Billige elbiler 2023 og 2024 – Find lille model og leasing på tilbud

Hos Mooly er du sikret høj kvalitet i rådgivning selvom det er leasing af en lille billig elbil. Vi er et team af leasingkonsulenter, som har erfaring med at finde din bedste erhvervs- eller privatleasing jf. dine forhold, ønsker og behov – men også billigste i 2023.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
audi leasing

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

Ønsker du at opleve verden på fire hjul og have vind i håret i 2023? Så er du kommet til det rette sted. Hos Mooly kan du opleve vores luksuriøse og billige elbiler, der både skaber komfort og elegance når du kører gennem gaderne. Vi kan både tilbyde modeller som stor og lille elbil, så der er noget for enhver smag.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes EQE 4395.000 kr. 3.686 kr. 370 kr. 139.972 kr.
Mercedes EQE 350+60.000 kr. 3.910 kr.370 kr. 107.660 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr.2.995 kr. 370 kr.96.680 kr.
Mercedes EQA 25056.000 kr. 2.696 kr.370 kr.89.092 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr.3.040 kr.370 kr.97.220 kr.
Mercedes EQB 35060.000 kr.3.200 kr.370 kr.99.140 kr.
Mercedes EQA 25052.000 kr.3.173 kr.370 kr.90.816 kr.
Mercedes EQB 35040.000 kr.4.800 kr.370 kr.98.340 kr.

Find din indre køreglæde med en billig elbil

Vi står klar med et dedikeret leasing team bestående af en række eksperter inden for området, hvor vi sammen kan skabe den perfekte leasingaftale, alt efter dine præferencer. Lad os finde den bedste eller billigste løsning for dig.

Inden for leasing verdenen vil der altid være alternativer som er billigere end andre. Det vil altså sige at der altid er muligheder for alles økonomi. Dette er vi meget opmærksomme på at tydeliggøre, for netop at der ikke er nogen der skal føle sig ekskluderet.

Men nu tænker du måske, jamen hvad er en billig elbil? Og dette er netop et rigtig godt spørgsmål, for alt er netop relativt i denne kontekst, hvilket kan gøre det udfordrende at tilfredsstille alle behov på dette marked.

Der er også forskel på hvor vidt den ene eller anden person leder efter en brugt billig elbil eller en ny. Dertil vi nedenfor forsøge at give svar på det hele, inden for rimelighedens grænser.

Men for at dykke dybere ned i hvilke model der kunne være et godt bud på en billig elbil, så er modellen Dacia Spring et oplagt valg, da man vil opleve at få en rigtig fin bybil til sine lige knap og nap 160.000 kr. Dog er det værd at informere om at den ikke kan fabriksbestilles.

Læs også billigste elselskab.


Hurtig, moderne og lille elbil?

Hos Mooly står vi klar med en række forskellige elbiler både til privat-og erhvervspersoner. Herunder de velkendte bilmærker, såsom Audi og Mercedes, hvor alle modellerne ligger i en overkommelige prisklasse. Dog tilbyder vi også en række andre bilmærker, som du kan finde her.

Vi tør godt love, at der findes en bil for alle, om det skal være en billig elbil, lille elbil eller noget helt tredje. Du kan også blive klogere på privatleasing elbil 2023.


YouTube video

Ikke selv en leasingekspert?

Du kan her få et overblik over de forskellige leasingaftaler der indgår i det private forbrug, og finde den løsning, der passer bedst til dig. Hvis du er i tvivl om, hvad der giver mening for dig at gøre, så kan du altid kontakte os for information ang. dine muligheder.

Det kan ofte give mening at tale med eksperterne, da du ikke vil sætte dig selv for hårdt eller stramt. Det er ikke altid de billigste elbil leasing du skal gå efter, hvis din økonomi kan bære mere og du kan få en bedre bil – som evt. kører længere på literen eller lignende.

