Hjem » Artikler » SEO kursus – Lær om søgemaskineoptimering på Google

SEO kursus – Lær om søgemaskineoptimering på Google

SEO kursus

Er du ejer af en hjemmeside, eller kunne du bare godt tænke dig at blive klogere på søgemaskineoptimering, så kan du med fordel tage et SEO kursus. Vi vil her give dig nogle gode råd til, hvordan du kommer i gang, samt hvorhen du bør søge, for at få den bedste viden.


Introduktion til søgemaskineoptimering

Ved du ikke i forvejen ret meget søgemaskineoptimering, så lad os tage den helt fra bunden af. SEO, der er en forkortelse for Search Engine Optimization, er en disciplin, som bruges af langt de fleste virksomhedsdrivende med en hjemmeside.

Dette er fordi, at SEO er et yderst stærkt værktøj til at få organisk trafik på sin hjemmeside, ved at leve på til nogle specifikke krav. Disse krav sættes typisk af den pågældende søgemaskine. En søgemaskine er det medie, du anvender, når du søger dig frem til forskellige hjemmesider på internettet, eksempelvis Google, Bing og lignende.

Du kan vælge selv at blive en haj til søgemaskineoptimering, ved hjælp af et SEO kursus, så du kan komme godt i gang med at optimere din hjemmeside og få flere besøgende, men du kan også betale dig fra det, og så et SEO bureau til at klare det.

Hvis du lidt har kendskab til hvordan man opnår en bedre placering på Google, kan det være du allerede kender SEO pyramiden, eller har lyst til at blive klogere på den. 

Se også:

SEO kursus i Google Search Console

Godt at vide inden et SEO kursus

Mange tror, fejlagtigt, at SEO er noget, man blot udfører en enkelt gang, og så har man sat sin hjemmeside i en god position. Dette kan du også sagtens have gjort, men søgemaskineoptimering kræver konstant optimering og vedligeholdelse, så derfor vil en god position kun være et øjebliksbillede af din situation.

Det er derfor vigtigt at pointere, at SEO optimering kræver en god portion tålmodighed. Det kan godt tage noget tid, inden man ser resultater af sit arbejde, modsat betalte annoncer. Men med tiden og et godt stykke arbejde, vil du på sigt kunne høste frugten af dit arbejde. For når du først er øverst i de organiske søgeresultater, vil besøgende og søgemaskinerne se din autoritet og troværdighed.

Ved du allerede noget om søgemaskineoptimering, kender du måske også allerede SEO pyramiden. Hvis ikke, kan du læse mere om alt det, der er værd at vide, samt en mere dybdegående gennemgang af, hvad er SEO, inden du tager på SEO kursus.


Hvad kan man bruge et SEO kursus til?

Som nævnt, kan du bruge et SEO kursus til at blive klogere på, hvordan søgemaskineoptimering fungerer, hvordan du bedst kommer i gang med det, hvordan du får størst muligt succes med det, og meget mere.

Herunder finder du en video, hvori du kan få første lektion i et basalt SEO kursus, som kan hjælpe dig i gang med nogle af de mest grundlæggende ting.


FAQ – SEO kursus

Hvor kan man få et SEO kursus?

Du kan få et effektivt SEO kursus hos forskellige udbydere. Du kan ofte finde det på aftenskoler, men det er også muligt at finde et kursus forskellige steder på nettet, på Youtube, mm.

Hvad lærer man med et SEO kursus?

Når du tager et SEO kursus, vil du indledningsvist lære alt, hvad der er værd at vide om søgemaskineoptimering, hvordan du bruger det, hvordan du får succes med det, og hvad du kan gøre for at blive klogere på emnet.

Hvem kan hjælpe søgemaskineoptimering?

Der findes forskellige SEO bureauer og firmaer i Danmark, som du med fordel kan søge til, hvis du ønsker at få hjælp til søgemaskineoptimering. Dette gælder både, hvis du blot søger råd, men også, hvis du ønsker arbejdet udført professionelt.

Hvad koster et SEO kursus?

Hvad det koster at få et SEO kursus afhænger af, hvor du får det henne. Ser du med på YouTube eller på andre videoer, er det ganske gratis, ønsker du personlig hjælp, vil det ofte koste lidt, og skal du have hjælp til udførelsen, skal du stikke lidt dybere i lommen.


Angivelse af kilder:

  • Få hjælp til SEO hos PK Medier
  • Lær mere om søgemaskineoptimering hos Google