til at modstå kollision, der sikrer den 5 stjerner. Hele bilen er bygget således, at sikkerheden er i top, både for passagerer og eventuelle fodgængere og andre udefrakommende.

Du er sikret en god bil, hvilket Mazda CX 60 test er et bevis på. Med i bilens sikkerhedsudstyr finder man en avanceret nødbremse, som har fodgængerregistrering, vejbaneassistent, skiltegenkendelse og blindvinkelalarm. Herudover er der hele 10 airbags.


Design og meget mere

Med Mazda CX 60 leasing får du en bil, hvor designet spiller. Bilen er luksuriøs både at køre i og se på, og du får blandt andet japansk håndværkskunst samt splinterny teknologi. Det er den første plug-in hybrid fra Japan, og har en rækkevidde på 63 km.

Mazda CX 60 test peger på, at bilen fås i tre udstyrsvarianter. Du kan vælge mellem Homura eller Takumi, som primært adskiller sig på design og interiør. Der er også lidt Ying og Yang over modellerne, da Homura har sort design, hvorimod Takumi kører hvide og lyse detaljer.

Se også  Tesla leasing og Mercedes hybrid.

mazda cx 60 test

Mazda CX 60 pris

Kontakt vores leasingeksperter for en suveræn Mazda CX pris. Vi står klar til at vejlede og guide dig, så du kan finde den bedste løsning for dig.

Prøv blandt andet:

  • Homura
  • Takumi

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ – Mazda CX 60 leasing

Er Mazda CX 60 leasing en fordelagtig løsning? leasing?

Denne bil er super god, især hvis du ønsker en sikker bil. Sikkerhedsudstyret er udover det sædvanlige, og mange vælger derfor denne bil til familien.

Hvad er Mazda CX pris?

Kontakt Mooly for at blive klogere på Mazda CX pris som leasingaftale. Denne afhænger af flere ting, og vores leasingeksperter står klar til at vejlede og guide dig.

Hvilke modeller findes bilen som?

Du kan vælge mellem Homura og Takumi, som primært adskiller sig fra hinanden i forhold til interiør og design.

Hvad er Mazda CX 60 rækkevidde?

Bilen har en rækkevide på 63 km, dog opvejes dette af de mange andre lækre features og udstyr.


Angivelse af kilder:

  • Læs om Årets bil 2022 – nemlig den famøse Kia EV6 lige her.
  • Bliv klogere på privatleasing her.