Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Kia EV 9 leasing – læs om pris, test og meget mere

Kia EV 9 leasing – læs om pris, test og meget mere

kia ev9 leasing

Med Kia EV9 leasing får du en unik SUV, og endda til en god pris. Bilen er fuldt elektrisk, og er bygget med øje for en moderne og bæredygtig livsstil. Det er den perfekte familiebil, da den har hele tre sæderækker, og enten seks eller syv sæder.


Kia EV 9 leasing – et grønnere valg

Drømmer du om at køre i en elektrisk bil, er Kia EV9 leasing måske det helt rigtige. Bilen imponerer på alle parametre, og har en rækkevidde på helt op til 541 km.

Kia EV9 pris er også helt okay, især når man tænker på, hvor mange features, kilometer og plads du får. Et særligt karaktertræk er den ultrahurtige opladning, der giver hele 239 km på blot 15 min. Bilen er herudover udstyret med en 2-vejs funktion, hvilket gør det muligt, at udnytte den lagrede strøm til elektroniske apparater.

Med Kia EV9 leasing får du herover en bil, der er fremstillet af genbrugsplast og andre miljøvenlige materialer.


Designet til fremtiden

Med Kia EV9 Danmark får du en topmoderne bil, der er designet til fremtiden. Bilens æstetiske udtryk er en hyldest til moderne teknologi, og SUV’en udstråler kraft og innovation.

Med Kia EV9 leasing får du en bil, der kører fantastisk både på vejen og i byen. Den rummelige kabine er med til at sikre, at alle passagerer kan føle sig godt tilpas, uanset placering i bilen. Køreoplevelsen er helt i top, og bilens rolige og sikre natur gør den højtelsket at bilentusiaster verden over.

Så hvad venter du på? Kontakt Mooly og hør mere om din Kia EV9 pris. Dette er en SUV, du bare må prøve.


Kia EV9 Danmark

Siden Kia EV9 release date er verden blevet taget med storm. Bilen kan endda opgraderes via Kia Connect store, hvilket muligører, at bilen kan opdateres og tilpasses efter chaufførens ønskede funktioner.

Kontakt Mooly og hør mere om Kia EV9 Danmark.

Se også  Tesla leasing og Mercedes hybrid.

Læs også: Kia Niro leasing eller Kia Sorento leasing lige her.

kia ev9 pris

EV9 Kia modeller

  • Kia EV9 SUV
  • Kia EV9 7 seater
  • … endnu flere

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ

Er Kia EV9 leasing en fordelagtig løsning?

Denne bil scorer virkelig højt på mange parametre, både når det kommer til rækkevidde, pris, design, rummelighed og meget mere. Vi mener derfor, at det er en rigtig god bil.

Hvad er Kia EV9 pris?

Dette kommer an på flere ting, herunder hvilken leasingaftale du ønsker, eller om du ønsker at købe bilen fra ny. Kontakt vores leasingeksperter for mere information om Kia EV9 Danmark.

Hvor mange sæder har bilen?

Denne SUV kommer med hele tre sæderækker, og tilbyder enten 6 eller 7 sæder. Den er derfor perfekt til den store familie, eller dig, der elsker at have ekstra god plads.

Hvad er Kia EV9 rækkevidde?

Den elektriske bil kan køre op til hele 541 km, hvilket gør den til noget ret særligt. Den tilbyder herudover hurtigt opladning, der tilføjer over 200 ekstra km på kun 15 min.


Angivelse af kilder:

  • Læs om Årets bil 2022 – nemlig den famøse Kia EV6 lige her.
  • Bliv klogere på privatleasing her.