Hjem » Artikler » SEO for begyndere – Bliv nr. 1 på Google med optimering

SEO for begyndere – Bliv nr. 1 på Google med optimering

Ejer du en hjemmeside, og er i tvivl om hvordan du udfører funktionel SEO for begyndere? Og i så fald, er i tvivl om hvad det rent faktisk er og kan gøre for din virksomhed. Så vil vi tage dig i hånden, og gennemgå en række forskellige tip og tricks som vil fremme dine chancer for en bedre placering på Google.


SEO introduktion

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization, også kaldet søgemaskineoptimering på dansk. Søgemaskineoptimering for begyndere, kan udtrykkes som, jo mere arbejde du bruger på din hjemmeside, jo bedre placering vil din hjemmeside opnå på de forskellige søgemaskiners resultater. 

Med dette indlæg om SEO for begyndere er det vigtigt at fremhæve at du på Google har mulighed for også at betale dig fra, at komme til at lægge højt i søgeresultaterne, dette er alle de annoncerede resultater som fremstår øverst når du laver en søgning på Google. Men via disse SEO tips, har du mulighed for at rangere højt, lige under de annoncerede resultater. 

Hvis du lidt har kendskab til hvordan man opnår en bedre placering på Google, kan det være du allerede kender SEO pyramiden, eller har lyst til at blive klogere på den. 

Se også:


Værd at vide om SEO optimering for begyndere

Det er vigtigt at pointere at SEO optimering kræver tålmodighed, og is i maven. Med SEO for begyndere kan du ikke se resultater med det samme, ligesom du kan med betalte annoncer. Men derimod hvis du opretholder dit SEO arbejde kontinuerligt, og hele tiden har fokus på at følge med Googles algoritmer, er der også stor sandsynlighed for at opnå en bedre placering på google. 

Når du først har placeret dig som en af de øverste inden for det organiske felt, så viser det også over for forbrugeren at du har stor autoritet og troværdighed inden for det pågældende emne. 


Hvordan ender man med en bedre placering på Google?

For at opnå bedre resultater med SEO for begyndere, er det afgørende at have indsigt i forskellige SEO tips, samt at der gøres brug af de 3 taksonomiske niveauer: teknisk setup, indhold og links. 

Teknisk setup indeholder opsætning af sidetitel og metabeskrivelse. 

Sidetitel: SKAL begynde med søgeordet, og bestå af 50-60 tegn. 

Metabeskrivelse: SKAL indeholde søgeordet, og bestå af 130-160 tegn. 

Næste niveau som består af indholdet, som skal bestå af dit søgeord 2 gange pr. 100 ord. Derudover skal søgeordet implementeres i overskriften. 

Tilslut har vi links, dertil er det er vigtigt at opbygge en linkstruktur på din hjemmeside, som linker internt til nogle af dine andre sider, og eksternt til relevante sider. 

Med disse SEO tips, har du nu fået indsigt i hvordan SEO optimering for begyndere fungere. 

Fra SEO for begyndere til SEO for erfarne

Hvis du har brug for yderligere indsigt i søgemaskineoptimering for begyndere, har du mulighed for at få kendskab til hvilke SEO værktøjer der findes, samt hvordan man opbygger teknisk SEO


Angivelse af kilder: