Hjem » Artikler » Hvad koster SEO? – Læs mere om SEO optimering pris her

Hvad koster SEO? – Læs mere om SEO optimering pris her

For at besvare spørgsmålet “hvad SEO koster”, kræver det et længere svar, da der ikke findes en entydig pris. Søgemaskineoptimering er nemlig en proces, der typisk er forskellig fra website til website, og samtidig kræver tiltag, som tilpasses de forskellige behov hos de enkelte virksomheder.
Vi vil dog prøve at komme mere ind på, SEO optimering pris i denne artikel, så følg med.

Priser fra 3.995 kr. ekskl. moms


Vigtig information til dig der overvejer at investere i SEO

Først og fremmest, så findes der SEO som består af de organiske søgeresultater på den mest fortrukne søgemaskine Google. Derudover findes der også SEM, som defineres under Google Ads, som hører under en betalt annonceringsstrategi. 

Selvom mange nok vil påstå at SEM er den strategi som anses som værende mest effektiv, i takt med at du som virksomhed har mulighed for at betale dig til at ligge øverst på søgeresultaterne. 

Det viser sig faktisk at brugerne klikker 8,5 gang i snit mere end på de organiske søgeresultater, fremfor de betalte annoncer. Dette skyldes at brugerne anser de organiske søgeresultater som værende mere troværdige, grundet at de har “arbejdet” for at ligge øverst.

Se også:


Få indblik i priser på SEO

Det er udfordrende at måle og veje hvad de forskellige SEO priser ligger på. Først og fremmest behøver SEO faktisk ikke at koste noget. For at søgemaskineoptimere er der et bredt udvalg af gratis hjælpeværktøjer, som du som virksomhed har mulighed for at anvende i første omgang.

Men som nybegynder i verdenen inden for søgemaskineoptimering, kan det være udfordrende at finde hoved og hale i denne datadrevet verden. Få hjælp fra en ekspert, og få samtidig også mulighed for at finde din SEO optimering pris. Kontakt et bureau i dag.


Hjælp af SEO eksperter

Det er selvfølgelig muligt at indhente hjælp fra kyndige SEO hænder som besidder kompetencer af høj kvalitet, hvilket de eksempelvis gør hos PK Medier, som du har mulighed for at indhente et SEO tilbud hos. Hvis man vælger at gå ned af den sti, og benytte professionel hjælp, så er det i denne del af processen vi begynder at kunne snakke om SEO tilbud og SEO optimering priser.

Få hjælp til SEO fra en SEO specialist med SEO uden binding. Kan man selv lave SEO? Få svar her.


Pris på SEO hos PK Medier

Du skal være opmærksom på at søgemaskineoptimering pris hos PK medier, vil variere fra virksomhed til virksomhed. Dette afhænger af hvilket trin bureauet skal starte på, på dit website.

Find flere oplysninger her:


Mulighed for at indhente søgemaskineoptimering pris

For at du kan få et mere nøjagtigt indblik i hvad koster SEO, så har du hos PK medier, som er et kompetent SEO bureau, mulighed for at danne et overblik over priser på SEO ved at få lavet en SEO analyse på din virksomhed, og dertil blive informeret omkring hvilke forskellige tiltag, de som bureau anbefaler at du som virksomhed får lavet.

Ydermere kan du også få indblik i hvad teknisk SEO indebærer, og hvad det gør for din hjemmesides rangering. Lyder det som noget for dig? Få din SEO optimering pris i dag.

Interesseret i mere fra Mooly? Tjek bambus sengetøj ud


Søgemaskineoptimering kræver vedligeholdelse

En af grundene til, at det ikke er muligt at svare kort på “hvad koster SEO?”, er den evige vedligeholdelse bag søgemaskineoptimering. SEO optimering priser starter et sted, og vil automatisk ændre sig, i takt med din proces.

Der skal nemlig løbende laves diverse optimeringer, hvis du ønsker at bevare din plads i toppen af søgeresultaterne. Det sjove men også svære ved denne disciplin er, at den konstant ændrer sig, og man derfor må gøre sig fortjent til sin placering igen og igen.

Alt efter, hvor din virksomhed starter, vil der være en pris for de første tiltag. Herefter kan du overveje, om du selv vil holde din google optimering ved lige, eller om du skal have hjælp. Søgemaskineoptimering pris er derfor individuel.

Pris på SEO afhænger altså i høj grad af, om du selv skal stå for at vedligeholde området, eller får eksperter til at udføre arbejdet for dig.

Se også hvad er SEO og SEO bureau.


Hvad går pengene til?

Indgår du et samarbejde med et bureau, eksempelvis PK medier, er det vigtigt at stille skarpt på, hvad du får for dine penge. SEO optimering pris afhænger i den grad af, hvor optimeret din hjemmeside er til at starte med.

Et bureau vil se på dine behov, og ud fra dette vurdere, hvor der skal sættes ind først. Der vil blive lavet en analyse af din virksomhed, blandt andet med fokus på performance og konkurrenter. Der vil være løbende sparring, og i vil sammen sætte en række delmål og endelige målsætninger for din virksomhed. SEO optimering pris afhænger blandt andet af, hvad disse er.