Men skal du finde en billig elbil 2023 eller den billigste fra 2022, så kan du sagtens søge det. Men dette beløb vil altid være relativt, da det kommer an på modellen og løsningen, som du vælger. Vi kommer herunder ind på flere af dine muligheder.

Bliv også klogere på elbil lader og ladestander til elbil.


Billig elbil

Billigste elbil leasing til privatperson

Privatleasing dækker over et bredt område, men er egnet til dig som privatperson, der ønsker at lease en billig elbil til privatforbrug i 2023.

Ved leasing af en stor eller lille privatbil, er leasingperioden ofte varierende, og det samme gælder for de forskellige leasing tilbud. Inden for privatleasing, kan du som forbruger både opleve operationel og finansiel leasing.

Læs også om elpriser time for time her.


Operationel leasing 

Slip bekymringerne, og udforsk den operationelle leasingtype. En klassisk leasingtype, hvor du som forbruger betaler en førstegangsydelse, og efterfølgende en fast ydelse hver måned. 

Når din aftalte leasingperiode slutter, har du frie tøjler til at vurdere, hvorvidt du ønsker en ny leasingaftale, eller en ny billig og lille elbil. Med den operationelle leasingaftale er der flere finansielle udgifter, herunder værkstedsbesøg, der ofte vil indgå i aftalen. Derfor er dette også en af de billigste løsninger for finansiering af bil.


Billig elbil

Finansiel leasing

Når du køber en billig elbil gennem den finansielle leasing metode, kan der skabes paralleller til et normalt billån i 2023. 

Med den finansielle leasing, vil du som forbruger opleve at betale en reduceret førstegangsydelse, dog vil der forekomme en øget mængde af de månedlige ydelser. Derudover vil du som forbruger selv stå til ansvar for eventuelle værkstedsbesøg og reparation af skader. 


Billig elbil

Sæsonleasing på en lille elbil 2023

Er du ikke til en bil hele året rundt, så forstår vi dig også godt. Det gode ved leasing er netop fleksibilitet, og det kan du især få gennem det såkaldte sæsonleasing. Her kan du leje en bil i få måneder af året – eksempelvis om sommeren – men fortsat afbetale hele året.

Det giver dig større økonomisk frihed, da den månedlige ydelse vil falde, da beløbet spredes ud på flere måneder. Du kan derfor også sagtens, foretage sæsonleasing på en lille elbil 2023, hvis det giver mening i dine planer.

Idet du kun betaler afgift i de aktive måneder, vil din leasing også blive billig elbil leasing. Du har færre aktive måneder, hvor du skal betale registrerings afgift. Kontakt os for den billigste løsning til dig.


billig elbil

Billig splitleasing af elbil

Er du på udkig efter en elbil, som du også kan bruge i erhvervs øjemed? Så kan det være at en lille elbil er nok, måske skal det være en større model, hvor der er masser af plads i baggagerummet. Uanset hvad, så findes der en god, billig løsning, så du kan få en god aftale med din arbejdesgiver, eller du, som arbejdsgiver, kan lave en god aftale med din medarbejder.

Splitleasing er nemlig en suveræn måde at deles om omkostningerne på. Det er nemlig virksomheden, der står for bilens leasing, men det vil i lige så høj grad være medarbejderens ansvar, at der passes på bilen, da denne har brugsretten på bilen, både inden for og uden for arbejdstiden. Det bliver altså for begge parter en billig elbil løsning.

I samarbejde finder i en god måde at splitte bilens tid og kørsel, så det passer med, at virksomheden betaler for de kørte kilometer i arbejdstiden, mens medarbejderen holder sig inden for det aftalte kilometertal i fritiden. Det er en god løsning, til personen, som kører meget med arbejdet, men som samtidig også har et overblik over det private brug af en lille elbil eller større model.


Dine leasing muligheder:

Operationel leasing
Finansiel leasing
Sæsonleasing
Splitleasing

billig lille elbil: Tesla i grå

Dine muligheder for billig leasing 2023

Der findes et vælg af muligheder for at få fingrene i den billigste elbil 2023 løsning. Du kan med fordel vælge en lille elbil, hvis den blot skal bruges til at køre til og fra arbejde, eller hvis du er den eneste, der skal bruge bilen.

