Hjem » Artikler » SEO værktøjer – hjælp til betalt og gratis SEO analyse

SEO værktøjer – hjælp til betalt og gratis SEO analyse

seo vaerktoejer

Få helt styr på søgemaskineoptimering med de bedste SEO værktøjer. Der er masser af hjælp at hente, så din hjemmeside opnår sit fulde potentiale. I denne artikel gennemgår vi både værktøjer til betalt og gratis SEO analyse, så du kan finde det, der matcher dine behov bedst. 


SEO værktøjer der skaber resultater

Ønsker du at performe bedre med din hjemmeside, kan du med fordel gøre brug af de bedste SEO værktøjer der findes. Disse er helt uundværlige, når du skal lave en enten betalt eller gratis SEO analyse, da de giver unikke indblik og hjælper dig med at effektivisere dit website og dets søgeresultater.

Nedenfor vil vi præsentere dig for forskellige værktøjer, samt hvordan du får mest muligt ud af dem. Nogle af dem åbner op for gratis SEO optimering, hvorimod andre koster penge.

Se også:

Accuranker

AccuRanker er på listen over de bedste SEO værktøjer ifølge os, da det giver indblik i, hvordan dine udvalgte søgeord performer på Google over en længere periode.

Programmet indeholder funktioner som;

  • Keyword- og rank tracking
  • Gennemsnitlig søgevolume
  • Øjeblikkelige on-demand opdateringer
  • Overskueligt dashboard over performance

Dette værktøj koster penge, men giver et unikt indblik i dit søgemaskineoptimerings arbejde, som er svært at være foruden. Du kan nemlig se, hvordan søgeordene påvirker din hjemmeside, hvilket er utroligt vigtigt, i forhold til om du følger den rigtige strategi. Hjælper dine tiltag, eller skal du finde på noget andet?

Accuranker egner sig også godt til udarbejdelsen af konkurrentanalyser, hvilket er et vigtigt aspekt inden for SEO optimering. Du kan nemlig bruge værktøjet til at følge dine konkurrenters udvikling af søgeord.

Du kan med fordel kombinere Accuranker med to andre SEO værktøjer; nemlig Google Search Console og Analytics, der giver mulighed for en sporingsfunktion samt performancerelaterede forslag til søgeord. Disse programmer er gratis, og med kombinationen af alle tre kan du stå rigtig stærkt.


Google Search Console

Et andet uundværligt SEO værktøjer Google Search Console, som er helt gratis. Værktøjet indeholder funktioner, som giver inspiration til forbedring af dit website.

Med Google Search Console kan du få indblik i, hvordan din hjemmeside bliver vurderet af divserse søgemaskiner. Altså hjælper det dig med at forstå, hvordan du bedst muligt optimerer din hjemmeside, så du kan få flere besøgende.

Med funktioner som fejlfinding, crawling, fremvisning af Google søgninger, give overblik over eksterne links samt meget mere, er det et virkelig stærkt SEO værktøj, der kan styrke din gratis SEO rapport.

Udvid din horisont yderligere

Vil du vide mere om SEO? Se også Teknisk SEO, Hvad er SEO, SEO pyramiden, og SEO tekster.

På Mooly stiller vi skarpt på mange forskellige områder. Læs mere om eksempelvis leasing af hybridbil, Mercedes leasing eller leasing elbil.


Ahrefs – et af de mest brugte og bedste SEO værktøjer

Dette næste værktøj er muligvis et af dem på verdensplan, der benyttes allermest. Et must for alle søgemaskineoptimerings nørder. Det er dog ikke et gratis SEO analyse værktøj, men det er med sikkerhed pengene værd.

Det har utroligt mange egenskaber og funktioner, som du kan benytte i dine analyser, i alt fra søgeordsanalyse, analyse af linkbuilding status, konkurrentanalyser, trafik analyser og meget andet. Det har blandt andet af følgende områder:

  • Backlink checker
  • Keyword explorer
  • Site explorer
  • Site audit mulighed
  • Rank tracker
  • Top pages og organiske keyword analyse

Det er blot et lille udsnit af de ting, som Ahrefs kan hjælpe dig med. Du finder på deres egen Youtube kanal desuden et hav af tips og tricks til alt fra teknisk seo, og til content planner osv.


FAQ

Hvad kan jeg bruge de bedste SEO værktøjer til?

Det bedste SEO værktøj er det, der gør dig klogere på søgemaskineoptimering. Det hjælper dig med at forstå og opnå indblik i din hjemmesides resultater, så du ved, hvilke indtag du skal koncentrere dig om. Det kan være med fokus på søgeord, konkurrentanalyse og meget mere.

Kan jeg lave en gratis SEO rapport?

Flere af de SEO værktøjer der findes er gratis, så du frit kan gå igang med at bruge dem. Andre koster penge, så det er op til dig, hvordan du vil prioritere.

Hvordan starter jeg med søgemaskineoptimering?

Man kan starte sin SEO optimering forskellige steder, og er du i tvivl om hvordan, kan du med fordel kontakte et SEO bureau. Dette vil hurtigt kunne lave en analyse af fejl og mangler, så du kan opnå gode og effektive resultater.

Hvilke SEO værktøjer findes der?

Der findes mange forskellige både gratis og betalte værktøjer, der har forskellige funktioner. Vi anbefaler især: Accuranker, Search Console, Ahrefs, Analytics og Screaming Frog.


Angivelse af kilder: