Hjem » Artikler » SEO analyse – sådan laver du en effektiv og gratis analyse

SEO analyse – Sådan laver du en effektiv og gratis analyse

Vil du gerne lære at lave en effektiv og gratis SEO analyse, vi kan hjælpe dig, som det bedste SEO bureau i København.

  • Samarbejde baseret på resultater
  • Vi ligger selv i toppen på Google
  • Garanti for topplaceringer
SEO bureau

En god, effektiv og gratis SEO analyse er helt essentiel for at opnå de bedste resultater, for din hjemmeside. Søgemaskineoptimering giver mulighed for at genere mere salg, skabe leads og meget andet. Med en hjemmeside analyse kan du komme helt til tops, så du er sikker på at få trafik og kliks.

Få hjælp fra eksperter til at eksekvere din analyse, hvis du ikke selv har modet på det. Vi står gerne til rådighed, som din sparringspartner. Der er også masser af hjælp at hente, og du kan i det følgende finde tips til, hvordan du selv kommer i gang.

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bliv den bedste til SEO analyse

Søgemaskineoptimering og SEO analyse betyder det samme, og er din måde at få en god placering på Google, så brugerne kan finde din virksomhed.

Det er en indviklet proces, der kræver indsigt og forståelse for forskellige programmer og andet analyse værktøj. Hjemmeside analyse kan derfor tage lang tid, hvis du ikke kender til de rigtige processer, eller generelt ved, hvor du skal sætte ind.

En start kan derfor være at søge hjælp hos et bureau, så du kan komme igang med en analyse af hjemmeside. Disse kan hurtigt pege dig i den rigtige retning, da analyse SEO kræver prioritering og overblik. Dog kan små, effektive justeringer skabe gode resultater hurtigt.

Se også:

Hvad er søgemaskineoptimering

Lav selv SEO analyse

Det er også en mulighed selv at kaste sig ud i en SEO analyse, men i så fald vil vi anbefale at tage et kursus eller lignende inden, så du ikke famler i blinde.

Der er mange termer at holde styr på, og du skal derfor gøre op med dig selv, hvordan du bedst bruger din tid og penge. Har du styr på søgeordsstrategier, linkbuilding og prgrammering? Hvis ikke, kan det hurtigt blive en langhåret proces at kaste sig ud i en hjemmeside analyse.

Teknisk SEO har mange lag i sig, og det kan også være en fordel med eksempelvis en SEO konkurrentanalyse, så du fra start har et overblik over, hvilken strategi dine konkurrenter kører.

Når du laver SEO analyse, skal du have styr på disse ting

  • Sitemaps
  • Crawling
  • Indeksering
  • Hastighed
  • Mobilvenlighed
  • Døde links
  • Sidetitel

Og mange andre ting. Det er vigtigt at kende til alle de centrale begreber, for også at kunne lave en effektiv SEO analyse. Derfor anbefaler vi også, at du tager et kursus i søgemaskineoptimering eller søger hjælp hos en professionel, hvis opgaven synes for stor til selv at kunne løse den.

SEO konkurrentanalyse

En SEO konkurrentanalyse er en analyse af hjemmeside, hvor der bliver stillet helt skarpt på alt fra søgeord, URL’s og links hos dine konkurrenter. Hvis man gerne vil opnå en god Google placering, er det helt essentielt at vide, hvad man konkurrer mod.

I denne forbindelse kan det også være brugbart at have kendskab til SEO textanalyse, hvilket vil sige, at man gennemgår det skrevne indhold på en hjemmeside. Hvilke ord bliver der brugt? Hvad er vinklen? Tone of voice?

Der er mange ting at tage fat i, men teknisk seo analyse er virkelig godt givet ud, hvis du skal have din hjemmeside til at spille.


Lær mere om søgemaskineoptimering


Din ekspert i SEO analyse

Har du brug for hjælp og sparring til din SEO analyse, kan du med fordel række ud til os, hos Mooly. Vi har nemlig helt styr på alt det, man har brug for, når man skal føre sin hjemmeside helt til tops. Det beviser vi selv, ved at ligge i toppen på mange af vores søgeord.

Skal du have hjælp til at lave en god SEO analyse, så du også kan stryge til tops på udvalgte søgeord, så kontakt os i dag. Vi giver gerne både råd og sparring, hvis det er ønsket. Du kan læse mere her om SEO for begyndere, men også blive klogere på, om kan man selv lave SEO.


PK Medier oplysninger

Vi henviser til at bruge PK medier som dit SEO bureau. Find flere oplysninger her:

Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk


Udvid din horisont

På Mooly stiller vi skarpt på mange forskellige områder. Læs mere om eksempelvis leasing af hybridbil, Mercedes leasing eller leasing elbil.

Se også vores artikler om Teknisk SEOSEO værktøjerSEO tekster og SEO pyramiden.

Læs mere om f.eks. leasing af hybridbil eller leasing elbil.


Angivelse af kilder: