Elbil lader – hjemme, abonnement, installation og mere

Vil du vide mere om elbil lader hjemme og ude? Er du interesseret i at blive klogere på abonnement og installation? Så læs med her, hvor vi gennemgår al relevant viden om lader til elbil.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
audi leasing

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

En elbil lader er helt essentiel for dig, der kører i en elektrisk bil. Men hvor finder du den bedste til hjemmebrug, hvilket abonnement kan betale sig, og hvad koster installation? Hvordan planlægger du bedst en bilferie, hvor du er sikret at finde en eller flere lader til elbil på vejen? I denne artikel forsøger vi at besvare dine spørgsmål bedst muligt.


Elbil lader – din nye livline

Ligesom en fossilbil ikke kommer langt uden benzin, kommer din elektriske bil ikke mange kilometer uden strøm. Mange vælger derfor den løsning, hvor de får installeret en lader til elbil i deres hjem, så de kan oplade bilen, som det passer.

Dette er en smart løsning, da du hurtigt og nemt kan lade din bil, når den alligevel står parkeret hjemme. Der findes forskellige løsninger du kan vælge mellem, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

Med et type 2 stik er du sikret en lader, der lever op til europæiske standarder. Dette kan bruges til til AC-ladning med både 1 og 3 faser, og passer ned i CCS stikket i bilen. Det er derfor den oplagte valg til elbil lader hjemme.

Tip: Undersøg også mulighederne for hurtig lader elbil.

lader til elbil

Installation af lader til elbil

Installation af lader til elbil skal foretages af en autoriseret elektriker, og er altså ikke noget, du selv kan gøre. I de fleste tilfælde vil der være tale om en standardinstallation, hvilket omfatter montering af ladeboks, kabel til eltavlen, fejlstrømssikring samt ny eltavle. Dette kan ofte købes som en samlet pakke med din nye elbil lader.

Du kan vælge mellem forskellige udbydere, og kan regne med en pris på omkring 10-20.00 kroner. Tjek eventuelt diverse tilbud, før du træffer den endelige beslutning.

Se også billig elbil.


Elbil lader abonnement

Du kan med fordel vælge at benytte et elbil lader abonnement, hvor du betaler en månedlig ydelse for at kunne lade din elbil både hjemme og ude. Der findes forskellige typer af abonnementer, eksempelvis med og uden serviceaftale.

Se også lille mini elbil.

elbil lader hjemme

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Læs mere om leasing hos FDM, eller lær om reglerne hos Motorstyrelsen. Du kan også kigge med hos Car and DriverCarDekho og Car Magazine for alt nyt om biler.


FAQ – elbil lader

Hvad er fordelen med en elbil lader hjemme?

Fordelen ved denne løsning er, at du kan lade din bil, så snart du har brug for det. Du kan også gøre det om natten, så du ikke skal bekymre dig om, at du pludselig skal bruge bilen.

Hvor finder jeg det bedste elbil lader abonnement?

Der findes forskellige udbydere til et abonnement, hvor forskellige service er inkluderet. Prisen afhænger derfor også af, hvilken udbyder du vælger, samt om der er en serviceaftale inkluderet.

Hvad indebærer en installation af lader til elbil?

En standardinstallation omfatter montering af ladeboks, kabel til eltavlen, fejlstrømssikring samt ny eltavle. Dette kan ofte købes som en samlet pakke.

Hvor finder jeg en hurtig lader?

Du finder hurtige ladestandere rundt omkring på vejene. Du kan med fordel planlægge din bilferie efter, hvor disse står, så du slipper for at bruge mere tid på opladning end nødvendigt.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.