Er der et større behov, måske fordi du har en partner, og måske også børn, så kan du også vælge en billig elbil med god plads. Se de mange muligheder her på siden. Hos Mooly finder du altid gode priser på leasing i 2023.


Læs mere her – og få kompetent rådgivning

Vil du vide mere om elektriske biler? Klik her og her. Ellers hjælper vi også med en masse guides på alt fra Kia EV9 leasing eller Toyota, BMW, eller på en lille mini elbil.

Vi hjælper vores kunder med alverdens bilmærker, -modeller, -størrelser og typer. Vi elsker, at møde vores kunder, hvor de er, og kunne tilbyde de bedste aftaler, der passer til dine behov, ønsker og livssituation.

Det gælder derfor lige fra om du skal bruge en lille billig elbil, billigste leasing, eller du gerne vil have fat i den nyeste model fra Audi, som ofte befinder sig i den dyrere ende. Men her på siden har vi haft fokus på at finde den billigste elbil 2023 til dig.

Overblik over billigste elbil 2023

Alt er relativt, og lister såvel som priser ændrer sig altid løbende, hvorfor denne liste er baseret på billigste elbil 2023 i skrivende stund, og dem som generelt set også ofte er at finde i den billige ende. Liste til dig som ønsker en lille billig elbil:

  • Fiat 500e
  • Opel Mooka-e
  • Mazda MX-30
  • Peugeot e-208
  • Citroën ë-C4
  • MG ZS EV
  • MG4 Electric
  • Opel Corsa-e

Det er derfor ofte de små nye elbiler på markedet, som hitter i pris for tiden. Vi finder den bedste leasing af små elbiler til dig, så du kan komme ud på landevejene billigt og på el.


Elbil leasing priser

Det kan være en jungle at finde hoved og hale i de forskellige elbil leasing priser på markedet. Derfor har vi bl.a. øverst i denne artikel indsat en tabel, som kan give dig overblik over dine muligheder, priserne på de forskellige modeller og deres egenskaber.

Priserne kan dog variere løbende, da det kan påvirkes af mange forskellige ting. Blandt andet markedet ift. det udbud der er af biler, og derfor også hvor mange modeller og biler, der er mulige at lease.

Er du meget bevidst omkring økonomi i forbindelse med leasing lille elbil? Hvis ja, så skal du huske at holde øje med elpriserne løbende, da det godt kan blive dyrt i tider, hvor strømmen stiger. Det kan derfor være en god idé at overveje hvilke ladestandere, du benytter, når du kører rundt i din elbil.


FAQ – Billig elbil 2023

Hvor finder jeg en billig elbil?

Hos Mooly kan vi tilbyde en billig elbil, der passer dine behov og ønsker. Der findes både en lillle og en stor model indenfor de fleste brands/bilmærker.

Hvad kan bedst betale sig, finansielt eller operationel leasing?

Hvad der bedst kan svare sig når det kommer til privatleasingaftaler, afhænger af hvordan du ønsker at have de månedlige ydelser, samt om du ønsker at have et sikkerhedsnet, i forbindelse med reperationer, med i din leasingaftale.

Hvor mange typer leasinger findes der?

Inden for leasningsverdnen findes der en række forskellige leasingstyper. Der findes heriblandt privatleasing, hvor der både er operationel og finansielt leasing. Derudover findes der også korttidsleasing og erhvervsleasing.

Hvem kan jeg kontakte for at lease en elbil?

Hvis du har brug for hjælp med at finde din ønskede elbil, så har du mulighed for at kontakte en leasingforhandler gennem Mooly. Her vil du blive guidet igennem til at finde den leasingtype, som passer bedst til dig, samt gøre det muligt for dig at køre i din drømme elbil.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.