Du får derfor:

 • Rådgivningstimer
 • Professionel tekstforfatning
 • Søgeordsanalyser
 • Performance tracking
 • Teknisk opsæt og tilpasning på website
 • .. og meget mere

Få fat i den rette SEO konsulent, der både kan hjælpe med en god SEO strategi og med lokal SEO.


Hvad koster SEO i tid og ressourcer?

Vil du vide mere om, hvad koster SEO i tid, ressourcer og indsats. Herunder finder du en oversigt over de mest basale elementer af søgemaskineoptimeringen, samt hvor stor en indsats og hvor meget tid, du bør bruge på de enkelte dele.

Hvad er det? Hvad koster det i tid og ressourcer:
Teknisk SEO Det bagvedliggende på din side. Herunder hører page speed, CTA’er, genveje, billeder, videoer mm. Løbende optimering efter krav
SEO content Alt det indholdsmæssige på din side. Herunder hører brødtekst, overskrifter, billedtekster, osv. Hyppig optimering efter krav
Linkbuilding Genkendelsen og anderkendelsen sider imellem. Dette gælder både mellem egne og eksterne sider. Enkelt indsats

Hvad afgør din SEO optimering pris?

Der er naturligvis forskel prisen på de forskellige løsninger du kan få. Dette kommer af, at der forskel på, hvad det er for en indsats, der laves på din side. Laver du selv din søgemaskineoptimering, vil det naturligvis kun koste din egen tid og indsats.

Får du et SEO firma til at hjælpe dig med optimeringen, er det klart, at det vil komme til at koste dig. Hertil er det også forskelligt, hvad koster SEO, da indsatsen kan være forskellig. Vælger du en løsning, hvor firmaet klarer det hele for dig, herunder både tekstforfatning, sideoptimering, linkbuilding, osv., så vil din SEO optimering pris naturligvis også ligge noget højere.

Vælger du selv at skrive dine tekster, eller at lave de tekniske indsatser, så vil det typisk være billigere, da det så ikke vil kræve en lige så stor indsats fra firmaet.


Hvilken del af søgemaskineoptimeringen koster mest?

Det, der typisk er synderen, når det kommer til søgemaskineoptimering, er tekstforfatningen, og den løbende optimering heraf. Dette er nemlig noget, der kræver en masse tid og en stor indsats, da det er vigtigt at få de rette søgeord med, samt at optimere eksisterende tekst, så den opfylde de krav, som søgemaskinerne stiller.

SEO optimering pris vil således især baseres på det løbende arbejde med dit content, men også prisen for det tekniske opsæt kan tage en stor del af, hvad koster SEO.

Læs mere om SEO webshop her.


Hvorfor investere i SEO optimering?

Kort og godt, så er der med sikkerhed et mere bæredygtigt afkast på denne form for investering målt med andre digitale tiltag og indsatser. Det arbejde du bruger på Google organisk vil give dig gavn løbende fremadrettet, hvor betalt annoncering stopper, når penge-flowet stopper.

Så overordnet, hvorfor investere i SEO optimering:

 • Det er en investering på den lange bane
 • Det giver igen på den lange bane – men med bæredygtigt afkast
 • Bliv synlig på Google, hvor du griber folk, der ikke kender dit brand i forvejen
 • Slå dine konkurrenter og skabe synlighed på dit brand

Det er blot et udsnit af alle de fordele der er ved at investere i dette felt. ‘Hvad koster SEO’ vs. afkast vil derfor altid vise sig at være en god investering.

Hvad koster SEO optimering for din hjemmeside?

FAQ – Hvad koster SEO?

Hvorfor er det værd at se på priser på SEO som en investering for sin virksomhed?

SEO er en god investering for dig og din virksomhed, i og med at du overfor den potentielle kunder vil fremstå mere troværdig, ved at ligge i toppen af de organiske søgeresultater, fremfor de betalte resultater.

Hvordan kan jeg rangere bedre på søgemaskinerne ved at gøre brug af et SEO tilbud?

Ved at du tager imod et SEO tilbud, har du mulighed for at få professionel hjælp fra eksperter, som arbejder med SEO optimering hverdag. Dertil har de en viden inden for området, som sikre dig en bedre rangering.

Hvor kan jeg få oplyst SEO optimering priser henne?

Vi hos Mooly, anbefaler at du kan kontakt PK medier som SEO bureau, der har en række eksperter klar til at hjælpe dig med hvor der skal sættes ind hende for at komme højere op i søgeresultaterne, så mulige kunder bliver oplyst omkring dig som virksomhed

Kan priser på SEO variere?

Ja, prisen på SEO optimering vil typisk varierer fra virksomhed til virksomhed. Prisen på det SEO optimeringsarbejde du skal have lavet vil afhænge af hvor meget der skal udføres, og om du allerede har haft fokus på at få optimeret dit website. 


Angivelse af kilder:

 • Du har mulighed for at kontakte PK Medier for at høre nærmere om et SEO tilbud